ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Ιουλίου;

Κριός

Η διάθεσή σου δεν είναι και στα καλύτερά της, καθώς κάνεις σενάρια με το μυαλό σου λόγω της ανασφάλειας που σ’ έχει πιάσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και η σύνοδος με τον Άρη, θα σε κάνει ιδιαίτερα νευρικό/η και ευέξαπτο/η με όλους, ακόμα και με τους πιο κοντινούς σου, επειδή έχεις συσσωρευμένα παράπονα μέσα σου. Δεν είναι καλή ημέρα για οικονομικές αποφάσεις και συζητήσεις, γιατί το πιο πιθανό είναι να καταλήξουν σε καβγά.

Ταύρος

Σήμερα θέλεις να ακούσεις τη συμβουλή των γύρω σου πριν αποφασίσεις να κάνεις οτιδήποτε, καθώς προσπαθείς να μη στενοχωρήσεις κανένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η σύνοδος που θα κάνει με τον Άρη το απόγευμα θα φέρει συγκρούσεις, παρόλο που προσπαθείς να τις αποφύγεις. Προσπάθησε να μην είσαι νευρικός/η και απόλυτος/η και αν ακούσεις και κάτι που δε σου αρέσει, κράτησέ το και πες το μια άλλη ημέρα, που θα είναι πιο ήρεμη.

Δίδυμοι

Οι εργασιακές σου και καθημερινές σου υποχρεώσεις θα σε αγχώσουν, καθώς σου φαίνεται αδύνατο να τις προλάβεις όλες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το απόγευμα η σύνοδος που θα κάνει με τον Άρη μπορεί να σου δημιουργήσει νεύρα και να ξεσπάσεις σε άτομα, που δε φταίνε σε τίποτα. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις ανάγκες που έχεις και να μη φορτωθείς και υποχρεώσεις άλλων, που μπορούν να τις κάνουν και μόνοι τους. Αν παρόλα αυτά δεν τις καταφέρεις όλες σήμερα, δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι.

Καρκίνος

Σήμερα από το πρωί θα έχεις μεγάλη ενέργεια και θα ψάχνεις να βρεις τρόπους να τη διοχετεύσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το απόγευμα θα κάνει σύνοδο με τον Άρη και θα σε ξεσηκώσει. Μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις μια γενική καθαριότητα στο σπίτι ή να πας γυμναστήριο, ώστε να καταφέρεις να εκτονώσεις την ενέργεια που έχεις, αλλιώς θα εκτονωθεί μέσω των νεύρων σου. Αν δεν είσαι φανατικός/η του γυμναστηρίου, πάρε τους φίλους σου και πηγαίνετε για χορό μέχρι πρωίας!

Λέων

Σήμερα η ημέρα δεν θα είναι και τόσο ήρεμη όσον αφορά στα οικογενειακά σου θέματα, καθώς οι υποχρεώσεις που καλείσαι να αναλάβεις σου φαίνονται ασήκωτες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και η σύνοδος που θα κάνει το απόγευμα με τον Άρη, θα πυροδοτήσει καταστάσεις και θα σε οδηγήσει σε λεκτικές κόντρες. Ό,τι και αν ακούσεις σήμερα, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην πεις κουβέντες που πληγώνουν, αφού λίγο αργότερα θα τις έχεις μετανιώσει.

Παρθένος

Ό,τι κι αν σε απασχολεί, σήμερα θέλεις να το μοιραστείς με τον κόσμο γι’ αυτό το λόγο θα επιδιώξεις να βρεθείς και να μιλήσεις με γνωστούς, συγγενείς ακόμα και γείτονες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η σύνοδος που θα κάνει με τον Άρη το απόγευμα μπορεί να φέρει αναστάτωση και λεκτικές αψιμαχίες, κυρίως αν οι άλλοι δε συμφωνήσουν με τις απόψεις σου. Πρόσεξε να μην τσακωθείς με τα αδέρφια ή τα ξαδέρφια σου ακόμα και από ασήμαντη αφορμή και πρόσεξε τον τρόπο που οδηγείς, καθώς η νευρικότητά σου μπορεί να προκαλέσει μικροατυχήματα.

Ζυγός

Η ανασφάλεια που έχεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα οικονομικά σου και γι’ αυτό σήμερα προσπαθείς να τα βάλεις σε μια σειρά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη το απόγευμα, μπορεί να σου προκαλέσει έκτακτα έξοδα. Προσπάθησε να μην τσαντιστείς, γιατί δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Απόφυγε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για οικονομικές διευθετήσεις και συμφωνίες, γιατί τα νεύρα σου δε θα σε αφήσουν να δεις καθαρά.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί κυκλοθυμία και προβλήματα στη συμπεριφορά σου και εκνευρισμό στους κοντινούς σου ανθρώπους. Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος που θα κάνει με τον Άρη θα σου προκαλέσει άγχος και παραπάνω νεύρα ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα, γι’ αυτό σε συμβουλεύω να πας για λίγο στο γυμναστήριο ή για ένα περίπατο στη φύση, προκειμένου να καταφέρεις να χαλαρώσεις.

Τοξότης

Νιώθεις μια εσωτερική ένταση και ένα αναβρασμό που δεν ξέρεις που οφείλονται. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και αναμοχλεύει φοβίες και ανασφάλειες που έχεις, κάνοντάς σε απόμακρό/η και καχύποπτο/η. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Άρη, θα εντείνει τους φόβους σου και θα σου προκαλέσει ένα έλλειμμα ενέργειας, με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη να διεκπεραιώσεις ούτε απλές υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε τις συναισθηματικές εκρήξεις προς τους γύρω σου, γιατί μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση.

Αιγόκερως

Σήμερα μόνο οι φίλοι σου μπορούν να σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα και ήρεμα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη είναι πολύ υποστηρικτική σε συλλογικές ενέργειες, είτε πρόκειται δουλειές εθελοντισμού είτε για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι η τάση σου να εκνευρίζεσαι και να λες και μια κουβέντα παραπάνω σε όποιον/α φίλο/η σου δε συμφωνεί με τις απόψεις σου.

Υδροχόος

Σήμερα η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σου θέματα, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η σύνοδος που θα κάνει με τον Άρη το απόγευμα μπορεί να σε βάλει στη δράση, προκειμένου να καταφέρεις να υλοποιήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Προσπάθησε να προσεγγίσεις ανωτέρους σου, ώστε να τους πείσεις για τις επαγγελματικές σου ιδέες και την ορθότητά τους, αρκεί να προσέξεις τη συμπεριφορά σου και να μην εκνευριστείς.

Ιχθύς

Σήμερα δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά να κάνεις πράγματα για εσένα και να αλλάξεις παραστάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη το απόγευμα θα σε κάνει να θέλεις να βγάλεις φτερά και να πετάξεις μακριά από όλους. Πρόσεξε τον τρόπο που οδηγείς, καθώς η νευρικότητά σου μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα. Απόφυγε να εκφράσεις ιδέες και απόψεις σε ανθρώπους που ξέρεις εκ των προτέρων πως είναι αντίθετοι με αυτές, γιατί θα τσακωθείς.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr

Tips για μία σταθερή σχέση
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα