ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του σαββατοκύριακου

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις του σαββατοκύριακου 9-10 Ιουνίου.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους την ερχόμενη βδομάδα ήδη μας βάζει σε mode “να φύγω, να πάω πού, να μείνω να κάνω τι”, ενώ παραλλήλως γινόμαστε και η Τένια Μακρή των άλλων, καθώς είμαστε σε διάθεση να κάνουμε τα χέρια “τραπεζάκι” και να ακούμε τα προβλήματα όλων – κι αν όχι τα προβλήματα, οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή τους, ακόμα και αν αυτό αφορά κυρίως σε θέματα όπως αυτό που απεικονίζεται παρακάτω:

*Για πληρέστερη εικόνα του ωροσκοπίου σας να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας*

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται ακόμα στον επικοινωνιακό σας Οίκο και μια νέα Σελήνη “ψήνεται” στο ίδιο σημείο. Αν θέλετε μπορείτε να καταλάβετε τα πάντα, μέχρι και το πώς φτιάχνεται μια ντουλάπα ΙΚΕΑ (χωρίς το σκονάκι που εσωκλείεται στη συσκευασία), αν όμως δεν είστε προσεκτικοί ταυτόχρονα, μπορείτε να εξακοντίσετε βατράχια σε κόσμο που δεν είναι έτοιμος να διαχειριστεί ούτε τις (νεόκοπες) απόψεις σας, ούτε τους προβληματισμούς σας, που μπορεί να είναι πιο αβάσιμες κι από την ελπίδα της Σάσας Μπάστα μια μέρα θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο. Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει πιο έντονα μια περίοδος όπου οι ιδέες θα βρίσκονται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε για να τις αξιοποιήσετε πλήρως είναι να μην τις εφαρμόσετε όπως η μέση άμπαλη YouTuber τα προϊόντα που της δίνουν να προωθήσει: όλες μαζί και χωρίς μέτρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς η Νέα Σελήνη πλησιάζει και θα πραγματοποιηθεί στον Οίκο των χρημάτων, η σκέψη σας επικεντρώνεται στο πώς θα διαχειριστείτε το κεφάλαιό σας – δηλαδή τα 4,5 ευρώ που σας έμειναν μετά την 1η του μήνα κι αφού πληρώσατε ενοίκιο, τηλέφωνο και καινούργιο μαγιό. Παράλληλα, για όσο ο Ερμής βρίσκεται ακόμα στον ίδιο Οίκο, η πρακτικότητα στη διαχείριση των οικονομικών σας είναι ολοφάνερη – δηλαδή θα δώσετε τα 4 ευρώ για ένα περιοδικό μόδας και το μισό θα το αφήσετε σπίτι για μια ώρα ανάγκης, καθώς άνθρωποι είμαστε, ποτέ δεν ξέρεις. Αυτά θα σας απασχολούν το Σαββατοκύριακο, ενώ ενδέχεται να προκύψουν και διάφορες επιστροφές θεμάτων που σας απασχολούσαν μήνες πριν και θεωρούσατε πως έχουν τελειώσει πια. Χρειάζεται αρκετή σκέψη πριν προχωρήσετε σε κάποια σημαντική κίνηση στο πλαίσιο της σκέσης σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις) με τον Θανάση και με τον μάνατζέρ σας, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας 14 και τα τζιν τόνικ πρόχειρα μπροστά σας (αν βρεθεί κάποιος να σας τα δώσει με μισό ευρώ, δεν ξέρω).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μπέρδεμα το βλέπετε μεγάλο εσείς, από μόνο του δεν είναι. Πάμε στα βασικά: ο Ερμής στον 1ο Οίκο σας για λίγο ακόμα σάς ωθεί να διαβάσετε το Εκκρεμές του Φουκώ και να μην αφήσετε τον μακαρίτη να ξεκουραστεί στον τάφο του. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη που ψήνεται as we speak, φέρνει την ανανέωση στη ζωή σας, το καινούργιο πράγμα (που, όπως έχει τραγουδήσει και η Βικάρα, είναι άλλο πράγμα, είναι άλλο πράγμα), ενώ σάς βοηθάει να βάλετε και όρια σε όσους δεν θέλουν να σας αποδεχθούν ως έχετε. Όσο η επικοινωνία σας προχωράει με αυτό τον τρόπο και πριν ο Ερμής περάσει στον Καρκίνο, έχετε στη διάθεσή σας ένα ακόμα Σαββατοκύριακο για να πείτε τον πόνο σας σε φίλους και συγγενείς, πριν αρχίσετε να παίρνετε τηλέφωνα τους πρώην και να τους το κλείνετε στη μούρη, όπως έκανε ο Αλέκος στη Φλώρα στο πρώτο επεισόδιο των Εγκλημάτων. Δεν είστε φίλοι με το μέτρο – ούτε αυτό σας πολυθέλει εδώ που τα λέμε – όμως είναι μια καλή αφορμή να γίνετε, πρωτίστως για τη δική σας προστασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ok, το timing είναι υπέροχο, με τον Ερμή στον 12ο Οίκο σας, του παρασκηνίου, του υποσυνείδητου, του παρελθόντος (ενδεχομένως και του τρύγου) και τη Νέα Σελήνη να ψήνεται στον ίδιο Οίκο από βδομάδα. Όλα (γύρω σου) γυρίζουν, όλα έρχονται στην επιφάνεια, κι όσα δεν έρχονται τα ψάχνετε μόνοι σας, γιατί πλέον αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει περιθώριο και πρέπει να τελειώσει πια ό,τι τελειώνει, μα στα γκομενικά, μα στη δουλειά, μα στη διαχείριση της πολυκατοικίας, γενικά μιλώντας ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ενιγουέι, το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να τακτοποιήσετε τέτοιες εκκρεμότητες που σας τρώνε τη ζωή, να πετάξετε τα ληγμένα από το ψυγείο (και την ψυχή σας) και να βάλετε το παρελθόν στα κουτάκια του, να τα κλειδώσετε, να καταπιείτε το κλειδί και να πιείτε ένα μοχίτο στην υγειά της αχάριστης που δεν άξιζε τόσο.

