ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Ζυγό από 14 Σεπτεμβρίου ως 8 Οκτωβρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 14 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και θα παραμείνει ως τις 8 Οκτωβρίου 2019.

Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης στο Ζυγό και χαρίζει καλούς τρόπους και ισορροπημένη συμπεριφορά στον κοινωνικό μας περίγυρο και την ερωτική μας σχέση. Είμαστε γοητευτικοί, κομψοί και καλαίσθητοι. Επίσης, ο έντονος ρομαντισμός μας, μας κάνει να επιδιώκουμε τη δέσμευση, τον έρωτα και την αγάπη. Ακόμα κι αν φαινόμαστε συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι, είμαστε επιρρεπείς στο να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση πάρα πολύ σύντομα.

 

Αφροδίτη στον Ζυγό: Οι καλοί τρόποι & η ευγένεια εμπνέουν την αγάπη!

 

Ψάχνουμε για κάποιον με τον οποίο να είμαστε περισσότερο σε αρμονία και ενστικτωδώς το γνωρίζουμε αυτό. Θέλουμε ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Κερδίζουμε τις εντυπώσεις γιατί είμαστε πνευματώδεις, διανοητικά σαφείς και διακριτικοί. Ξέρουμε πότε να κινηθούμε και πότε να κρατήσουμε απόσταση. Έχουμε ρομαντική διάθεση και αναζητάμε από το σύντροφό μας κεριά, μουσική, μεταξωτά σεντόνια και λουλούδια. Θα ανταποκριθούμε στη δύναμη του πνεύματος του άλλου ατόμου και ερωτευόμαστε τους έξυπνους ανθρώπους.

