ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που συνδυάζουν σαρκασμό με χιούμορ

Υπάρχουν δύο είδη σαρκαστικών ανθρώπων. Το ένα είναι εκείνο το ενοχλητικό, που θα φτύσει στη μούρη σου ό,τι κακία έχει σκεφτεί για εσένα δημιουργώντας αμηχανία, και το άλλο που θα το κάνει με μπόλικη δόση χιούμορ και θα σε κάνει να ξεκαρδιστείς, ακόμα και αν έχει πει κάτι που δεν είναι υπέρ σου. Αυτά τα 3 ζώδια μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια και να κάνουν πλάκα ακόμα και τις στιγμές που προσπαθείς (ανεπιτυχώς) να τους μιλήσεις σοβαρά. Αλλά μην τους ξεσυνερίζεσαι. Αντιμετώπισέ τους σαν μικρά παιδιά.

 

Δίδυμοι

Η κοινωνικότητά τους τους έχει εκπαιδεύσει να αντιλαμβάνονται τους ανθρώπους και να τους κάνουν να γελάνε, ειδικά σε μεγάλες παρέες. Κι ενώ ψυχαγωγείσαι από αυτά που ακούς από το στόμα τους, εάν γίνεις εσύ ο στόχος, δε θα περάσεις πολύ καλά. Θα περάσουν καλά όμως οι άλλοι. Ξέρει τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και δεν τον σταματά τίποτα από το να στο πει. Θα το κάνει όμως με τόσο γοητευτικό τρόπο που δε θα μπορέσεις να του κρατήσεις κακία. Εξάλλου, μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποια προσωπικότητά του μιλάει;

Δες κι αυτό: Τα 4 πιο επικοινωνιακά ζώδια, εντός κι εκτός σχέσης

Σκορπιός

Μία τόσο μυστηριώδης και ιδιαίτερη προσωπικότητα, θα μπορούσε να έχει μόνο μαύρο χιούμορ. Δε μιλά πολύ, αλλά αν το κάνει θα είναι για να σε κοροϊδέψει για κάτι που είπες ή έκανες. Σε πρώη φάση, θα σοκαριστείς που άκουσες τη φωνή του, και σε δεύτερη θα γελάσεις με το υπερβολικά αστείο στιλ του. Είναι αυτός ο άνθρωπος που ζει μέσα στο σκοτάδι και την απαισιοδοξία και δεν έχει κανένα πρόβλημα να σου πει το χειρότερο σενάριο που μπορεί να σου συμβεί, αλλά μέσα από μία χαριτωμένη και χιουμοριστική περιγραφή.

Υδροχόος

Αν ο διάβολος είχε δικηγόρο, αυτός θα ήταν σίγουρα Υδροχόος. Έχει τον πιο σκλυροπυρηνικό σαρκασμό που έχεις δει σε άνθρωπο και είναι να μην μπεις στο στόχαστρό του. Θα σε λούσει με λουτρό αλήθειας για όλα όσα πιστεύει ότι δεν κάνεις σωστά και θα σε κολλήσει στον τοίχο με πολύ εύστοχα σχόλια. Όταν βαριέται, σου πηγαίνει κόντρα, ακόμα και αν συμφωνεί μαζί σου. Αλλά με τόσο χιούμορ, που απλώς τον απολαμβάνεις να δίνει ρεσιτάλ.