ΖΩΔΙΑ

Πόσο εύκολα μπορεί να αντέξει το κάθε ζώδιο την αναμονή;

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Σήμερα όμως αποφασίσαμε να μάθουμε ποιο ζώδιο αντέχει το απόλυτο μαρτύριο του έρωτα, την αναμονή..

Κριός

Σαφώς και ένας Κριός, λόγω της παρορμητικής του φύσης, δεν μπορεί να αντέξει στο μαρτύριο της αναμονής. Γι’ αυτό και θα κάνει, όχι μόνο ότι είναι δυνατόν, αλλά και ό, τι κρίνεται για τους πολλούς αδύνατο, προκειμένου να μην περιμένει. Δε θα διστάσει, και στην περίπτωση που τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματά του δεν βρίσκουν ανταπόκριση, να κινηθεί αστραπιαία, ακόμα και αν χρειαστεί να διανύσει χιλιόμετρα για να έρθει face to face με το αντικείμενο του πόθου του. Και θα πρέπει βέβαια να λογοδοτήσει για την ασυνέπειά του και να υποστεί και τις ανάλογες συνέπειες. Σε περίπτωση που ο έρωτας σας φέρει στο δρόμο σας έναν Κριό, να ξέρετε πως η συνέπεια τον χαρακτηρίζει, όχι όμως η διακριτικότητα. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί και το ιδιωτικό απόρρητο να παραβιάσει, εάν υποπτευθεί ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την αναμονή.

Ταύρος

Το σίγουρο είναι ότι ο Ταύρος μπορεί να περιμένει, γιατί ξέρει καλά πως περισσότερο οι άλλοι καίγονται από την επιθυμία να τον συναντήσουν. Ο νάρκισσος του ζωδιακού μπαίνει σαν ο πιο ισχυρός στο παιχνίδι του έρωτα και αυτό από την πρώτη στιγμή τον βάζει σε θέση ισχύος. Χρειάζεται πολλή υπομονή για αντέξει κανείς στην αναμονή που μπορεί ένας Ταύρος να τον υποβάλλει. Το γεγονός ότι δεν ήταν αυτός που πήρε τελευταίος τηλέφωνο δεν του λέει τίποτα. Μπορεί να χρειαστεί να μεσολαβήσουν τρία δικά σας, για να πάρει την απόφαση να σας τηλεφωνήσει. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που καίγεται από την επιθυμία του για σας, το πείσμα και ο εγωισμός του θα τον οπλίσουν με τη δύναμη που χρειάζεται για να μπορεί να στέκεται στο βάθρο του νικητή. Η απάθεια και η ψυχραιμία του, η λογική και ο ρεαλισμός του, πολύ εύκολα τον κάνουν να παραμερίζει και να αποστασιοποιείται από τα συναισθήματά του.

Δίδυμοι

Η αναμονή για έναν Δίδυμο είναι κάτι ασύμβατο με τα κύτταρά του. Γι’ αυτό και δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Πριν το ρολόι περάσει την οριακή γραμμή, αμέσως θα σας πάρει τηλέφωνο για να τσεκάρει το ραντεβού. Ο χειριστικός τρόπος συμπεριφοράς του δε θα σας αφήσει τα περιθώρια, ώστε να αμαρτήσετε, υποβάλλοντάς τον στην αναμονή. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε πως αναμονή για έναν Δίδυμο σημαίνει αμάρτημα. Αυτό όμως δε σημαίνει πως το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Το στήσιμο θεωρείται ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό και δεν αποκλείεται, έστω και μια φορά, στη σχέση να περιμένετε πολύ περισσότερο από τα επιτρεπτά όρια μέχρι που μπορεί  να μην εμφανιστεί και καθόλου. Και βέβαια, δε θα σας επιτρέψει να εκφράσετε ούτε καν δυσαρέσκεια, αφού θα έχει βρει την καλύτερη δικαιολογία, τέτοια ώστε να σας στερήσει ακόμα και το δικαίωμα να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας.

Καρκίνος

Ανατροπή μεγάλη για έναν Καρκίνο η αναμονή. Δεν είναι σε θέση να μπορεί να διαχειρίζεται ανάλογες δοκιμασίες, αφού για δοκιμασία πρόκειται, τέτοια ώστε, για αρκετές μέρες αργότερα, αυτό να αποτελεί το μείζον θέμα συζήτησης, το πιο ισχυρό σημείο αναφοράς της γκρίνιας και γιατί όχι και της κατάθλιψής του, στην περίπτωση που το αντικείμενο του πόθου δεν ανταποκρίνεται στο δεύτερο τηλεφώνημά του. Πάντα και παντού καραδοκεί το τέλος. Αυτό είναι που τον κάνει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, να κλείνεται στο καβούκι του και να δίνει μεγάλους όρκους στον εαυτό του, ότι ποτέ δεν πρόκειται να τον/την ξαναδεί, ποτέ δε θα επιτρέψει να ξαναζήσει τέτοια επίπονη εμπειρία. Από το πρώτο δευτερόλεπτο όμως, όλα θα τα πάρει πίσω, και πριν ακόμα ακούσει την απελπιστικά αναγκαία γι’ αυτόν φωνή. Το νούμερο στην οθόνη είναι αρκετό, για να ξαναθυμηθεί ότι η ζωή μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνει τόσο ωραία.

