LIFE

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη σήμερα περνάει στο ζώδιό σου και ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, την ενεργητικότητα, το δυναμισμό σου. Είναι ξεκάθαρο ότι επικεντρώνεσαι πια σε ότι αφορά τις ανάγκες σου και είσαι διατεθειμένος να τις κάνεις ξεκάθαρες στους γύρω σου, κυρίως σε ότι αφορά το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, καθώς θέλεις να σε ικανοποιήσουν και να νιώθεις πληρότητα στις σχέσεις σου. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εγωκεντρικός και υποκειμενικός και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να εκφράσεις ότι επιθυμείς και έχεις ανάγκη, αλλά να είσαι διατεθειμένος να ακούσεις αντίστοιχα και τον άλλον.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και είναι γεγονός ότι η διάθεσή σου πέφτει, γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής και επιδιώκεις να είσαι μόνος σου. Καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο φως και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθηματική υπερχείλιση, κάτι που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις με καθαρό βλέμμα σε ζητήματα καθημερινότητας προκαλώντας πιθανά λάθη. Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με την τέχνη, τον εσωτερισμό ή τον διαλογισμό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να λειτουργήσει σε καθημερινό επίπεδο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και η ανάγκη για έντονη κοινωνικότητα σε φέρνει σε επαφή με τα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς απολαμβάνεις να συναναστρέφεσαι μαζί τους, να επικοινωνείς, να εκφράζεις τις ιδέες σου και τις πρωτοποριακές απόψεις σου. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα επιθυμούν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Οι συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν κεντρίζουν την προσοχή σου ,καθώς είναι ιδιαίτερη η χαρά σου να προσφέρεις σε ομαδικό πλαίσιο. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι ζητήματα της καριέρας σου, καθώς πιθανό είναι να φορτωθείς ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σου δημιουργήσουν άγχος. Σημαντικό είναι όμως για εσένα να επιτύχεις το στόχο σου σε επίπεδο επαγγελματικό και αυτό είναι να εξελιχθείς και να διακριθείς για την υπευθυνότητα, την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα που επιδεικνύεις. Αυτό που πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις είναι πιθανές συγκρούσεις με ανώτερους σου ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου, καθώς αδιαλλαξία και τάσεις επιβολής μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και είναι γεγονός ότι η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα, καθώς βλέπεις τα πράγματα με αισιοδοξία και χαρά και είναι γεγονός ότι για σένα είναι μέρα ξεφαντώματος και κεφιού. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον έρχονται σε επαφή και είναι πιθανό να προσπαθήσεις να βρεθείς και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Τα πνευματικά του ενδιαφέροντα είναι κυρίαρχα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία παρακολούθησης σεμιναρίων ή σπουδών γενικότερα που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αμελής με ζητήματα καθημερινότητας και αυτό να σου κοστίζει.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και είναι γεγονός ότι σου δημιουργεί μία εσωτερική ένταση που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Άγχος, ανασφάλειες, απωθημένα και φόβοι έρχονται στο προσκήνιο χωρίς συγκεκριμένο λόγο και καλείσαι να τα διαχειριστείς. Επικεντρώνεσαι κυρίως σε πρακτικό επίπεδο με το να ασχοληθείς με ό τι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, πιθανές κληρονομιές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή επιχειρηματικές κινήσεις που κινούν την περιέργεια σου και θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Πρόσεξε μόνο μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεται.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό και είναι η κατάλληλη ημέρα να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, καθώς μπορείς να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις ή ζητήματα που απασχολούν φέρνοντας έτσι για εσένα την επιθυμητή ισορροπία που τόσο προσδοκάς. Πρόσεξε όμως γιατί έχεις την τάση να υπονομεύεις τις ανάγκες σου και αυτό να οδηγήσει καταπίεση που αργά ή γρήγορα θα έρθει στο φως. Το φλερτ και η έντονη κοινωνικότητα σε οδηγεί σε πάρτι και εκδηλώσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που μέσα από αυτές μπορεί να ευδοκιμήσουν νέες συνεργασίες.

Σκορπιός

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και εσύ επικεντρώνεσαι στο να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας ή εργασίας που φορτίζουν την ψυχολογία σου. Η γρήγορη αντίληψη που έχεις μπορεί να δώσει λύσεις άμεσες και έξυπνες και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση του να γίνεσαι επικριτικός και να γκρινιάζεις λόγω του στρες που βιώνεις κάτι που θα σε φέρει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή συναδέλφους σου. Εκτόνωσε την ενέργειά σου σε γυμναστική ή κάθε είδους αντίδραση του σε ικανοποιεί για να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να αποφύγεις τις εντάσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και η χαρά, η παιδικότητα και η διάθεση για διασκέδαση εκτοξεύονται, καθώς λάμπεις και πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς μαγνητίζοντας τα βλέμματα των γύρω σου. Είναι σημαντικό για εσένα να τραβήξεις την προσοχή, καθώς έχει στην ανάγκη της αποδοχής, κάτι όμως που πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι έντονα εγωιστικό και ίσως θα πρέπει να το ισορροπήσεις. Η διασκέδαση μπαίνει στο πρόγραμμά σου όπως και η τέχνη, καθώς είναι αυτή που σε γαληνεύει και δεν αποκλείεται να επισκεφτείς μία θεατρική παράσταση ή ένα κινηματογραφικό έργο. Προσοχή στον έντονο εγωισμό και υποκειμενισμό που μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό και αυτό που κυρίως αποζητάς είναι να έρθει σε επαφή με τις ρίζες σου, γι’ αυτό στρέφεσαι στο οικογενειακό σου περιβάλλον για να εισπράξεις τρυφερότητα, ζεστασιά και ασφάλεια που έχεις ανάγκη σήμερα. Έντονη κυκλοθυμία μπορεί να υπάρχει, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τη διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικά τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σου μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να υποδεχθείς πρόσωπα πού θεωρείς δικά σου στο χώρο σου και να περάσεις όμορφα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και η ανάγκη για επικοινωνία κάθε είδους είναι διάχυτη. Επικεντρώνεσαι στα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος και δεν θα διστάσεις να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους για να συζητήσεις μαζί τους χαλαρά διάφορα θέματα και να περάσεις όμορφες στιγμές. Η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται εκδηλώσεις και πάρτι να μπουν στο πρόγραμμά σου. Εξαιρετική ευκαιρία είναι επίσης για μία κοντινή απόδραση που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στη μεταβαλλόμενη διάθεση σου και στον εκνευρισμό που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει να σε αγχώνει, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς στο να υπολογίσεις έξοδα λογαριασμούς και εκκρεμότητες για να τους τακτοποιήσεις με την πρώτη ευκαιρία. Αυτό μπορεί να προκαλεί έλλειμμα αυτοπεποίθησης, καθώς η τάση να συνδέεις το εισόδημά σου με την προσωπική σου αξία είναι εμφανής, θα πρέπει όμως να απεμπλέξεις σε αυτά τα δύο για να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Ήρεμες στιγμές με λίγους και καλούς μπορεί να σου φτιάξουν το κέφι, ένα όμορφο δείπνο με το ταίρι σου είναι ιδανικό για σήμερα, πρόσεξε μόνο την έντονη κτητικότητα και τη ζήλια που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα.