ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τι λέει το ζώδιό του για το πώς κάνει σεξ

Μετά το κείμενο κόλαφο που σου πρότεινε την ιδανική στάση για σίγουρο οργασμό, ανάλογα με το ζώδιό σου, σκέφτηκα "τι λείπει τώρα για το τέλειο σεξ;". Μα ο ιδανικός εραστής ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Και ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να διαλέξεις την συντροφιά σου γι’ απόψε; Φυσικά το ζώδιό του. Άσε στην άκρη τις τυχαίες προσεγγίσεις για το μέγεθός του κοιτάζοντας τα χέρια και τη μύτη του, γιατί αγαπητή αναγνώστρια τι να το κάνεις το μέγεθος, αν δεν υπάρχουν τα skills και η διάθεση; Άσε στην άκρη τη μεζούρα και πιάσε τον αστρολογικό του χάρτη.

Κριός

Τα Κριάρια είναι περιπετειώδη και παρορμητικά, οπότε μην ξαφνιαστείς αν σου τη φέρει από πίσω. Τους αρέσει επίσης να έχουν τον έλεγχο, οπότε συνδέοντας αυτά τα δύο, το doggy style να ξέρεις είναι από τις αγαπημένες του στάσεις. Επίσης δείχνουν και είναι αρκετά ισχυροί σαν προσωπικότητες, τους αρέσει να κρατούν τα ηνία και δε θα έλεγαν όχι στο BDSM.

Διάλεξέ τον αν: θες κάποιον που να παίρνει πρωτοβουλίες και να είναι ενεργητικός στο σεξ

Ταύρος

Σε αντίθεση με αυτό που θα περίμενες, οι Ταύροι αν και επίμονοι, βαριούνται πολύ. Προτιμούν λοιπόν να βρίσκονται από κάτω και να δίνουν πόνο από εκείνη τη θέση. Ιδανικά αν κάτσεις επάνω του ανάποδα, μπορεί να σου αφήσει τα ηνία, αλλά η κούρσα θα είναι όλη δική του.

Διάλεξέ τον αν: χρειάζεσαι κάποιον λίγο μαλθακό, αλλά πολύ κτητικό. Ναι, το ίδιο θα είναι και στο κρεβάτι.

Δίδυμοι

Ενεργητικοί, γεμάτοι φαντασία, βαριούνται να κάνουν τα ίδια πράγματα συνέχεια. Αυτό σημαίνει σεξ με ποικιλία, αυθόρμητο και ιδιαίτερο. Βέβαια δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι και πολύ, οπότε πιθανότατα μετά όλοι οι φίλοι του θα μάθουν για τις επιδόσεις σου.

Διάλεξέ τον αν: θες έναν επαγγελματία στο στοματικό, που να δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια. Κάποιον με τον οποίο δε θα βαρεθείς ποτέ.

Καρκίνος

Είναι ευαίσθητοι και στοργικοί και θέλουν να κάνουν τη γυναίκα δίπλα τους να νιώθει όμορφα. Η συναισθηματική και προστατευτική τους φύση θα σου χαρίσει μια σεξουαλική εμπειρία γεμάτη αγκαλιές, έντονα βλέμματα και χάδια.

Διάλεξέ τον αν: θες να νιώσεις από την πρώτη φορά που θα κάνετε σεξ, την οικειότητα που θα ένιωθες μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Λέων

Είναι εγωκεντρικοί και θέλουν να είναι σίγουροι ότι έχουν την προσοχή σου. Θα σου μιλάει, θα σε ρωτάει πώς νιώθεις και πώς σου φαίνεται η επίδοσή του. Είναι αρκετά drama queens οπότε, ετοιμάσου για φινάλε πολύ… θεατράλε.

Διάλεξέ τον αν: σου αρέσει να φωνάζεις και θέλεις κάποιον να τρελαίνεται να σε φτάνει σ’ αυτό το σημείο.

