ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι δεν αντέχει στον έρωτα και τις σχέσεις, ανάλογα με το ζώδιό του

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τι δεν αντέχει στον έρωτα. Το e-zwdia.gr αναλύει κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός δεν αντέχει τους συμβιβασμούς, τις συναισθηματικές εκπτώσεις, τις εξαναγκαστικές ενέργειες. Ανήκει στους τολμηρούς χαρακτήρες γιατί έχει την τόλμη να συνειδητοποιεί, να εξακριβώνει, και να μην φοβάται το τελικό αποτέλεσμα. Όταν βλέπει ότι το πάθος έφυγε, όταν καταλαβαίνει πως άρχισε να τρυπώνει η αδιαφορία, όταν η ζήλια γίνεται ανύπαρκτη, τότε προετοιμάζει τον εαυτό του, δεν αφήνετε σε φρούδες ελπίδες, δεν τρέφεται με ψευδαισθήσεις. Ουσιαστικά αυτό που δεν αντέχει ένας Κριός είναι να ζει σε συνθήκες που δεν αναλογούν με τα θέλω και την προσωπικότητά του. Έχει ηγετικές τάσεις, δε δέχεται να του λες τι να κάνει και πώς να το πει, εναντιώνεται με έντονο αρνητισμό στην πίεση, δεν συγχωρεί το ψέμα και την κουτοπονηριά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν αντέχει την αστάθεια, τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, το μια κρύο μια ζέστη, μια χωρίζουμε μια ξανά είμαστε μαζί. Ασφάλεια νιώθει μόνο σε ένα περιβάλλον που είναι σταθερό, προβλέψιμο και ξεκάθαρο, ουσιαστικά η συμπεριφορά του στηρίζεται στο γεγονός ότι δεν αντέχει την αβεβαιότητα. Θέλει να ξέρει τι θα γίνει αύριο, σε ποιες συνθήκες θα τον ξημερώσει η μέρα, ποιον άνθρωπο θα έχει δίπλα του. Καταστάσεις που του δημιουργούν αμφιβολίες του προκαλούν αρνητισμό, ωστόσο επειδή είναι από τους χαρακτήρες που οι αλλαγές τον αγχώνουν, γι αυτό θα δώσει χρόνο στα γεγονότα, τα συναισθηματικά σχοινιά δεν θα τα κόψει εύκολα, θα διατηρήσει την ελπίδα του. Δεν αντέχει την πίεση, ούτε την εσωτερική, ούτε την εξωτερική, δυσκολεύεται να πάρει μια οριστική απόφαση, όταν όμως την πάρει τότε δεν πρόκειται να πισωγυρίσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος δε αντέχει την σοβαρότητα, τη δέσμευση, την απώλεια επιλογής. Το μυαλό του είναι παιχνιδιάρικο θέλει να παίζει, να παίρνει το ένα, να αφήνει το άλλο και όλα μαζί να τα έχει γύρω του. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λειτουργεί και στην προσωπική του σχέση. Θέλει να έχει επαφές με εσένα, επαφές με κάποια άλλο άτομο παλιό ή καινούργιο και όλα μαζί τα πρόσωπα να τα έχει στη ζωή του. Δεν αντέχει την απόρριψη, βέβαια δε θα το βάλει κάτω, αλλά θα δυσανασχετήσει όταν νιώσει πως πάνε να κοπούν τελείως οι επαφές με πρόσωπο που θεωρεί πως το έχει κερδίσει και είναι δικό του. Αυτό που ουσιαστικά δεν αντέχει είναι να νιώθει πως δεν μπορεί να ξεγλιστρήσει, να επιλέξει, να δοκιμάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος δεν θέλει να τελειώνει αυτό που του δίνει ασφάλεια, σταθερότητα, και προορισμό. Αυτό που δεν αντέχει είναι να ζει ένα αβέβαιο παρόν γιατί πολύ απλά του δημιουργεί ανασφάλεια για το μέλλον. Ο Καρκίνος τα θέλει όλα μπροστά του στημένα, βάσιμα, και γερά. Ίσως να κάνει τα στραβά μάτια στο απειλητικό γεγονός που θα κλονίσει την ισορροπία του, δεν αντέχει να συνειδητοποιήσει πως ξεκίνησε η αρχή του τέλους. Δύσκολα θα πάρει την απόφαση να τερματίσει αυτό που τον αρρωσταίνει. ‘Ενας Καρκίνος θα κινηθεί αποφασιστικά μόνο όταν το θέμα λήξει με απόφαση που θα πάρει το άλλο άτομο. Στην σχέση του ή σε οποιαδήποτε κατάσταση δεν θα αντέξει να δώσει τέλος θα περιμένει να έρθει εκ των πραγμάτων από μόνο του.