Ψάχνουμε για το συνολικό πακέτο και εντυπωσιαζόμαστε με τους καλούς τρόπους. Θαυμάζουμε εκείνους που υπερασπίζονται τη δικαιοσύνη και απεχθανόμαστε τους κενόδοξους, παράτολμους ή αλαζόνες ανθρώπους. Έχουμε στυλ, ξέρουμε πώς να κάνουμε τους άλλους να αισθανθούν άνετα και αυτό μας κάνει να συνάπτουμε γρήγορα σχέση. Στο κρεβάτι, είμαστε προικισμένοι με μια ρομαντική διάθεση και η καλή εμφάνιση, η ευφυΐα, οι καλοί τρόποι, μας κάνουν να αισθανόμαστε μοναδικοί. Η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι εξαιρετικά φιλική και ρομαντική, αλλά και πολύ απαιτητική. Αναζητάμε μια ρομαντική προσέγγιση στην αναζήτηση του έρωτα και προσπαθούμε να είμαστε όμορφοι. Γινόμαστε, επίσης, πολύ καλλιτεχνικοί, με μια εκλεπτυσμένη ομορφιά. Η προσέγγισή μας στην αγάπη είναι ρομαντική, αλλά όχι απαραίτητα σταθερή, δεδομένου ότι πολλά εξαρτώνται από την ικανότητα των θαυμαστών μας να εναρμονίζονται με τα ιδανικά μας για την ομορφιά και την ορθή συμπεριφορά.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στο Ζυγό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έχετε την καλή διάθεση να επιφέρετε αρμονία και ισορροπία σε όλες τις σχέσεις σας, είστε πιο συμβιβαστικοί με τον αγαπημένο σας, νιώθετε πιο ήρεμοι και ευτυχισμένοι στη σχέση σας. Ίσως ακόμα μιλήσετε για δέσμευση ή απλά δημιουργείται περισσότερη οικειότητα μεταξύ σας. Αν είστε μόνοι, βρίσκετε μια σχέση που βασίζεται στην ισορροπία, καθώς και οι δυο σας είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε. Ίσως επίσης κάνετε μια επικερδή συνεργασία ή έχετε οικονομικά οφέλη μέσω των συνεργασιών σας. Μπορεί, επίσης, να γίνετε ο μεσολαβητής δυο αντιμαχόμενων πλευρών, καθώς τώρα ενεργείτε με ένα διπλωματικό και υγιή τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, αποκαθίστανται οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τους υφισταμένους σας, κάνετε πιο ευχάριστα την εργασία σας. Είστε συμβιβαστικοί και υπομονετικοί, ενώ η προσήλωσή σας στη λεπτομέρεια και η παρατηρητικότητά σας, επιφέρουν θετικά αποτελέσματα. Αν είστε μόνοι, ίσως ανακύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον με κάποιο άτομο μέσα από το χώρο της εργασίας σας ή ακόμα μέσω των διασυνδέσεων που έχετε στην καθημερινότητά σας. Αν ακολουθούσατε μια θεραπευτική αγωγή, νιώθετε περισσότερη ευεξία ή ίσως αποφασίσετε να πάτε σε ένα γυμναστήριο ή να ξεκινήσετε δίαιτα, καθώς τώρα ενδιαφέρεστε περισσότερο για την εξωτερική σας εμφάνιση. Αναζητάτε την ομορφιά και την ηρεμία στην καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αναζητάτε περισσότερη αρμονία με το σύντροφό σας και τα παιδιά σας, νιώθετε ζεστά και τρυφερά συναισθήματα. Αν είστε μόνοι, ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σας και βρίσκετε κάποιον/α που αναζητά τη συντροφικότητα και ενισχύει την αυτοέκφρασή σας. Τώρα διασκεδάζετε περισσότερο, κοινωνικοποιείστε και νιώθετε ευχαρίστηση. Προβάλλετε τη δημιουργικότητά σας και εισπράττετε την αποδοχή των άλλων. Η κοινωνικότητά σας, σας φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο, είστε σε συνεχή κίνηση και κάνετε σημαντικές γνωριμίες οι οποίες μπορεί να σας ενισχύσουν οικονομικά στο εγγύς μέλλον. Ασχολείστε με δημιουργικές επιδιώξεις και βρίσκετε ευχαρίστηση και ηρεμία μέσα από τα χόμπι σας. Αν ασχολείστε με την καλλιτεχνία, περιμένετε να απογειωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, περνάτε γαλήνιες στιγμές στο σπίτι σας, αναλώνετε περισσότερο χρόνο με τους γονείς σας και νιώθετε πιο κοντά στον αγαπημένο σας. Εκδηλώνετε την αγάπη σας και είστε συμβιβαστικοί, κάνοντας κάποιες παραχωρήσεις. Ίσως αποφασίσετε να καλλωπίσετε το σπίτι σας ή να κάνετε μια ανακαίνιση ή ακόμα να σκεφτείτε να μετεγκαταστηθείτε. Βρίσκεστε με λίγους οικείους φίλους και μεταδίδετε την καλή σας διάθεση και το χαρούμενο πνεύμα σας. Βρίσκετε ειρήνη και γαλήνη αναπολώντας την παιδική σας ηλικία ή σκεφτόμενοι παλιές οικογενειακές στιγμές.  Ίσως σκεφτείτε ένα άτομο από το παρελθόν ή ακόμα αποφασίσετε να κάνετε την πρώτη κίνηση να το συναντήσετε.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, έχετε έντονη τη διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικοποίηση, νιώθετε ευχαρίστηση βρισκόμενοι με το κοντινό περιβάλλον σας. Αν είστε μόνοι, ίσως κάνετε μια νέα ερωτική σχέση εντελώς ξαφνικά ή σε ένα ταξίδι ή με κάποιο άτομο που μένει κοντά στο σπίτι σας. Προβάλλετε τις ιδέες σας και εισπράττετε την αποδοχή των άλλων, όλοι αποδέχονται τις απόψεις σας. Μια νέα επαγγελματική συμφωνία αποφέρει κέρδη, καθώς τώρα η πειθώ και η ευγλωττία σας είναι οι σύμμαχοί σας. Η ζεστασιά και η συμβιβαστική σας διάθεση διευκολύνουν την επικοινωνία με τους γύρω σας και οι άλλοι σας βρίσκουν ευχάριστους. Τώρα συζητάτε περισσότερο με τα αδέλφια σας, τους  συγγενείς σας ή τους γείτονες, και γενικά όλες οι σχέσεις σας γίνονται πιο ευχάριστες και ζεστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, προσπαθείτε να εξισορροπήσετε την οικονομική σας κατάσταση αλλά μπορεί να ξοδέψετε για την καλοπέρασή σας και τον αγαπημένο σας. Είστε επιρρεπείς στο να βοηθάτε οικονομικά όσους έχουν την ανάγκη σας χωρίς να