Παρθένος

Είναι άντρες πρακτικοί, ακριβής και σχολαστικοί. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό. Είναι τελειομανής και θα φροντίζει κάθε φορά να έρχεσαι σε οργασμό – χωρίς να το ζητάς. Το αντίστοιχο θέλει όμως κι από σένα. Δε συμβιβάζονται με μέτριο σεξ.

Διάλεξέ τον αν: προτιμάς αυτόν που διαλέγει την αγαπημένη του στάση σύμφωνα με το πώς μπορεί να πετύχει την καλύτερη δυνατή κλειτοριδική διέγερση.

Ζυγός

Διπλωμάτες, ειρηνικοί και φιλόξενοι, οι Ζυγοί θέλουν να περνούν καλά και περιμένουν από σένα να εκτιμήσεις αυτό τους το χαρακτηριστικό. Αυτό σημαίνει πως θέλουν κοπλιμέντα και αποθέωση.

Διάλεξέ τον αν: είσαι τόσο ερωτευμένη που δε σε ενοχλεί η ματαιοδοξία του και το ότι μπορεί να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη κι όχι εσένα.

Σκορπιός

Εξαιρετικά παρατηρητικοί, οι Σκορπιοί καταλαβαίνουν από μακριά πότε προσποιείσαι έναν οργασμό, οπότε καλύτερα να μην το επιχειρήσεις μαζί του. Είναι πολύ αυτόνομοι και ανεξάρτητοι και δεν έχουν τυχαία τον τίτλο των καλύτερων εραστών του ζωδιακού.

Διάλεξέ τον αν: έχεις ανάγκη από κάποιον που να έχει την αυτοπεποίθηση ότι ξέρει να σε χειρίζεται. Και, μάντεψε, το καταφέρνει όντως και του αρέσει πολύ.

Τοξότης

Οι Τοξότες θέλουν και είναι τόσο αυτόνομοι που ορισμένες φορές μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα για τις επιδόσεις σου. Μην ταραχτείς αν μάθεις ότι βγαίνει και με άλλες, αφού δύσκολα δεσμεύονται τελικά – και σχεδόν πάντα επιλέγουν τον λάθος άνθρωπο.

Διάλεξέ τον αν: θες αυτόν που όταν δεν κάνεις κάτι καλά στο σεξ, όχι απλά θα στο λέει, αλλά θα αναλαμβάνει δράση μόνος του.

Αιγόκερως

Πιστοί, επίμονοι, εμπνέουν ασφάλεια. Οι Αιγόκεροι είναι κάτι σαν τη σιγουριά που σου εμπνέει το ιεραποστολικό. Δεν έχουν ιδιαίτερη φαντασία, αλλά τελικά την δουλειά τους την κάνουν εξαιρετικά. Επίσης είναι τρομερά αξιόπιστοι, οπότε θα έχει σίγουρα μαζί του προφυλακτικό.

Διάλεξέ τον αν: έχεις υπομονή στο σεξ και πιστεύεις στο ρητό “το καλό το πράγμα αργεί να γίνει”

Υδροχόος

Είναι εφευρετικοί και τους αρέσει να εξερευνούν νέα πράγματα. Ετοιμάσου για ποικιλία στάσεων και μην σου φανεί περίεργο αν ανοίξει μπροστά σου το Κάμα Σούτρα κι αναζητήσει μια άλλη στάση να δοκιμάσετε. Θα διαλέξει σίγουρα μια που θα του εξασφαλίσει την επιτυχία.

Διάλεξέ τον αν: νιώθεις έτοιμη να πειραματιστείς σεξουαλικά και να εξερευνήσεις τις πιο τολμηρές σου πτυχές

Ιχθύς

Είναι συναισθηματικοί και εκδηλωτικοί. Δεν κάνουν σεξ, αλλά έρωτα. Σε αυτό το πλαίσιο, μπορεί να υπερβάλλουν λίγο στις κινήσεις και στα λόγια την ώρα της πράξης. Νοιάζονται πολύ για το αν περνάς καλά και αυτός είναι σχεδόν ο μοναδικός τους σκοπός.

Διάλεξέ τον αν: σου αρέσει να έχεις πάντα προτεραιότητα στον οργασμό

 

Φωτογραφία: erikalust.com