ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα ήρθε η ώρα να ανακτήσεις την αισιοδοξία και την ενέργειά σου, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη. Είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον σου, καθώς τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα αποκαταστήσουν σχέσεις και παρεξηγήσεις. Μπορείς ακόμα και να κανονίσεις ένα ταξίδι-αστραπή, προκειμένου να χαλαρώσεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Ταύρος

Ακόμα και μια μικρή αφορμή θα σταθεί ικανή για να σε φέρει αντιμέτωπο με αρνητικά συναισθήματα και απωθημένα που έχεις μέσα σου. Η Σελήνη πέρασε στον Τοξότη και θα σε βοηθήσει να κάνεις την απαραίτητη ανασκόπηση, προκειμένου να δεις τι είναι αυτό που σε κρατάει πίσω και δεν έχεις καταφέρει να το διαχειριστείς, είτε αυτό είναι συναίσθημα είτε άνθρωπος. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη μπορεί να σου φέρουν συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες ή έξτρα έσοδα!

Δίδυμοι

Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά σήμερα, καθώς η Σελήνη απ’ τον Τοξότη θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά τους και θα σε κάνει να μην μπορείς να πεις όχι στα «θέλω» τους. Τα τρίγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ερμή θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις εύκολα μαζί τους, να εξομαλύνεις τυχόν δυσκολίες των προηγούμενων ημερών και μπορεί ακόμα να σου φέρουν νέες ευκαιρίες, είτε μέσω επαγγελματικών συμφωνιών είτε στην προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για αρκετή δουλειά, καθώς η ημέρα θα έχει ποικιλία υποχρεώσεων και αγγαρειών, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και μπορεί να γεμίσει την ημέρα σου με δουλειές. Βέβαια, τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών σου να κάνεις και συμφέρουσες συμφωνίες, αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν σου μείνει χρόνος και θέλεις να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς, το περπάτημα στη φύση θα ήταν μια πάρα πολύ καλή ιδέα.

Λέων

Η ημέρα φαίνεται πως θα είναι κομμένη στα μέτρα σου, καθώς θα έχεις το χρόνο αλλά και τη διάθεση να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου χαρίσει αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Εσύ το μόνο που μένει να κάνεις είναι να αναζητήσεις τρόπους να την εκφράσεις. Μπορείς να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που είχες στο μυαλό σου. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σου, αλλά και τη γοητεία σου!

Παρθένος

Αυτό που αποζητάς είναι να κάνεις μια αλλαγή στο χώρο του σπιτιού σου, καθώς αισθάνεσαι πως είναι απαραίτητη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σε καλεί να ασχοληθείς με θέματα σπιτιού. Τα τρίγωνα που θα πραγματοποιήσει με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν διαφωνίες που θα προκύψουν με την οικογένειά σου καθώς το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα εξομαλύνει τα πράγματα. Πρόσεξε να μη γίνεις υπερβολικά συναισθηματικός/η, γιατί θα είναι το μόνο που θα μπορέσει να χαλάσει τα «σχέδιά» σου.

Ζυγός

Σήμερα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και η διάθεσή σου για κουβέντα είναι στο ζενίθ τους και το μόνο που θέλεις είναι να περιστοιχίζεσαι από κόσμο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και να γίνεις πιο δημοφιλής στον κύκλο σου. Πρόσεξε τη διάθεσή σου για σπατάλες, καθώς είναι πολύ πιθανό τα σημερινά ψώνια είτε να μη τα χρειάζεσαι, είτε μέχρι αύριο να έχεις αλλάξει γνώμη.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς επιθυμείς να κάνεις κάτι για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Ερμή και την Αφροδίτη, θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις συμφέρουσες συμφωνίες και διακανονισμούς με τράπεζες και εφορίες. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να υλοποιήσεις και μια ιδέα σου που θα σου αποφέρει έξτρα χρήματα, αλλά και να κάνεις συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου με τους συνεργάτες σου.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση, κάνοντάς σε λίγο κυκλοθυμικό/η με τους κοντινούς σου ανθρώπους, καθώς νιώθεις ότι κάτι σου φταίει, αλλά δεν μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι αυτό. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη, θα εξομαλύνουν την επικοινωνία με τους γύρω σου και θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τον εκνευρισμό που θα τους προκαλέσεις λόγω της γοητείας σου και της καλής χρήσης των επικοινωνιακών σου χαρισμάτων!

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και σου δημιουργεί συναισθηματική ανασφάλεια και αρνητικές σκέψεις τύπου «όλα θα πάνε στραβά», με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά εσωστρεφής και καχύποπτος/η. Τα τρίγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ερμή θα βοηθήσουν στην επικοινωνία με τους γύρω σου, αλλά και με τον/την σύντροφό σου, ώστε να συζητήσετε αυτά που σε απασχολούν και να μπορέσουν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά.

Υδροχόος

Σήμερα η ημέρα θα φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να βρεθείς με φίλους σου και να περάσεις ήρεμες στιγμές μαζί τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και τα τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον Ερμή βοηθούν να έρθεις κοντά με φιλικά σου πρόσωπα και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Η ημέρα θα φέρει και νέους συμμάχους στο πλευρό σου, αλλά και επικερδείς συμφωνίες καθώς η δύναμη του λόγου σου και η πειθώ σου είναι μεγάλες και θα σε βοηθήσουν σε ό,τι έχεις κατά νου.

Ιχθύς

Ό,τι θέματα και να έχεις με τη δουλειά σου, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να προσπαθήσεις να τα επιλύσεις καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σχηματίζει τρίγωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Μπορείς να γίνεις πολύ επικοινωνιακός/η, ώστε να καταφέρεις όποιο στόχο έχεις βάλει στο μυαλό σου και η Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου, έτσι ώστε η επιτυχία να είναι σίγουρη. Μπορεί να κλείσεις επικερδείς συμφωνίες και να καταφέρεις να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό στίβο, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό!

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr

Tips για μία σταθερή σχέση
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα