Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Μάρτιο

Για να δούμε τι έχει το αστρολογικό μενού αυτόν τον μήνα.

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τι προβλέπεται για το ζώδιό σου, για το μήνα που μόλις ξεκίνησε.

Κριός

Μπορεί να πιστεύετε στον εαυτό σας και την αξία σας, αλλά όχι τώρα. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας και σας κάνει να έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση και εμπιστοσύνη, ίσως νιώθετε λιγότερο ελκυστικοί. Αποφύγετε οποιεσδήποτε αισθητικές επεμβάσεις ή ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, το αποτέλεσμα δε θα είναι καθόλου κολακευτικό. Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, κλονίζει την οικονομική ασφάλειά σας και τη σταθερότητα, ίσως έχετε κάποιες έκτακτες δαπάνες ή απαιτηθεί να εργάζεστε σκληρότερα, προκειμένου να έχετε περισσότερα χρήματα. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι εσείς είστε υπεύθυνοι με τα χρήματα που έχετε αυτήν τη στιγμή.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας επαναφέρει την ορμή, το πάθος σας και την πίστη στον εαυτό σας, το μυαλό σας είναι σε νέα ξεκινήματα, καθώς επισκέπτεται τον πρώτο σας οίκο, του νέου ξεκινήματος. Νιώθετε μια συναισθηματική αναγέννηση, γιορτάζετε κάτι μεγάλο, είναι η εποχή των γενεθλίων σας! Είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε ένα προσωπικό έργο, να θέσετε τον εαυτό σας στο προσκήνιο με ένα νέο τρόπο. Ο πρώτος οίκος κυβερνά ό,τι είναι καινούργιο, έτσι μπορεί να κάνετε το ντεμπούτο σας με μια νέα εμφάνιση, μια νέα ερωτική σχέση ή ένα νέο έργο.

Ταύρος

Ανοίξτε την καρδιά σας στην αγάπη σας, εκδηλώστε ό,τι κρύβετε στα μύχια βάθη της ψυχής σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τις πληγές σας και να πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον, αλλά θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να μιλήσετε κυριολεκτικά για τα πάντα. Για το ζώδιό σας είναι τα απλά πράγματα που θα σας ηρεμήσουν και θα σας βοηθήσουν να ανακάμψετε από τις μετασεισμικές δονήσεις των εκλείψεων, έτσι έχετε σύμμαχό σας τον Άρη στο ζώδιό σας ο οποίος σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τη ζωή σας πιο αποτελεσματική και απλή. Σας βοηθά να αγωνιστείτε για τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και μπορεί να έχετε μια συναρπαστική ευκαιρία, που αλλάζει την πορεία σας.

Η Πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φωτίζει το ρομαντισμό, τα πάθη και τα συναισθήματά σας, γίνεστε περισσότερο επιλεκτικοί και αναλυτικοί με τις νέες γνωριμίες σας, προσπαθείτε να φέρετε σε ισορροπία τη λογική και τη συναισθηματική πλευρά σας. Ίσως τώρα συνειδητοποιήσετε ότι είχατε υπερβολικές προσδοκίες από την αγάπη σας ή τους υποψήφιους συντρόφους σας, ίσως κατανοήσετε ότι οι προσπάθειες που έχετε κάνει για να φέρετε κοντά σας τον αγαπημένο σας έχουν πέσει στο κενό. Μπορεί επίσης να αντιληφθείτε ότι είναι η αλαζονεία και το πείσμα σας που έχουν διαλύσει την ηρεμία της σχέσης σας ή παρεμβαίνουν αρνητικά στις νέες γνωριμίες σας.

Δίδυμοι

 

Αποφασίζετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσετε σε βάθος τη σχέση σας, σκέφτεστε έντονα την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που ποτέ δεν φαίνεται να λύνεται. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο νοητικό τρίτο οίκο σας, σας ζητά να μιλήσετε με κατανόηση και συμπόνια και να μην ενεργείτε ψυχρά και άκαρδα. Ο Άρης κινείται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να αφήσετε τις μάχες και την επιθετικότητα. Στοχεύστε περισσότερο στη σωστή προετοιμασία της ψυχής σας για τη νέα πορεία που θα ανοιχτεί σε ενάμισι περίπου μήνα όταν ο Άρης θα βρεθεί στο ζώδιό σας. Επανασχεδιάστε τον τρόπο ζωής σας, αφήνοντας οποιεσδήποτε κακές συνήθειες απομακρύνουν την ηρεμία σας.

Εάν ο συνολικός τρόπος ζωής σας χρειάζεται ανανέωση ή έχετε κουραστεί με τις απαιτήσεις των αγαπημένων σας προσώπων, η Πανσέληνος στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας παροτρύνει να αλλάξετε τις συνήθειες στο σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε ένα χρονοδιάγραμμα στις οικογενειακές υποχρεώσεις σας, να αφήσετε πίσω σας ένα παρελθόν που δεν αξίζει να αναλύετε στο μυαλό σας. Και αν συνεχώς λέτε ότι δεν έχετε χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σας, κάντε ένα βήμα πίσω και αξιολογήστε τις προτεραιότητές σας. Αν δεν το κάνετε εσείς, ποιος θα το κάνει;

Καρκίνος

Αισθάνεστε ότι μπορείτε να εκπληρώσετε άνετα τα καθήκοντά σας; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και σας ζητά να μην πιέζεστε, βήμα προς βήμα θα ολοκληρώσετε τις εργασίες σας, ίσως όμως όχι τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε. Μπορεί ακόμα να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό συνεργάτη, ο οποίος αποδεικνύεται τυχερός για σας. Δε θα έχετε την υποστήριξη που θέλετε από τους φίλους σας και την ομάδα σας, το να βρεθεί συναίνεση δε θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε, καθώς ο Άρης κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομαδικών δραστηριοτήτων, κάνοντας την ομαδική εργασία λίγο αγχώδη. Μην αγχώνεστε με περιστασιακές συγκρούσεις ή με μια μη παραγωγική επαγγελματική συνάντηση, τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Συναρπαστικές ειδήσεις ή μια διαφωτιστική συζήτηση θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία των γεγονότων της ζωής σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Εάν περιμένατε απαντήσεις ή πληροφορίες κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, τώρα θα τις έχετε. Δεδομένου ότι ο τρίτος οίκος κυβερνά τις γειτονιές, ενδέχεται να έχετε μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να μιλήσετε δημόσια στην κοινότητά σας, ίσως ακόμα να διδάξετε ή να κάνετε μια σημαντική ομιλία ή να συνεργαστείτε για ένα τοπικό έργο. Δεν αποκλείεται ακόμα να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας εθελοντικά.

Λέων

 

Σκεφτείτε δύο φορές σε ποιους θα χαρίσετε την καρδιά σας και με ποιους θα συνεργαστείτε, καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Αναζητάτε τη χαρά και την περιπέτεια, αλλά θα πρέπει να πατήσετε τα φρένα και να ζητήσετε πληροφορίες για το αντικείμενο του πόθου σας, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία θα σας εγκαταλείψουν γρήγορα. Προσπαθείτε για το καλύτερο στην εργασία σας για να πάτε μπροστά, αλλά ο Άρης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας βρίσκει να αγωνίζεστε να υλοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας και να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας, να είναι όλα στην ώρα τους. Τα νεύρα και το άγχος που σχετίζονται με την εργασία αυξάνονται, αλλά δε χρειάζεται να πνίγεστε, θα βρεθείτε στο χείλος του γκρεμού.

Μια ευπρόσδεκτη θετική ενέργεια εισέρχεται στη ζωή σας, που σας κάνει πιο λογικούς και προσγειωμένους, χάρη στην Πανσέληνο που φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, της εργασίας, των χρημάτων και της ασφάλειας. Επιτέλους, έρχεται η ασφάλεια και η σταθερότητα στη ζωή σας! Αυτή θα μπορούσε να είναι επίσης μια σημαντική στιγμή για τα οικονομικά σας. Μια προσφορά εργασίας που έρχεται από το πουθενά, προσθέτει στο εισόδημά σας ή θα μπορούσατε να προβάλετε ένα έργο που σας φέρνει ένα ικανοποιητικό ποσό. Θέτετε νέες προτεραιότητες στα οικονομικά σας υπό το φως αυτής της Πανσελήνου, και είστε σε θέση να αποβάλετε οποιεσδήποτε αρνητικές συνήθειες που στερεύουν το κομπόδεμά σας, καθώς επίσης και να περιορίσετε τη γενναιοδωρία σας μόνο σε όσους αξίζουν.

Παρθένος

Μια συγγνώμη σε κάποιον που έχετε πονέσει ή βλάψει, αρκεί για να πάρει το δρόμο της επιστροφής. Μη βρίσκετε όμως δικαιολογίες, όπως… «ήμουν ανώριμος και εγωιστής». Η ανάδρομη Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας σάς ζητά να προσπαθήσετε να κλείσετε το βιβλίο του πόνου που προκλήθηκε στο παρελθόν, σκάβοντας στο βάθος των πραγμάτων. Το να είστε κολλημένοι σε μια ρουτίνα θα είναι δύσκολο τώρα για σας, καθώς ο Άρης κινείται στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας. Μπορεί να είστε ζώδιο της ρουτίνας και σας αρέσουν οι καθημερινές σας συνήθειες, αλλά τώρα αναζητάτε κάτι διαφορετικό. Ίσως να αισθανθείτε λίγο δίχως άγκυρα από αυτό, αν και κατά κάποιον τρόπο, αυτό είναι καλό προκειμένου να ξεφύγετε από τη μονοτονία της ζωής σας.

Αποκαθίσταται η ψυχική ισορροπία σας, νιώθετε ακμαίοι και ζωντανοί, χάρη στην Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Το φεγγάρι σάς παρέχει τα κίνητρα για να θέσετε προτεραιότητες, να δείτε τη ζωή ορθολογιστικά και να υιοθετήσετε πιο υγιείς συνήθειες. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες και πρακτικές που σας κάνουν να αισθάνεστε ήρεμα, αλλά και να προβάλετε τη μοναδική προσωπικότητά σας και τα ταλέντα σας. Φροντίστε να είστε απλοί και αποφύγετε την τάση σας να περιπλέκετε υπερβολικά τα πράγματα με την ανάλυση και την τελειομανία σας. Καλό θα ήταν επίσης να περιορίσετε τη συνήθειά σας να αγχώνεστε με μικροπράγματα και να κολλάει το μυαλό σας στην ανάλυση.

Ζυγός

 

Είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αξιολογήσετε σωστά τους ανθρώπους; Η ανάδρομη Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσε να θολώσει την ικανότητά σας να δείτε τους ανθρώπους όπως πραγματικά είναι, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν είναι προς το συμφέρον σας. Ενώ σας αρέσει η καλοπέραση και η πολυτέλεια, ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, σας υπενθυμίζει ότι οι σοφές επενδύσεις και η αποταμίευση είναι απαραίτητες για να έχετε χρήματα για τους δύσκολους καιρούς. Αποφύγετε οποιοδήποτε επιχειρηματικό οικονομικό ρίσκο, καθώς κάτι ίσως να είναι κρυμμένο και δεν μπορείτε να το δείτε τώρα.

Λάβετε υπόψη σας τα μηνύματα που έρχονται από το υπερπέραν! Με την Πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, που κυβερνά τα όνειρα και το υποσυνείδητο, θα μπορούσατε να λάβετε σημαντικά μηνύματα για τη ζωή σας ενώ κοιμάστε ή να βρείτε τις λύσεις σε συναισθηματικά εμπόδια. Οι επιστήμονες και οι πνευματιστές διαλαλούν τα ισχυρά οφέλη του διαλογισμού στο μυαλό και το σώμα, έτσι λοιπόν ίσως να θελήσετε να ασχοληθείτε με τον πνευματικό κόσμο ή τη γιόγκα ή να δείτε την ψυχή σας να ηρεμεί διαμέσου του διαλογισμού. Οι διαισθητικές ικανότητές σας θα είναι ιδιαίτερα ισχυρές και αναγνωρίζετε την ποιότητα του χαρακτήρα των ανθρώπων που συναντάτε, μέσα από τη γλώσσα του σώματός τους.

Σκορπιός

 

Πνίγεστε στις λεπτομέρειες; Η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον αναλυτικό έκτο οίκο σας και θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποια εμπόδια σε ένα από τα έργα σας, καθώς η τελειομανία σας σας δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό. Ίσως ένα άτομο που σας παρέχει υπηρεσίες (οικονόμος, βοηθός ή κάποιος άλλος φορέας παροχής υπηρεσιών) σας φαίνεται αναξιόπιστος. Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, αυξάνει το πείσμα σας, τη ζήλεια σας και την κτητικότητά σας και σας σπρώχνει να τα τινάξετε όλα στον αέρα! Θέλετε όλοι να υποκύψουν στις απαιτήσεις σας, αλλά δυστυχώς θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά δίκτυα για να προωθήσετε τις ιδέες σας και τα προϊόντα της επιχείρησής σας! Η Πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, και επικοινωνείτε συχνότερα με τους φίλους σας, κάνετε επωφελείς νέες συνεργασίες και φιλίες. Ίσως δρομολογήσετε το ξεκίνημα μιας ιστοσελίδας ή μια κοινωνική εκστρατεία στα social media ή απλά προβάλετε τα εγχειρήματά σας και τις ιδέες σας στο διαδίκτυο. Εάν δεν αισθάνεστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία όπως θα θέλατε, ίσως πρέπει να ανανεώσετε τις τεχνολογικές δεξιότητές σας.

Τοξότης

 

Σκέψεις για μια παλιά αγάπη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σας φέρνει η ρομαντική Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αλλά κινηθείτε πολύ προσεκτικά πριν ανοίξετε την πόρτα. Αν ήταν απλώς η κακή χρονική στιγμή που σας χώρισε, κάντε το βήμα για να δείτε που βρίσκονται τα πράγματα τώρα. Μην πάτε εκεί αν απειλεί να επαναφέρει το δράμα στη ζωή σας ή εκτροχιάζει τη συναισθηματική σας ηρεμία. Η ζωή σας γίνεται πιο απασχολημένη, καθώς ο Άρης κινείται στον καθημερινό έκτο οίκο σας, και καθίσταται επιτακτική η ανάγκη να οργανώσετε την καθημερινή ρουτίνα σας και τις συνήθειές σας. Αν είστε μισθωτός μην αφήνετε στην τύχη τους τα πάντα. Αναδιοργανώστε τον τρόπο που εργάζεστε, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε εξυπνότερα, όχι σκληρότερα!

Η Πανσέληνος λάμπει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της επιτυχίας, και είναι η στιγμή όπου οι προσπάθειες των τελευταίων έξι μηνών στην εργασία σας πραγματικά αποπληρώνονται. Θα μπορούσατε να κερδίσετε μια προαγωγή, την προσοχή των μέσων ενημέρωσης ή μια μεγάλη ευκαιρία. Ίσως ακόμα βρείτε έναν πλούσιο πελάτη ή αυξήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Θα μπορούσατε να αναγνωριστείτε ως ηγέτης ή ως εμπειρογνώμονας στον τομέα σας. Είστε δυναμικοί και τολμηροί, προβάλετε δημόσια τον εαυτό σας και με αυτόν τον τρόπο προσελκύετε νέα πρόσωπα, τα οποία θα αποδειχτούν αρωγοί στην επαγγελματική σφαίρα. Ίσως ακόμα μιλήσετε δημόσια και εξηγήσετε στον κόσμο τι κάνετε, προβάλλοντας το πόσο επαγγελματίες είστε στον τομέα σας.

Αιγόκερως

Παλιά οικογενειακά ζητήματα αναδύονται στην επιφάνεια, καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αν νευριάζετε απότομα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τότε ίσως ήρθε η ώρα να προγραμματίσετε το δικό σας time-out, όντας στη μοναξιά σας θα αποκαλύψετε τρόπους με τους οποίους θα γαλουχήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τη συγκεκριμένη σχέση. Με τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, είστε παθιασμένοι και ερωτικοί, ίσως ακόμα νιώσετε να μην μπορείτε να αντισταθείτε σε μια ξαφνική και ακαταμάχητη σεξουαλική έλξη. Εάν νιώσετε παγιδευμένοι στα δίχτυα του πάθους, λάβετε υπόψη σας ότι η σεξουαλική χημεία από μόνη της δεν είναι καλός σύμβουλος για τη διάρκεια μιας σχέσης.

Παίρνετε στα σοβαρά τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας και τις φιλοδοξίες σας, αναλύετε και προβληματίζεστε για το μέλλον σας, χάρη στην Πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Μπορεί να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών, να παρακολουθήσετε επαγγελματικά σεμινάρια, να ανοίξετε ένα κατάστημα ή να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Ίσως ακόμα σκεφτείτε τη μετεγκατάσταση, να μείνετε σε άλλη πόλη ή ακόμα και χώρα. Ή, αν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα κατοικία σας, αρχίζετε να σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην άλλη γωνιά του κόσμου. Μπορεί να σας πάρει χρόνο μέχρι να το πραγματοποιήσετε, έτσι ώστε να συγκεντρώσετε τα απαιτούμενα χρήματα. Προτού το καταλάβετε, μπορεί να περιφέρεστε στο Ντουμπάι ή στη Ρώμη, απολαμβάνοντας μια τρελή περιπέτεια.

Υδροχόος

Πού είναι οι φίλοι από τα παλιά; Η ανάδρομη Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σας φέρνει σε επαφή με άτομα που έχετε να δείτε καιρό, ξαφνικά χωρίς να το καταλάβετε οι ημέρες σας είναι γεμάτες από συναρπαστικές συναντήσεις και τηλεφωνήματα. Οποιαδήποτε δραστηριότητα στο σπίτι σάς προκαλεί άγχος, καθώς ο Άρης κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Εάν νιώθετε να πνίγεστε στο σπίτι σας, φροντίστε να βγείτε έξω στην ύπαιθρο, να αναπνεύσετε φρέσκο αέρα. Μπορεί επίσης να θέλετε να αναδιατάξετε τα έπιπλά σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε λιγότερο στριμωγμένοι. Άλλοι τρόποι για να χειριστείτε αυτήν τη δυναμική ενέργεια; Απομακρυνθείτε από όσους δεν μπορούν να σας ηρεμήσουν και εντείνουν τα νεύρα σας.

Έχετε το μαγικό ραβδί, ό,τι αγγίζετε να γίνετε χρυσός! Η Πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών πόρων, και όλη αυτή η έντονη ενέργεια σας πάει στα ύψη. Αναζητάτε τη μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλεια, ίσως συσσωρεύσετε χρήματα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα τα κερδίσετε εξ ουρανού, δηλαδή από δικαιώματα, κληρονομιά ή τη γενναιοδωρία των άλλων. Θα μπορούσατε πραγματικά να αυξήσετε το κομπόδεμά σας, ενδεχομένως ακόμη και με τη λήψη απροσδόκητων χρημάτων ή ενός χρηματικού βραβείου ή μιας κληρονομιάς. Μια προσοδοφόρα συμφωνία θα μπορούσε επίσης να σας φέρει κέρδη στο μέλλον.

Ιχθύς

Πιστεύετε στον εαυτό σας και την αξία σας; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον αισθησιακό δεύτερο οίκο σας και νιώθετε ανασφαλείς με την εικόνα του εαυτού σας, αλλά δεν είναι η ώρα για πειράματα με την ομορφιά σας και την υγεία σας. Ακόμη και κάτι τόσο μικρό, όπως μια μικρή καλλωπιστική αλλαγή, θα μπορούσε να πάει στραβά. Ο Άρης στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σας ζητά να αποφύγετε να συζητάτε ευαίσθητα και καυτά θέματα και να βάλετε στην άκρη το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη σας. Ίσως συγκρουστείτε πάνω σε μια συζήτηση με ένα προσφιλές σας πρόσωπο.

Μια σημαντική στιγμή για τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες σας καταφθάνει, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων. Το φεγγάρι προαναγγέλλει ένα νέο κεφάλαιο έξι μηνών για τη σχέση σας και τις συνεργασίες σας, έτσι ίσως αποφασίσετε να κάνετε επίσημη μια σχέση ή συνεργασία ή αντίθετα να σκεφτείτε ώριμα και πρακτικά και να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Πρόκειται για μια καταλυτική χρονική περίοδο, καθώς τώρα μπορείτε να αφήσετε το μυαλό σας να κυβερνήσει την καρδιά σας. Μια συζήτηση θα μπορούσε να καταλήξει σε μια νέα αγάπη ή ενώνετε τις δυνάμεις σας με κάποιον για μεγάλα σχέδια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