ΛΕΩΝ

Δεν βάζετε μέσα στο σπίτι τον ποπουδίνο σας και πολύ καλά κάνετε, καθώς με τον Ερμή στον Οίκο των συλλογικών δραστηριοτήτων είστε στην καλύτερη φάση για παρέες και ομαδικές δραστηριότητες και επειδή μιλάμε για εσάς όλα αυτά εκφεύγουν του πλεξίματος και του κοπανελιού, συνεπώς και σον σον μπορεί να παίξει το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η Νέα Σελήνη που έρχεται, στον ίδιο πιο πάνω Οίκο, φέρνει νέο κόσμο και νέες δραστηριότητες και γενικά θα είστε ως και οριακά να βαρεθείτε να βλέπετε νέους ανθρώπους (καλά, μια μαλακία είπαμε, μην το δέσετε και κόμπο πως θα βαρεθείτε). Στη δουλειά προσπαθούν λίγο να σας τη βγουν από αριστερά, όμως δεν ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν (εδώ είναι το σημείο που τινάζετε χαίτη), ενώ με τον Θανάση πάει μια χαρά το πράμα, καθώς απολαμβάνει να σας βλέπει σε τέτοια ψυχολογική ρέντα, χωρίς προβληματισμούς που άπτονται του “έξω” (είδατε αν το μέσα είναι καλά πόσο ωραία είναι όλα; να το θυμάστε αυτό για τις ημέρες που έρχονται). 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ότι θα κατακτούσατε το Μανχάταν, το Χαλάνδρι και 2-3 άλλα μητροπολιτικά κέντρα επιχειρηματικότητας το ξέραμε, χάρη στη μοναδική σας προσοχή στη λεπτομέρεια και την εργατικότητα της μέλισσας που σας διακρίνει σχεδόν από παιδιά. Το ότι θα συνέβαινε τόσο έντονα δεν είχατε ψυχανεμιστεί (εσείς, εμείς τα ξέρουμε αυτά απλά σας τα λέμε σιγά σιγά), με δεδομένο ότι όποια ανησυχία υπάρχει στον ορίζοντα λόγω του Ερμή στον 10ο Οίκο σας αρχίζει να σβήνει με δεδομένο ότι η Νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο την ερχόμενη βδομάδα φέρνει ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ σε επαγγελματικό επίπεδο. Μα νέα πράγματα ξεπηδάνε στις σκέψεις σας, μα ο μάνατζερ σταματάει το passive aggressiveness για να παραδεχτεί ότι έχετε δίκιο, μα νέες δουλειές έρχονται στο προσκήνιο, όλα μα όλα δουλεύουν για εσάς. Το μόνο που δεν χρειάζεται, κλασικά, είναι να παρατήσετε τα υπόλοιπα και δη τον Θανάση, όμως όλοι ξέρουμε πως όταν η δουλειά σάς πάει καλά, ΟΛΑ σάς πάνε καλά, συνεπώς δεν έχετε κανένα λόγο να κινηθείτε προς τα εκεί.

