ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Ιουλίου;

Κριός

Αν έχεις εργασιακά θέματα, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να αναζητήσεις λύσεις, αλλά και να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνό της με τον Δία θα σε βοηθήσει να βρεις την αποδοχή που ψάχνεις από τους ανωτέρους σου και θα διευρύνει την επαγγελματική σου φήμη, αν έχεις δουλέψει σκληρά. Θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός/η, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές, ακόμα και αν τα είχες προγραμματίσει όλα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.

Ταύρος

Σήμερα είναι κατάλληλη για να διευρύνεις τις γνώσεις σου, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και βοηθάει οτιδήποτε έχει να κάνει με επιμορφωτικά θέματα. Μπορείς να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή μια πιστοποίηση που θα σε ωφελήσει και στη δουλειά σου, ή ακόμα και μια ξένη γλώσσα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό το απόγευμα, μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και αναβολές κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό χρειάζεται υπομονή.

Δίδυμοι

Μπορεί να μην έχεις καλή διάθεση σήμερα, καθώς σε απασχολούν διάφορα προσωπικά και οικονομικά θέματα που έχουν μειώσει την ενέργεια και την αισιοδοξία σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία μπορεί να σου φέρει έκτακτα έσοδα που δεν περιμένεις, αλλά και μεγάλη τύχη σε αγοραπωλησίες ακινήτων. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει απότομο/η και νευρικό/η, γι’ αυτό απόφυγε να ανοίξεις θέματα κυρίως με τους συνεργάτες και τους συνεταίρους σου, που ξέρεις πως είναι «κόκκινο πανί».

Καρκίνος

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σου είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς νοιάζεσαι πολύ για τη γνώμη που έχουν για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνό της με τον Δία θα φέρει νέες κερδοφόρες συνεργασίες και γνωριμίες. Είναι μια καλή ημέρα για να υπογράψεις συμβόλαια και να κλείσεις συμφωνίες. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές παρεξηγήσεις, καθώς οι αντιδράσεις και από την πλευρά σου και από την πλευρά των άλλων μπορεί να είναι υπερβολικές.

Λέων

Σήμερα το άγχος που έχεις για να προλάβεις τις υποχρεώσεις σου θα σε καταβάλει ψυχολογικά, αλλά και σωματικά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία θα βοηθήσει να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει καθυστερήσεις σε προγραμματισμένα ραντεβού σου και σε λοιπές δουλειές σου που θα σε εκνευρίσουν, ή να σε φορτώσει με έκτακτες υποχρεώσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και όχι μόνο σου επιτρέπει να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, αλλά σου το επιβάλει, καθώς η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Ασχολήσου με οτιδήποτε σου αρέσει και είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να αποκτήσεις επιπλέον εισόδημα μέσα από αυτή την ενασχόληση, αρκεί να δραστηριοποιηθείς. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σου δημιουργήσει υπερβολικές φιλοδοξίες και ένα διάχυτο εκνευρισμό, αλλά σίγουρα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις.

Ζυγός

Οποιοδήποτε θέμα και αν προκύψει σήμερα κυρίως με την οικογένεια σου, θα έχεις τον τρόπο για να καταφέρεις να το διευθετήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία θα σου χαρίσει εύνοια, αλλά και την ικανότητα να ξεγλιστράς και να διαχειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις με ευκολία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στα οικογενειακά θεμέλια και παραπάνω εντάσεις, αν δε βάλεις νερό στο κρασί σου.

Σκορπιός

Αν έχεις κατά νου συζητήσεις, συναντήσεις, επαγγελματικά ραντεβού και επαφές με κόσμο, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να τα πραγματοποιήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνό της με τον Δία σε κάνει επικοινωνιακό/η, δημοφιλή και φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου, που θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμοι, είτε σε επαγγελματικές είτε σε προσωπικές υποθέσεις. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα και λάθος χειρισμούς στην οδήγηση.

Τοξότης

Ίσως νιώθεις ανασφάλεια σήμερα λόγω των οικονομικών σου θεμάτων, γι’ αυτό θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Δία μπορεί να φέρει αύξηση στα εισοδήματά σου μέσα από μια επαγγελματική προαγωγή ή εξέλιξη. Παρόλα αυτά, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σου βάλει τρικλοποδιές και να προκύψουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, που θα σε βγάλουν εκτός εαυτού.

Αιγόκερως

Η διάθεσή σου θα είναι κυμαινόμενη σήμερα, ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχεσαι από τους γύρω σου, αλλά και λόγω δικών σου ψυχικών διεργασιών. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία θα σε κάνει δημοφιλή και αγαπητό/η σε όλους, παρόλα τα σκαμπανεβάσματα. Ενδέχεται να προκύψουν νέες συνεργασίες και γνωριμίες, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες! Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα από τη μια στιγμή στην άλλη και να σου προκαλέσει εσωτερικές αναταραχές!

Υδροχόος

Σήμερα η διαίσθησή σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σε προειδοποιεί, αλλά κι εσύ θα πρέπει να την ακούσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία θα σου χαρίσει τύχη και θα σου φέρει αυτά που επιθυμείς, ακόμα και με λιγοστή προσπάθεια. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σε αγχώσει ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα και να σε κάνει πολύ νευρικό/η, αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τη συναισθηματική σου ταραχή.

Ιχθύς

Μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ημέρα για να συναναστραφείς με κόσμο, να μιλήσεις μπροστά σε κοινό, να ασχοληθείς με συλλόγους στους οποίους δραστηριοποιείσαι και φυσικά να βρεθείς με τους φίλους σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνό της με τον Δία θα σε βοηθήσει όχι μόνο να εκφράσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου, αλλά και να βρεις τους απαραίτητους συμμάχους. Χρειάζεται να προσέχεις, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να χαλάσει λίγο το ιδανικό τοπίο με μικροεντάσεις, που αν δεν τις διαχειριστείς σωστά, θα γίνουν μεγάλες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;