σκέφτεστε τον εαυτό σας. Ίσως κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία ή βρίσκετε μια νέα πηγή εσόδων, καθώς τώρα επιθυμείτε να αυξήσετε τα χρήματα και τα υπάρχοντά σας. Η καλλιτεχνική και δημιουργική σας έκφραση, σας βοηθά στη δημιουργία μιας νέας επικερδούς συνεργασίας. Επίσης, μπορεί να έχετε οικονομικά οφέλη διαμέσου της τέχνης και χρησιμοποιώντας τη διπλωματική σας ικανότητα. Ίσως τώρα ξοδεύετε περισσότερα για την ομορφιά σας ή για κοινωνικές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, προβάλλετε την εξισορροπητική και διπλωματική φύση σας, κοινωνικοποιείστε, είστε κοινωνικά δραστήριοι και με τη γοητεία σας και τους ευγενείς τρόπους έλκετε το αντίθετο φύλο. Αν επιθυμείτε μια σχέση, έχετε ευκολία στο να έχετε το άτομο που επιθυμείτε. Αν είστε σε σχέση, κάνετε τα πάντα για την ισορροπία και την αρμονία της σχέσης σας, λαμβάνετε την αποδοχή και την έγκριση του αγαπημένου σας, νιώθετε τρυφερά συναισθήματα και ψυχική ικανοποίηση. Περιμένετε τα πράγματα να εξελιχθούν θετικά για σας όχι μόνο στην αγάπη αλλά και στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να αποκομίσετε υλικά οφέλη από την προβολή ενός έργου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, πάτε στα βάθη του υποσυνειδήτου σας, σκέφτεστε τις παλιές αγάπες, τα λάθη σας και τις εμπειρίες σας. Αναζητάτε τώρα τη μοναξιά σας, τα πάθη σας καταλαγιάζουν, ίσως και να φαίνεστε στους άλλους ψυχροί και απόμακροι. Δεν μιλάτε για τις ενδόμυχες επιθυμίες σας, είστε εσωστρεφείς και σκέφτεστε το παρελθόν. Τώρα βρίσκεστε με λίγους επίλεκτους φίλους και ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με την τέχνη, τη μουσική και το γράψιμο. Αναζητάτε την ηρεμία σας κοντά σε νερό κι αυτό σας βοηθά να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος και να νιώσετε πιο ήρεμα ψυχικά. Η συμπόνια σας, σας οδηγεί να βοηθήσετε όσους έχουν την ανάγκη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, μεταδίδετε στον περίγυρό σας τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σας, έχετε δημοτικότητα στους γύρω σας και το αντίθετο φύλο. Η ευστροφία και η διπλωματία σας, σας βοηθούν να έλξετε πολλούς θαυμαστές αλλά και να κάνετε νέους φίλους ή να γίνετε μέλος μιας ομάδας. Οι άλλοι σας αντιμετωπίζουν ευγενικά κι εσείς με τη σειρά σας φροντίζετε να είστε οπισθοχωρητικοί και εξισορροπητικοί με τους άλλους. Μπορεί να συμμετέχετε σε κοινωνικές ομάδες που εξυπηρετούν έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Έχετε έντονη την επιθυμία για κοινωνικοποίηση κι αυτό σας οδηγεί σε μια νέα σχέση με κάποιον/α που είναι φίλος σας ή μέσα από το διαδίκτυο. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα που είναι καλλιτέχνες ή άτομα με τα οποία μπορεί να συνεργαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, εκδηλώνετε τις ηγετικές και φιλόδοξες τάσεις σας, οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους στην εργασία σας και τους ανωτέρους σας διευκολύνονται και βελτιώνονται. Λαμβάνετε την αναγνώριση και την αποδοχή των άλλων, υλοποιούνται οι φιλοδοξίες σας και οι νέες γνωριμίες που κάνετε σας πάνε ψηλά. Είστε πιο διπλωματικοί στις επαγγελματικές σχέσεις σας και κάνετε τα πάντα, προκειμένου να υπάρχει αρμονία και ισορροπία με τους συνεργάτες σας και τους υφισταμένους σας καθώς τώρα είστε πιο συμβιβαστικοί. Ορίζετε νέους μακροπρόθεσμους στόχους και κάνετε μελλοντικά σχέδια στην εργασία σας. Αν ασχολείστε με τους τομείς της ομορφιάς ή της καλλιτεχνίας, περιμένετε επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, η επιθυμία σας για αρμονικές σχέσεις ευοδώνεται και νέες γνωριμίες με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας επεκτείνουν τους ορίζοντές σας. Ίσως κάνετε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία από μακριά ή το εξωτερικό ή απλά θελήσετε να αλλάξετε τη μονότονη ρουτίνα σας. Αν είστε σε σχέση, ο ενθουσιασμός και η καλόπιστη διάθεσή σας, ανανεώνουν τη σχέση σας, νιώθετε περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά. Επίσης, μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τις σπουδές σας ή απλά θελήσετε να μάθετε μια νέα γνώση. Αν έχετε οικονομικές δοσοληψίες με ξένες χώρες ή ασχολείστε με το εμπόριο ή με την εκπαίδευση, θα έχετε οικονομικά οφέλη. Ίσως ακόμα ασχοληθείτε με τη δημοσίευση ενός βιβλίου ή απλά γνωρίζετε ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινή φιλοσοφία ζωής.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, της σεξουαλικότητας και των κοινών οικονομικών, αυξάνονται το πάθος και ο αισθησιασμός σας, εκπέμπετε ένα μυστήριο και έναν αινιγματισμό που καθιστά δύσκολο για τους θαυμαστές σας να σας αντισταθούν. Προσέξτε όμως τις επιλογές σας, βασιστείτε στη διαίσθησή σας  και μην παρασύρεστε από τα πάθη σας. Αντίθετα, μην αφήσετε τους φόβους και τις εμμονές σας να παίξουν επικίνδυνα παιχνίδια. Αν είστε σε σχέση, ίσως θελήσετε να αποδείξετε την αξία σας, καθώς σας καταλαμβάνουν φόβοι ανασφάλειας και απόρριψης. Ίσως ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία με κάποιον, ενώνοντας τους οικονομικούς πόρους σας και λαμβάνοντας αμφότεροι οικονομικά κέρδη.