ΖΥΓΟΣ

Θα το θέσω το ζήτημα απλά, φανταρίστικα: ζείτε τη λέλα σας, σαν να απολύεστε μετά από 27 μήνες θητεία με το τελευταίο εξάμηνο στο ραντάρ της Κάτω Ζάκρου, όπου δεν πιάνει ούτε το κινητό. Ο Ερμής δίνει πόνο στον Οίκο της εκπαίδευσής σας (για λίγο ακόμα) και ετοιμάζεστε με μεγάλη χαρά και αφοσίωση να πάτε το πνευματικό σας επίπεδο 62 γκεστάλτ παραπέρα. Γκομενικά έχετε πάρει μπρος πάλι, παρότι ξέρετε ότι κατά περίπτωση δεν θα τσουλήσει αυτό που συντηρείτε, τι σημασία έχουν όμως όλα αυτά όταν η Νέα Σελήνη μπροστά σας είναι έτοιμη να σας δώσει μοναδικό boost στον τρόπο με τον οποίο βλέπετε την καθημερινότητα. Η απομάκρυνση κάθε ίχνους inner καντήφλας είναι αυτό το Σαββατοκύριακο πιο must από ό,τι είναι τα mules φέτος το καλοκαίρι και είστε πανέτοιμη να προβείτε σε αυτήν και να δικαιώσετε το κοινό που πιστεύει σε εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναγεννάστε αυτή τη σεζόν, καθώς η Νέα Σελήνη έρχεται στον 8ο Οίκο σας και έτσι – θεωρητικά – είστε έτοιμοι να αλλάξετε απόψεις και τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα – και ξέρετε, αυτό είναι για εσάς πιο σπάνιο κι από ξανθό μαλλί που δεν κιτρινίζει το καλοκαίρι στον ήλιο. Παράλληλα ο Ερμής στον ίδιο Οίκο σας, για λίγες ακόμα εμφανίσεις, εξακολουθεί να σας προσφέρει τα κίνητρα των ανθρώπων που σας περιβάλλουν στο πιάτο, μαζί με γαρνιτούρα της επιλογής σας, πράγμα που σας προβληματίζει ως ένα βαθμό, καθώς αντιλαμβάνεστε για ακόμα μια φορά πόση απόσταση σας χωρίζει (ή και όχι), με αποτέλεσμα ο προβληματισμός σας για το πώς θα βγει όλη αυτή η αλλαγή να είναι ουσιώδης – κι όπως θα έλεγε και ο Βλάσσης στο επεισόδιο με τις εκλογές “να, αυτά βαριέμαι”. Λίγα λόγια (όχι ότι θα λέγατε παραπάνω ή θα αποκαλύπτατε τι ξέρετε για ποιον), λίγες πράξεις και πολλή σκέψη έχει αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον 7ο Οίκο σας εξακολουθεί να προσδίδει διαφορετικό βάθος στη σκέση σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις) με τον Θανάση, όσο βρίσκετε τρόπους να έρθετε ακόμα πιο κοντά, παραμερίζοντας τα όποια σιχτίρια είχατε ως προς το άτομό του (κι αν όχι ως προς τον ίδιο ακριβώς, βάλτε στη θέση αυτή τη μάνα, τον πατέρα, την περιπτερού του). Η Νέα Σελήνη στον 7ο Οίκο σας την ερχόμενη βδομάδα φέρνει ήδη μια καλή διάθεση στο πλαίσιο των συναναστροφών σας με τον κόσμο, ενώ οι συνεργασίες σας ξεκινούν πάλι να ρολάρουν όπως παλιά (στο Τέξας). Νέες συνεργασίες μπορούν να προκύψουν ήδη από το Σαββατοκύριακο και το καυτό ζήτημα εδώ είναι να έχετε καταλήξει στο τι θέλετε, ποια δημιουργική περίοδος της Lady Gaga ή του Αλέξανδρου Ρήγα είναι αυτή που σας ταιριάζει για να ενσωματώσετε στη ζωή σας στοιχεία της (όπως θα έλεγε και ο Titus: υπάρχουν και λανθασμένες απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι στιγμής έχετε γλιτώσει το μουτζοπιάσιμο με τους συναδέλφους, και μπράβο σας, για λίγες μέρες ακόμα (συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου) θα χρειαστεί να δώσετε λίγη παραπάνω σημασία σε αυτόν τον τομέα, τι λέτε και πώς το διατυπώνετε (εδώ κολλάει το ύφος της Ασπασίας “κι εγώ πού θες να ξέρω, δεν είμαστε όλοι μορφωμένοι, εγώ είμαι από 17 χρονών στο μεροκάματο”). Η Νέα Σελήνη της επόμενης βδομάδας κάπως σας ξαλαφρώνει με τα καθημερινά και τα τετριμμένα, ενώ δίνει και ώθηση στη δουλειά. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε γιόγκα ή έστω ξεσκόνισμα στο σπίτι (κι αυτό γυμναστική είναι), αρκεί να μην επιβαρύνετε άλλο τον ψυχισμό σας και την τελειομανία σας, η οποία καραδοκεί να υπεισέλθει στη φάση και να τα κάνει όλα όπα πιο πολύ κι από Ελληνίδα μάνα σε καράβι με τη ζακέτα του κανακάρη της στο χέρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Οίκο της διασκέδασης και των γκομενικών κάνει ό,τι μπορεί για να σάς καταδείξει πως η ζωή είναι ωραία ακόμα κι όταν ο Θανάσης είναι τρόμπας (κατά βάθος) και δεν μπορεί να αντιληφθεί τι του δίνετε στο χέρι. Έχετε χαλαρώσει αρκετά και το Σαββατοκύριακο θα πάει έτσι, καθώς η Νέα Σελήνη στον ίδιο Οίκο σας από βδομάδα φέρνει λάμψη, κέφι, μπρίο, διασκέδαση και πολύ πολύ σον σον με τον Θανάση, παρότι δεν είναι απαραίτητο πως θα φέρει και συνεννόηση. Το ζήτημα είναι να σκεφτείτε εσείς τι θέλετε να κάνετε με το νέο ξεκίνημα ή, έστω, τον κατά περίπτωση επαναπροσδιορισμό των γκομενικών σας, διότι το fun είναι καλό μόνο όταν το καταλαβαίνει και ο άλλος και ιδίως όταν κάνει πως το απαρνιέται απλά για να σας δείξει πως δεν σας έχει ανάγκη (ο πτωχός).

