LIFE

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και αυτό που κυρίως αποζητάς είναι να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς απολαμβάνεις τη συντροφιά τους και τις συζητήσεις που αφορούν πιθανά στόχους και φιλοδοξίες που από κοινού θέτετε ή κοινωνικά ζητήματα που σας απασχολούν έντονα. Πιθανό είναι να μπεις σε διαδικασία συλλογικών δράσεων, καθώς μπορείς να λειτουργήσεις ομαδικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί έντονη αισιοδοξία και εύνοια δίνοντάς σου την ώθηση στο να κάνεις σημαντικά βήματα για την επίτευξη των ονείρων και των στόχων που έχεις θέσει.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να έχεις περιορισμένο χρόνο, καθώς είσαι αναγκασμένος να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια για να διεκπεραιώσεις ευθύνες που έχεις αναλάβει. Προσοχή γιατί το άγχος μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις με ανώτερους σου ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες για συζητήσεις οικονομικού επιπέδου, καθώς φαίνεται ότι αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου και οι αποδοχές σου μπορεί να αυξηθούν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και βλέπεις τη ζωή σου με αισιόδοξη ματιά, καθώς η θετικότητα και η χαρά είναι διάχυτες. Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις και αυτό μπορεί να γίνει είτε με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα είτε με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές προϋποθέσεις για πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν είτε σε σημαντικές συνεργασίες είτε σε καταλυτικές προσωπικές σχέσεις που θα αλλάξουν το ρου του έρωτα.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικής φύσεως, απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι αφορά την ανασφάλεια και τους φόβους που έρχονται στο φως και σου προκαλούν ιδιαίτερη νευρικότητα. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις εργασιακό επίπεδο που μπορεί να είναι άκρως αποδοτικές για το εισόδημά σου.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να λύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν υπάρξει και έχουν δημιουργήσει ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μοναδική είναι η ευκαιρία να προωθήσεις νέες συνεργασίες, καθώς το ένστικτό σου μπορεί να υποδείξει την καλύτερη δυνατή για εσένα. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδιαίτερα θετική ατμόσφαιρα σε ότι αφορά συνεργασίες που μπορεί να θέλεις να προωθήσεις, καθώς κρίνονται άκρως ευνοϊκές για εσένα, παράλληλα μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο να δώσουν άλλη διάσταση στον έρωτα από δω και στο εξής.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να λύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν υπάρξει και έχουν δημιουργήσει ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μοναδική είναι η ευκαιρία να προωθήσεις νέες συνεργασίες, καθώς το ένστικτό σου μπορεί να υποδείξει την καλύτερη δυνατή για εσένα. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδιαίτερα θετική ατμόσφαιρα σε ότι αφορά συνεργασίες που μπορεί να θέλεις να προωθήσεις, καθώς κρίνονται άκρως ευνοϊκές για εσένα, παράλληλα μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο να δώσουν άλλη διάσταση στον έρωτα από δω και στο εξής.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις όμορφα στην προσωπική σου ζωή, καθώς ο ερωτισμός και η χαρά είναι στα ύψη και αυτό επηρεάζει άμεσα τόσο τη σχέση σου όσο και το περιβάλλον σου, αφού πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Σημαντικό ρόλο παίζει η τέχνη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να δεις θέατρο ή κινηματογράφο που σου δημιουργούν απίστευτη εφορία. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να προωθήσεις πιθανές δημιουργικές δράσεις που μπορεί να έχεις, παράλληλα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για σημαντικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και διακαώς επιθυμείς να έρθεις σε επαφή με το οικογενειακό περιβάλλον, καθώς είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, τρυφερότητα και ζεστασιά. Προσοχή μόνο γιατί η κυκλοθυμία μπορεί να είναι έντονη και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα με πρόσωπα αγαπημένα της ζωής σου. Πιθανές είναι οι κινήσεις για την ακίνητη περιουσία από μπορεί να πραγματοποιήσεις. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την αισιοδοξία και την εύνοια για επωφελείς συμφωνίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία, παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα σε οικογενειακό επίπεδο που θα σου δημιουργήσουν αίσθημα αυτοπεποίθησης και ασφάλειας.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά το στενό του περιβάλλον, καθώς είναι έντονη διάθεση να επικοινωνήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Σημαντικό είναι ότι μπορεί να προωθήσεις ζητήματα εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως, καθώς έχεις την πειθώ και τη γρήγορη αντίληψη για να εντυπωσιάσεις τους ενδιαφερόμενους. Το εξάγωνο της με το Δία στο ζώδιό σου σού δίνει την αυτοπεποίθηση, τη θετικότητα και την καλή διάθεση να κυνηγήσεις οποίες επωφελείς εμπορικές ή επικοινωνιακές συμφωνίες ενδιαφέρουν και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και δρομολογείς την τακτοποίηση πιθανών οικονομικών εκκρεμοτήτων και λογαριασμών που μπορεί να υπάρχουν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια και άγχος. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με λίγους και καλούς και να περάσεις ήρεμες στιγμές όπου θα απολαύσεις καλό φαγητό και όμορφη συζήτηση. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη εντείνεται η διαίσθηση και τη διάθεση να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν, είτε οικονομικής φύσεως είτε συναισθηματική και που θα βοηθήσουν στο να σταθεροποιηθεί και να νιώσεις αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και είσαι ο πρωταγωνιστής και σήμερα, καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να τραβήξεις τα βλέμματα των γύρω σου και κυρίως προσώπων που είναι άκρως σημαντικά για σένα όπως συνεργάτες ή το ταίρι σου. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που σε διακρίνει μπορεί να εκτονωθούν δημιουργικά σε νέες συνεργασίες άκρως θετικές για εσένα. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για ευνοϊκές νέες συνεργασίες που μπορεί να είναι ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που έχεις θέσει.

Ιχθύς

Η Σελήνη που παραμένει στον Υδροχόο και η εσωστρέφεια εντείνεται, καθώς πληγές του παρελθόντος έρχονται στο φως και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις κάτι που δεν σου είναι ιδιαίτερα εύκολο. Καλό είναι να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα για να μπορέσεις να επικεντρώσει την προσοχή σου και να ισορροπήσει την ψυχολογία σου, αρκεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς παλιότερες επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να υπάρχουν και να δρομολογήσεις έτσι άκρως ευνοϊκές συνθήκες για την καριέρα σου και την επαγγελματική σου εξέλιξη.