Λέων

Το θέμα «αναμονή» δεν τίθεται για ένα Λέοντα. Μία φορά μόνο θα περιμένει περισσότερο από το επιτρεπτό όριο. Γιατί, επομένη δε θα υπάρξει. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα θέσει σκληρούς όρους ή ότι ακόμα και αυτή η μία φορά μπορεί να αποδειχθεί μοιραία, αφού  το πρόσωπο με το οποίο ξεκίνησε η ερωτική επικοινωνία θα έχει χάσει από την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία του. Παρότι τον διεγείρει η αναμονή, με αποτέλεσμα να δυναμώνει η επιθυμία, η υπερηφάνεια του όμως δεν του επιτρέπει να μπει στο τρυπάκι της αναμονής, και κατά συνέπεια του μαζοχισμού. Έχει ανάγκη από ξεκάθαρες και υπεύθυνες συμπεριφορές. Από την πρώτη στιγμή, έχει ανάγκη να επενδύσει πάνω στη σχέσηκαι αυτό δεν μπορεί να συμβεί, στην περίπτωση που το άτομο από την αρχή ακόμα κριθεί αναξιόπιστο ή χειριστικό. 

Παρθένος

Εύκολα μπορεί να σκεφτεί κανείς πως ο τυπικός Παρθένος θα λειτουργήσει ανάλογα και στο κομμάτι της ερωτικής επικοινωνίας. Εάν ο έρωτας σας έφερε στο δρόμο σας έναν Παρθένο, τότε ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε σκληρά τα νεύρα σας. Δύσκολα θα μπορείτε μέρες πριν να κανονίσετε κάτι, έστω και μία σύντομη συνάντηση. Ο προγραμματισμένος Παρθένος δεν αντέχει το πρόγραμμα στον έρωτα. Δρα σύμφωνα με την ανάγκη της στιγμής. Δύσκολα επίσης, και στην περίπτωση που μεσολάβησε κάποια σύγκρουση, να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα να πάρει τηλέφωνο. Η αναμονή στην οποία θα υποβάλλει τον έρωτά του μπορεί και να πάρει διαστάσεις πρωτόγνωρες. Μπορεί εξωτερικά να δείχνει ψύχραιμος και ενίοτε αδιάφορος, ξέρει καλά όμως να παίζει το παιχνίδι του έρωτα. Και αυτό γιατί αντέχει ο ίδιος στην αναμονή. Θα βρει τρόπους να ξεχαστεί και θα βρει πολλά επιχειρήματα, ώστε καθόλου να μην μπει στη θέση του θύματος και του συναισθηματικά ευάλωτου. 

Ζυγός

Αντέχει στην αναμονή και μπορεί να κάνει τους άλλους να υποφέρουν, υποβάλλοντάς τους σε αυτό το μαρτύριο, σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματά του.  Ξέρει καλά, με τρόπο κυρίως χειριστικό, να το παίζει το παιχνίδι του έρωτα. Το πιο σημαντικό, όμως, ξέρει να ρισκάρει. Έχοντας συναισθανθεί την ανάγκη του άλλου προς εκείνον, θα παίζει σε πολλά ταμπλό, μέχρι να σιγουρευτεί ότι το αντικείμενο του πόθου κατοχυρώθηκε. Σε περίπτωση όμως που πέσει σε κάποια περίπτωση δύσκολη και υποβληθεί ο ίδιος σε καταστάσεις αναμονής, ο δείκτης της αυτοαξίας του θα υποχωρήσει αισθητά, παρ’ όλα αυτά όμως θα επιστρατεύσει όλους τους μηχανισμούς που διαθέτει για να φτάσει στο ζητούμενό του.

Σκορπιός

Τα πάντα μπορεί να αντέχει ένας Σκορπιός στον έρωτα, εκτός από την αναμονή. Γιατί, συνήθως, είναι αυτός που περιμένει από τον έρωτά του να τον πάρει τηλέφωνο, να του προτείνει συνάντηση. Σε περίπτωση που το αντικείμενο του πόθου δεν ανταποκρίνεται, θα παλέψει με όλα του τα θεριά για να μην πατήσει τον εγωισμό του. Το πιο πιθανό είναι να μην τα νικήσει. Μέχρι να πάρει ανάποδες όμως. Μόλις γίνει αυτό, μπορεί να αντέξει και μέχρι τη Δευτέρα παρουσία, μέχρι να δει το πρόσωπο που έκανε κατάληψη στο είναι του να επιστρέφει  για να αναβιώσει τις μοναδικές στιγμές που μόνο ένας Σκορπιός μπορεί να χαρίσει. Ανυπόφορο αίσθημα για ένα Σκορπιό η αναμονή, άκρως αναγκαίο, όμως, προκειμένου το πάθος του να φτάσει σε ακραία ενίοτε επίπεδα.

Τοξότης

Δεν του αρέσει να περιμένει, αλλά ούτε και να τον περιμένουν. Ακόμα και αν συμβεί το δεύτερο, σίγουρα δε γίνεται σκόπιμα. Μπορεί να ξέχασε να πάρει τηλέφωνο, γιατί βρήκε αλλού καλύτερα ή γιατί κάτι ξαφνικά την τελευταία στιγμή προέκυψε, όχι όμως και σκόπιμα να υποβάλλει τον άλλον στην αναμονή προς χάριν της δικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που υποβληθεί ο ίδιος στην αναμονή, το πιο πιθανό είναι να κανονίσει άμεσα κάτι άλλο, χωρίς να αφήσει το γεγονός να χαλάσει τη διάθεσή του. Εάν όμως έχει να κάνει με μία δύσκολη περίπτωση, που έχει ανακαλύψει τα κουμπιά του, ώστε να μπορεί να τον χειρίζεται, τότε μπορεί να λειτουργήσει σαν έφηβος που θέλει όλα να τα ζει, με τον τρόπο που θέλει και στην ώρα τους. Τότε αρχίζει να εκφράζει επίμονη συμπεριφορά και δεν τον απασχολεί, εάν θα βάλει σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό του.

Αιγόκερως

Για τον Αιγόκερω, τα πράγματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα από την αρχή. Θέλει να ξέρει τι έχει, τι να περιμένει, αφού μπαίνει σαν ενήλικας στο παιχνίδι του έρωτα, έχοντας από την πρώτη στιγμή αναλάβει την ευθύνη της σχέσης. Έχοντας επίγνωση όμως, ότι τη σχέση την καθορίζουν δύο και όχι ένας, θα αντιδράσει έντονα, στην περίπτωση που το έτερον ήμισυ δεν ανταποκρίνεται με τον ξεκάθαρο και ώριμο τρόπο που εκείνος έχει ανάγκη. Η αναμονή για έναν Αιγόκερω κρίνεται απαγορευτική. Το απαγορευτικό όμως δε λειτουργεί διεγερτικά γι’ αυτόν, όπως για τους περισσότερους. Αντίθετα, τον ξενερώνει και τον κάνει να θέλει να αποστασιοποιείται. Ο Κρόνιος του ζωδιακού έχει ένα μοναδικό τρόπο, πολύ γρήγορα να βάζει τα κακώς κείμενα στη θέση τους. Με σύμμαχο τη λογική του, ξέρει να βάζει όρια, προκειμένου να προστατεύει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τους άλλους.

Υδροχόος

Ο σκεπτόμενος και βαθυστόχαστος του ζωδιακού, θα περάσει από πολλές διαδικασίες ανάλυσης, προκειμένου να αναζητήσει τα αίτια της αναμονής στην οποία τον υποβάλλει ο σύντροφος. Πιθανόν, στην αρχή να φανεί αρκετά ανεκτικός, και υπομονετικός θα λέγαμε, χωρίς όμως να κάνει κινήσεις τέτοιες ώστε να ζητήσει εξηγήσεις ή να πάρει την πρωτοβουλία μιας συνάντησης. Ο εγωισμός του, στον πρώτο τουλάχιστον καιρό της σχέσης, δεν του επιτρέπει να δώσει την επιβεβαίωση στον/στη σύντροφο μέσα από την έκφραση της επιθυμίας του για κείνον. Ακόμα όμως και αν το κάνει, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάρεις ως δεδομένο έναν Υδροχόο. Εκεί που τον νιώθεις κοντά και σε κατάσταση παράδοσης, εκεί μπορεί ξαφνικά να πάρει απόσταση τέτοια, ώστε να αναρωτιέσαι, εάν υπάρχει περίπτωση να τον ξαναδείς.

Ιχθύς

Οι ευαίσθητοι και ονειροπαρμένοι του ζωδιακού, οι Ιχθείς, είναι αυτοί που θα μπουν σαν οι πιο ευάλωτοι στη σχέση, αυτοί που είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα περισσότερα, γι αυτό και θα βιώσουν πιο έντονα το μαρτύριο της αναμονής. Κάθε αναμονή συνοδεύεται από αισθήματα μελαγχολίας και φόβου απώλειας. Δεν το βάζουν όμως κάτω. Θα επιμείνουν μέχρι να πάρουν την επιβεβαίωση. Μόλις όμως συμβεί αυτό, τότε έχουν έναν μοναδικό τρόπο να περνούν στην αντεπίθεση, και από την θέση του θύματος να βρεθούν στην θέση του θύτη. Μέσα από τη δυσκολία τους να ξεχάσουν τα όσα πέρασαν, θα βιώσουν στιγμές μεγάλες ικανοποίησης, όταν οι ίδιοι, σκόπιμα θα υποβάλλον τον/την σύντροφο στο μαρτύριο της αναμονής. Τίποτα όμως δεν τους εγγυάται ότι πολύ σύντομα θα βρεθούν και πάλι στην πρωτινή τους θέση. 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου