ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

3 μεγάλες αλήθειες που ισχύουν για τους Υδροχόους

Από τις 19 Ιανουαρίου μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου την αστρολογική τους τιμητική έχουν οι Υδροχόοι, αυτά τα ασυμβίβαστα, ανατρεπτικά πλασματάκια που μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις, αλλά δεν έχεις ιδέα τι σου φυλάνε για μετά (γιατί απλά δεν ξέρουν ούτε εκείνα). Ο τυπικός Υδροχόος είναι φιλικός, καλός φίλος, συμπαθής. Στην άλλη όψη του νομίσματος κρύβονται χαρακτηριστικά όπως η σπασμωδικότητα των κινήσεων και η υπερανάλυση.

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, αλλά ως Υδροχόος, ξεχωρίζει σε κάποια σημεία. Έχει μια τάση παραπάνω προς τα παρακάτω:

Όταν κολλήσει, κολλάει

Πολύ απλοϊκά στο λέω, αλλά έτσι είναι. Αν η κεφάλα της/του Υδροχόου κολλήσει σε ένα άτομο, έναν στόχο, μια σκέψη, πάει, τελείωσε, ο ορισμός της εξάντλησης. Ξεχνάει όλα τα υπόλοιπα, βγαίνει από τον εαυτό του και νιώθει καλά μόνο μέσα στη μικρή ή μεγάλη του εμμονή. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Υδροχόος έτσι κι αλλιώς δυσκολεύεται να αποχωριστεί πρόσωπα και καταστάσεις. Κάθεται λοιπόν και τα παρασκέφτεται όλα, τα φέρνει από ‘δω αλλά κι από ‘κει, δεν μπορεί να το ελέγξει. Μπορεί ως ζώδιο του Αέρα να θεωρείται απόμακρο ή συναισθηματικά κλειστό, αλλά δεν είναι. Απλά κάτι ή κάποιος έχουν παγιδέψει το μυαλό της/του. Μη σας λέω, μη μιλάτε.

Ερωτικά, είναι περιπετειώδης

Ναι το πουλάκι μου. Ειδικά η γυναίκα Υδροχόος απολαμβάνει το σεξ με τη ψυχή της. Μια ροπή στην περιπέτεια την έχει, την επιδιώκει, ακόμα κι αν την περιλαμβάνει στα συνηθισμένα της. Είναι φιλοπερίεργη και τρέφει συμπάθεια για το αντισυμβατικό. Τον ρομαντισμό τον εκτιμάει, αλλά κακά τα ψέματα, δεν είναι αυτό που λένε “her thing”, ζει και χωρίς αυτό. Θα κάνει σεξ παντού, δε θα κολλήσει, αρκεί να αισθάνεται πως είναι επιλογή της. Γιατί η επόμενη μεγάλη της αδυναμία μετά τον έρωτα, είναι ο έλεγχος.

Και ανεξάρτητος, με τον δικό του τρόπο

Ο τυπικός Υδροχόος έχει τη φήμη του σχεσάκια. Σκέψου όσους ξέρεις σ’ αυτό το ζώδιο και θα με επιβεβαιώσεις. Υπάρχει όμως ένα «αλλά». Του/της αρέσει η μονιμότητα, την επιδιώκει, ταράζεται όταν του χαλάνε το όποιο πρόγραμμα, αλλά θέλει να τα κάνει όλα με τον τρόπο της/του. Ο Ουρανός είναι ένας από τους 2 πλανήτες (ο άλλος είναι ο Ποσειδώνας) που τον κυβερνούν, γι’ αυτό και τα αναπάντεχα τον ιντριγκάρουν και τα επιδιώκει. Θέλει να τα κάνει όλα τα συμβατικά (γάμους, οικογένεια), αλλά με την προσωπική του/της πινελιά, γιατί μόνο έτσι «αναπνέει» και δεν «πνίγεται». Θέλει τον χώρο και τον χρόνο της/του για να αισθανθεί ελευθερία και θα τα διεκδικήσει. Ήπια, ίσως με μία καθυστέρηση, κάπως άγαρμπα ενδεχομένως, αρκεί να περάσει το δικό της/του.