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας είναι γνωστό πως δεν αντέχει την ήττα, δεν του αρέσει να χάνει, δεν μπορεί να δεχτεί πως βγήκε δεύτερος και καταϊδρωμένος. Μέσα στη σχέση του δε θα αντέξει την απόρριψη ή την ήττα από αντίζηλο πρόσωπο. Στις επαφές με το ταίρι του δεν μπορεί να βρει την ισορροπία του αν δε σιγουρευτεί πως αυτός έχει το πάνω χέρι, πως αυτός έχει περισσότερες ικανότητες, είναι πιο τολμηρός, πιο έξυπνος. Ουσιαστικά αυτό που δεν αντέχει ένας Λέοντας είναι η συγκριτική μείωση. Τη δεύτερη θέση δεν την θέλει, θεωρεί πως δεν του αρμόζει, πως είναι γεννημένος για να βρίσκεται ψηλά. Συνεπώς δεν αντέχει την υποτίμηση και την υποβάθμιση, αν το ταίρι που έχει δίπλα του είναι κοινωνικά οικονομικά ή μορφωτικά πιο ψηλά από αυτόν τότε θα βγάλει προβληματική συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος συχνά πυκνά πέφτει στην παγίδα να κοιτάζει τις λεπτομέρειες και να χάνει την ουσία. Προσπαθώντας να βρει το σημείο ή στοιχείο που τον ικανοποιεί χάνει την οπτική της συνολικής εικόνας. Δεν αντέχει να βλέπει στο ταίρι του μια άσχημη ή απεριποίητη εξωτερική εμφάνιση, δεν αντέχει την ανοργάνωτη συμπεριφορά, μπορεί να μείνει σε αυτά τα σημεία και να μην ασχοληθεί με την τροπή που έχει πάρει ο δεσμός του. Αυτό που τον κουράζει σε μια σχέση είναι η συναισθηματική ακαταστασία και οι μπερδεμένες ενδείξεις, τα πράγματα τα θέλει σοβαρά με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Δύσκολα εκφράζει τα συναισθήματά του, δεν φανερώνει τον εσωτερικό του κόσμο και τις σκέψεις του, δεν αντέχει την αβάσιμη ατεκμηρίωτη κριτική.

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός δεν αντέχει δυο στιγμές, τη στιγμή που θα μείνει μόνος και τη στιγμή που θα πρέπει να πάρει μια απόφαση. Προκειμένου να μην βιώσει αυτό που λέμε μοναξιά θα κάνει πολλά και θα πέσει σε διαφόρων ειδών λάθη. Αρνείται να παραδεχτεί, δε θέλει σε καμιά περίπτωση να συνειδητοποιήσει πως έπραξε λάθος, γιατί αν το κάνει αυτό τότε θα πρέπει να επωμιστεί ευθύνες και αυτό τον βαραίνει, σχεδόν δεν το αντέχει. Θέλει να έχει το περιθώριο να κινηθεί ανέμελα, χωρίς κανένα ηθικό φορτίο στην πλάτη του. Δεν του αρέσει να μετανιώνει γι αυτό και αποφεύγει να αποφασίζει για τις ενέργειές του. Προτιμά να ρίχνει το βάρος στην τύχη. Συνήθως πηγαίνει όπου φυσά ο άνεμος, δεν αντέχει την αρνητική κατάληξη των επιλογών του.

Δες κι αυτό: Τα δύο πιο τυχερά ζώδια του 2019

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν αντέχει να αποφασίζει κάποιος άλλος γι αυτόν, να μην υπολογίζεται η άποψή του, να μην έχει αποτέλεσμα η στρατηγική του. Στην σχέση του δε θέλει το ταίρι του να χώνεται στις υποθέσεις του, ακολουθεί μια μεθοδική συμπεριφορά στην οποία δεν θέλει κανένας να επέμβει, κρατάει μυστικές σκέψεις και βλέψεις. Αυτό που δεν αντέχει είναι το ψέμα και η κοροϊδία. Αν αισθανθεί πως κάτι κρύβεται ή πως κάτι διαδραματίζεται πίσω από την πλάτη του, τότε θα βγάλει στάση επικίνδυνη, θα κινηθεί υπογείως. Σε ένα γενικό πλαίσιο αυτό που δεν αντέχει ένας Σκορπιός είναι να αποκαλύπτεται αυτό που τόσο καλά κρύβει, δεν θέλει να φανερώνεται η σκοτεινή πλευρά του μυαλού του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν αντέχει το υποχρεωτικό, το συνηθισμένο, το καθιερωμένο. Γι αυτόν η ρουτίνα είναι βάλτος που αν παγιδευτεί εκεί μέσα θα καταστραφεί ψυχικά και σωματικά. Δεν αντέχει τις πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις κινήσεις του. Δε θέλει να δίνει αναφορά, δε θέλει να νιώθει πως είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται κάπου ή να κάνει κάτι που τον πιέζει. Ουσιαστικά αυτό που δεν αντέχει είναι η πλαισιωμένη ζωή και οι προμελετημένες πράξεις. Θέλει να κινείται αυθόρμητα, να έχει το ελεύθερο να ανανεώνει την καθημερινότητα ή τη σχέση του με τις επιλογές του και με τις αποφάσεις του. Δεν αντέχει την αδράνεια, την στασιμότητα, την έλλειψη κοινών δραστηριοτήτων με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ανθεκτικός ο Αιγόκερως, επειδή έχει πρακτικό μυαλό βρίσκει πάντα έναν τρόπο να χειριστεί και να αντιμετωπίσει αυτό που δεν του αρέσει. Ουσιαστικά αυτό που του χαλάει την ψυχολογία είναι ο μετεωρισμός γι’ αυτό και δεν αντέχει τις απειλές από το ταίρι του. Θέλει πάντα να πατά γερά πάνω στη γη, να βλέπει που βαδίζει, γι’ αυτό όταν απειλείται νιώθει την ανασφάλεια ότι θα χαλάσει το στρωμένο βατό έδαφος πάνω στο οποίο πατάει. Του αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες, ότι είναι να γίνει θέλει να γίνεται άμεσα, η αναμονή τον τρομάζει, το άγνωστο δεν τον αφήνει να προετοιμαστεί. Δεν αντέχει την οικονομική στενότητα, τα οικονομικά προβλήματα πάντα έχουν επίπτωση στην ερωτική του σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την στενότητα δεν αντέχει ένας Υδροχόος, τόσο την διανοητική και την εγκεφαλική, όσο και την συναισθηματική. Όταν το ταίρι του δεν έχει να του προσφέρει αισθήματα πλούσια και γενναιόδωρα, όταν νιώθει πως υπάρχει διανοητικό κενό, όταν αισθάνεται πως δεν εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα, τότε αρχίζει να θεωρεί τις συνθήκες ασφυκτικές και δεν αντέχει. Δεν είναι από τους χαρακτήρες που λειτουργούν υπό πίεση, δεν αντέχει οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης, θέλει οπωσδήποτε να νιώθει πως είναι ελεύθερος να κινηθεί, να επιλέξει, να αντιδράσει. Πανικοβάλλεται όταν οδηγείται σε αδιέξοδο, πέφτει στην παγίδα των σπασμωδικών κινήσεων, κάνει την μια επιπολαιότητα πίσω από την άλλη. Αυτό που ουσιαστικά δεν αντέχει και δεν μπορεί με τίποτα να χειριστεί, είναι η συνειδητοποίηση πως δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής.

ΙΧΘΥΣ

Την μεγάλη αλήθεια δεν αντέχει ένας Ιχθύς, η ρεαλιστική άποψη τον τρομάζει τόσο πολύ που την αφήνει πίσω του, δεν την βλέπει. Από το ταίρι του δεν αντέχει να τον κατακρίνει, να τον πιέζει με πρακτικές ενέργειες και να τον αναγκάζει να σκέπτεται μέσα σε αντικειμενικά όρια. Θέλει να έχει το ελεύθερο να κολυμπάει στην φαντασία του και στα εικονικά του ενδεχόμενα χωρίς να δημιουργούνται εμπόδια από συνειδητοποιήσεις και άμεσα αποτελέσματα. Μέσα στη σχέση του δεν αντέχει τους τσακωμούς και τις συναισθηματικές εντάσεις, γενικά δεν μπορεί να χειριστεί τα κύματα που προκύπτουν από εκνευρισμούς, νεύρα και αντιδραστικές εξάρσεις. Τις καταστάσεις τις θέλει ήρεμες και ισορροπημένες. Δεν μπορεί να επιβιώσει υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης.

Bρες περισσότερα θέματα για τα ζώδια στο e-zwdia.gr