ΙΧΘΥΕΣ

Έρχονται (ή ήρθαν ήδη) κάποια έξοδα, όμως τι σημασία έχουν τα λεφτά, όταν εσείς έχετε το σπίτι σας και την ησυχία σας και πλέον μιλιέστε με όλο σας το σόι, τους οποίους βλέπετε και με χαρά; Η Νέα Σελήνη στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας την ερχόμενη βδομάδα φέρνει στη ζωή σας μια γαλήνη (ακόμα και μέσα από την απόφαση για μετακίνηση), καθώς όλοι έχουν πάψει να σας αμφισβητούν έτσι όπως σάς βλέπουν να επιβάλλεστε στο χώρο (και δεν εννοούμε μόνο τη γυάλα στην οποία βρίσκεστε συνήθως). Γκομενικά κινούνται διάφορα πράγματα, παρότι δεν είστε σίγουροι ακόμα πού πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας. Εγώ θα σας πω κι αν θέλετε με ακούτε: πουθενά μην τη στρέψετε, χαρείτε το σπίτι σας και τους φίλους σας αυτό το Σαββατοκύριακο και λίαν συντόμως θα έχετε ξυπνήσει ένα πρωί και η προσοχή θα έχει στραφεί σε εσάς.

 

* Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο thedailyowl.gr