ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα είναι πιθανό η διάθεσή σου να μην είναι και τόσο καλή, γιατί θα σου ξυπνήσουν αναμνήσεις από παρελθοντικά γεγονότα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και θα αναταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ψυχής σου. Νωρίς το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και την ένταση και θα αυξήσει τη διαίσθησή σου, οπότε άκουσε τι θα σου πει, γιατί μπορεί να σε βγάλει από πολλά διλήμματα.

Ταύρος

Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου θα έχουν τη μερίδα του Λέοντος από το ενδιαφέρον σου, καθώς για εσένα αυτές είναι υψίστης σημασίας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και μπορεί να σε κάνει καχύποπτο/η με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Το βράδυ θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και καλό θα είναι να μην είσαι υπερβολικός/η στις αντιδράσεις με τους γύρω σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα στις σχέσεις σου όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι.

Δίδυμοι

Σήμερα οι υποχρεώσεις που θα έχεις είναι πολλές και ενδέχεται να προκύψουν και κάποιες έκτακτες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δημιουργεί άγχος και ένταση, λόγω της προσπάθειάς σου να τα προλάβεις όλα. Κάνε ένα πρόγραμμα και δώσε προτεραιότητα σε όσες επείγουν πραγματικά. Το βράδυ, που η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, θα βρεις τον τρόπο να χαλαρώσεις και να ταξιδέψει το μυαλό σου όπου θέλει.

Καρκίνος

Δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτο ούτε λεπτό από τη σημερινή ημέρα, ειδικά αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικό επάγγελμα. Η Σελήνη που βρίσκεται στον Σκορπιό, εγείρει όλα σου τα ταλέντα και σε κάνει δημιουργικό. Μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, είτε αυτό είναι η μαγειρική είτε η κηπουρική είτε η ζωγραφική, είτε κάτι άλλο. Νωρίς το βράδυ η όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα σου χαρίσει έμπνευση και θα αυξήσει τη φαντασία σου, ειδικά αν ασχολείσαι με τη συγγραφή.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο συναισθηματικό Σκορπιό και φέρνει στην επιφάνεια θέματα με την οικογένειά σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε κατακλύσει και να βγάλει στην επιφάνεια συσσωρευμένα παράπονα, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Νωρίς το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα εξομαλύνει τις καταστάσεις και θα σε κάνει πιο ευαίσθητο/η και έτσι ίσως καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σ εσένα και τους άλλους.

Παρθένος

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με κόσμο, ώστε να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις αυτά που σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και θα σου χαρίσει συναισθηματική κατανόηση προς τους συγγενείς, τους φίλους, ακόμα και τους γείτονές σου. Νωρίς το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα αυξήσει τη διαίσθησή σου και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις με όμορφο τρόπο δύσκολες καταστάσεις και δύσκολους ανθρώπους στο ευρύτερο περιβάλλον σου.

Ζυγός

Τα οικονομικά σου θέματα θα σε αγχώσουν και θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακόμα και διαισθητικά ποιο είναι το οικονομικό σου συμφέρον και τι μπορείς να κάνεις για να καταφέρεις να το επιτύχεις. Νωρίς το βράδυ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να αφήσεις στην άκρη την πρακτική σου σκέψη και γι’ αυτό μην πάρεις αποφάσεις που να σχετίζονται με οικονομικά θέματα.

Σκορπιός

Η Σελήνη σήμερα έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα δημιουργήσει συναισθήματα και καταστάσεις, που θα κινούνται στα όρια της υπερβολής. Από τη μία μπορεί να είσαι γεμάτος ενέργεια και από την άλλη να μη θέλεις να σηκωθείς από τον καναπέ σου. Οι συναισθηματικές σου εναλλαγές θα κυμαίνονται από τη χαρά μέχρι τον εκνευρισμό και μπορεί να προκύψουν θέματα συμπεριφοράς με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Νωρίς το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο συμπονετικός/η με τους οικείους σου.

Τοξότης

Ενώ πάντα είσαι αισιόδοξος/η και καλοπροαίρετος/η, σήμερα θα χάσεις προσωρινά αυτά τα δύο χαρακτηριστικά σου, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό. Καλύτερα να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, γιατί μπορεί να μην έχουν εξίσου φιλικά και αγνά αισθήματα με εσένα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, που θα καταλάβεις ότι σε έχει ανάγκη.

Αιγόκερως

Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να βρεθείς με ανθρώπους που ξέρεις πως θα σε νιώσουν και θα μπορέσεις να συζητήσεις όλα όσα σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σε προτρέπει να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς και με τους φίλους σου, που πιθανό έχεις παραμελήσει. Πάρε ένα τηλέφωνο και κανονίστε να βρεθείτε και να πείτε οτιδήποτε σας απασχολεί. Νωρίς το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σε κάνει πιο συμπονετικό και πρόθυμο να δώσεις μια «χείρα βοηθείας» σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα επισκιάσουν οτιδήποτε άλλο σήμερα και θα τραβήξουν την προσοχή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και μπορεί να υπάρξουν υπόγειες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα, που δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα ή ίσως να τις γνωρίζεις, αλλά να μην είσαι σε θέση να διαχειριστείς. Πρόσεξε σε ποιους κοινοποιείς τις επαγγελματικές σου κινήσεις, γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Νωρίς το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την επαγγελματική πίεση.

Ιχθύς

Το μυαλό σου ζητάει απεγνωσμένα να ξεφύγει από την καθημερινότητα και τις έννοιες και γι’ αυτό σήμερα έχει αποφασίσει να ταξιδέψει όπου εκείνο θέλει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σε βοηθάει να κάνεις ένα ταξιδάκι, είτε κανονικό είτε, αν δεν τα καταφέρεις, φανταστικό μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου ή μέσα από τις σκέψεις σου. Νωρίς το βράδυ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου χαρίσει το εισιτήριο για να πας όπου θέλεις, με τη βοήθεια της φαντασίας σου.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr

Tips για μία σταθερή σχέση
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα