ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο πιστά ζώδια

Δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι θα σου ορκιστούν αιώνια πίστη. Αν ανήκεις σε κάποιο από τα 3 ζώδια, ξέρεις καλύτερα από εμάς για το αν υπάρχει δόση αλήθειας και ας το κρατάς μυστικό. Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι τα ζώδια της Γης είναι πιο λογικά, προσγειωμένα και βλέπουν με πιο πρακτικό τρόπο την αφοσίωση και την παντοτινή δέσμευση. Το τρίτο ζώδιο όμως αποτελεί σίγουρα έκπληξη και κανείς δεν το περίμενε.

 

Ταύρος

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που εκτιμά τη σταθερότητα, αυτό είναι ο Ταύρος. Σου δίνει το λόγο του, δεν κρύβει άσσους στο μανίκι και παίρνεις αυτό που βλέπεις χωρίς πολλά πολλά. Αν βρεθεί σε μία τοξική κατάσταση που δεν τον καλύπτει πρακτικά και συναισθηματικά, δεν θα φοβηθεί να μαζέψει τα μπογαλάκια του. Αλλά σε γενικές γραμμές, θα κάνει ό,τι μπορεί για να λειτουργήσει η σχέση του. Εδώ που τα λέμε, μπορεί να βάλει και στοίχημα με τον εαυτό του ότι θα τα καταφέρει. Είναι ΤΟΣΟ ξεροκέφαλος.

Διάβασε κι αυτό: Τα 3 πράγματα που κάνουν μία σχέση να κρατήσει

Αιγόκερως

Δεν είναι να βρεθεί σε σχέση. Το παίρνει τόσο σοβαρά που δίνει όρκο αιώνιας αγάπης και τίποτα δεν πρόκειται να του το χαλάσει. Αυτό σημαίνει ότι περιμένει την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση από το σύντροφό του και δεν πρόκειται να σπαταλήσει χρόνο σε περιπετειούλες. Ή θα παντρευτούμε ή ας τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Και σε τέτοιες καταστάσεις δεν χωρούν τρίτα πρόσωπα.

Σκορπιός

Μπορεί να ακούγονται πολλά για τις υπερσεξουαλικές ορέξεις του, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένα ζώδιο του Νερού είναι υπερευαίσθητο και πληγώνεται εύκολα. Άπαξ και ερωτευτεί, ξεχνάει τα πάντα, αφοσιώνεται πλήρως αλλά περιμένει το ίδιο και από τον άλλον. Θα σου είναι αιώνια πιστός αν δημιουργήσεις ένα ασφαλές και τρυφερό κλίμα στη σχέση. Αν όχι, ψάξε τρύπα να κρυφτείς.