ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις μοναδικές στιγμές συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν έντονα. Η αντίθεσή της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές υποσχέσεις και πολλά λόγια που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς ή να έχεις την αντίστοιχη συμπεριφορά από τους γύρω σου για αυτό καλά θα κάνεις να μη χάσεις το μέτρο και να λειτουργείς με ρεαλιστικούς όρους.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα και γι’ αυτό επιλέγεις κοντινά σου πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις και να έχεις ευχάριστες στιγμές. Εμπορικές συμφωνίες και θέματα δημοσίων σχέσεων μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει και πάλι μπροστά σου συνεργασίες που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να ευοδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που εκκρεμούν και θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι καθοριστικό το να συγκρατηθείς σε περιττά έξοδα που πιθανά θέλεις να κάνεις αλλά αργότερα θα αντιληφθείς ότι δεν υπήρχε πραγματικός λόγος. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό επαναφέρει στην επικαιρότητα συζητήσεις σε ότι αφορά τον εργασιακό χώρο που μπορεί να αφορούν οικονομικά θέματα και δεν αποκλείεται να επιτύχεις την πολυπόθητη αύξηση που μπορεί να διεκδικείς καιρό.
 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου, την άμεση ικανοποίηση των αναγκών σου από συνεργάτες και ταίρι. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε επιθετικότητα ή εριστική διάθεση και να προκαλέσει ένταση με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό εντείνει την ανάγκη να εκφράσεις ζητήματα που σε απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο και να λύσεις ότι μπορεί να προβληματίζει τη σχέση σου. Η διάθεση κατανόησης και η επικοινωνία θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο.
 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και εντείνουν τον συναισθηματισμό. Πρόσεχε μόνο γιατί η θολή σκέψη μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που να σε εκθέσουν σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν από το παρελθόν και να αφορούν οικογενειακές υποθέσεις που σε έχουν στιγματίσει. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να κλείσεις κεφάλαια.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου και να περάσεις όμορφες στιγμές επικοινωνώντας τις ιδέες σου και αυτά που νιώθεις. Σημαντικό είναι να ενταχθείς σε ομαδικές δράσεις που θα σε γεμίζουν χαρά καθώς σε ικανοποιεί η συλλογική προσπάθεια. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει προτάσεις για εξόδους με φιλικές παρέες και κοντινά σου πρόσωπα που θα σου δώσουν την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και να λύσεις θέματα που πιθανά σε ταλαιπωρούν καιρό.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, καθώς πιθανές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει να απαιτούν σημαντική προσπάθεια από εσένα. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό και την τάση να επιβάλλεσαι γιατί είναι τα χαρακτηριστικά που θα οδηγήσουν σε κόντρες. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που εκκρεμούν οικονομικής φύσεως με ανωτέρους σου που μπορεί να έχουν ιδιαίτερα θετική κατάληξη λόγω της καλής διάθεσης που επικρατεί.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών και ταξιδιών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα και γι’ αυτό θα αποδεχθείς πιθανές προσκλήσεις για διασκέδαση από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς και είναι βέβαιο ότι μπορείς να λύσεις ζητήματα που είχαν διαταράξει σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο εντείνοντας την ανασφάλεια και τον εκνευρισμό που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να σε προβληματίζει. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις είναι σε πρώτο πλάνο, το ένστικτό σου μπορεί να σε κατευθύνει ιδανικά στην καλύτερη δυνατή λύση. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να επαναφέρεις παρελθούσες υποθέσεις στο προσκήνιο και να δώσεις οριστικές λύσεις που θα είναι θετικές για εσένα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, καθώς είναι καθοριστικό για εσένα να επικρατεί αρμονία με συνεργάτες και σύντροφο. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, είναι ευκαιρία να δεις ποιες από αυτές σου ταιριάζουν για να προχωρήσεις. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και να προωθήσεις ζητήματα συνεργασιών που είναι σημαντικά για εσένα.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς στην καθημερινότητα, καθώς αναλαμβάνεις ευθύνες και αγγαρείες που μπορεί να χρειάζονται έντονη προσπάθεια και χρόνο, κάτι που σου δημιουργεί άγχος. Φρόντισε να μην εκτονώσεις τα νεύρα σου στο συναδελφικό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να λύσεις με ιδανικό τρόπο για εσένα, κάτι που θα βοηθήσει στην προσωπική σου εξέλιξη.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο εκτοξεύοντας την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να προβληθείς στα ύψη. Νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου από ποτέ και αυτό βγαίνει έντονα σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς, αφού έχεις την ευκαιρία να τραβήξεις τα βλέμματα. Η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι μπορούν να δώσουν υπέροχες στιγμές που θα απογειώσουν το κέφι. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει πρόσωπα από το παρελθόν και πάλι στη ζωή σου που θα σε αναστατώσουν αφού έρχονται για να σε φλερτάρουν έντονα.