LIFE

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Απριλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ο συναισθηματισμός ξεχειλίζει, καθώς πληγές και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τα διαχειριστείς ενώ δεν έχεις ξεκάθαρη κρίση. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα γιατί τα λάθη είναι πολύ πιθανά. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εντείνει ακόμα περισσότερο την ωραιοποίηση και την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων του παρελθόντος που μπορεί να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σου, παράλληλα γίνεται πιο έντονη η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε θλίψη.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και κυρίως ενδιαφέρεσαι να συναναστραφείς τα φιλικά σου πρόσωπα που είναι σημαντικά και εσένα, καθώς εκφράζοντας τις απόψεις σου και τις ιδέες σου θεωρείς ότι μπορεί να σταθούν αρωγοί στις όποιες φιλοδοξίες έχεις. Συλλογικές προσπάθειες μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, καθώς το να δουλεύεις σε ομαδικό επίπεδο σε ικανοποιεί πολύ. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει αυταπάτες και ψευδαισθήσεις σε ότι αφορά τους στόχους που θέλεις να θέσεις που πιθανά να είναι ανέφικτοι, αλλά και πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσεις και να σου υπόσχονται πολλά όμως στην πραγματικότητα το πιθανότερο είναι να σε απογοητεύσουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι ξεκάθαρο ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να γίνουν φορτικές τόσο για το πρόγραμμα όσο και για την ψυχολογία σου. Καλό είναι να εμπιστευτείς τις ικανότητές σου και να μην αφήσεις το άγχος στην άκρη γιατί το πιθανότερο είναι να προκληθούν συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δώσει την αίσθηση σε προτάσεις ή σε πρόσωπα που μπορεί να υπάρξουν στο επαγγελματικό πεδίο του ιδανικού και του ονειρεμένου, όμως καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι και να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να μην ευσταθούν αυτά που σου υπόσχονται.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στους Ιχθύς και η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη στα ύψη, καθώς νιώθει αισιόδοξος και έντονη είναι η ανάγκη σου να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλον και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους διασκεδάζοντας. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά ζητήματα καθημερινότητας γιατί η αμέλεια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προτάσεις για το εξωτερικό ή επαφές με άτομα που να σου φανούν ιδανικές, καλό είναι όμως να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι γεγονός ότι νιώθεις έντονο εκνευρισμό από το πρωί που επιδεινώνεται στην πορεία της ημέρας. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, κληρονομιές ή επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορείς να δρομολογήσεις στις επόμενες κινήσεις σου, καθώς η διαίσθησή σου στο συγκεκριμένο τομέα είναι αλάνθαστη. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ένα ονειρεμένο τοπίο σε οικονομικό ζήτημα ή επιχειρηματική προσπάθεια, καλό είναι να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να σου κοστίσουν τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στους Ιχθύς και αυτό που κυρίως σε ενδιαφέρει είναι να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να φέρεις ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς είναι επιβλητική ανάγκη λόγω του ότι έχεις έντονη την ανασφάλεια της μοναξιάς που σε ταλανίζει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες όσον αφορά νέες γνωριμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής και να αφήσεις τον χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εσένα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η καθημερινότητα έχει γίνει αρκετά φορτική, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες αυξάνονται και αυτό είναι πιθανόν να λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να βάλεις άσκηση ή κάποιο άθλημα στο πρόγραμμά σου για να εκτονώσεις την ένταση. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει εξιδανικευμένο τοπίο σε πιθανές προτάσεις εργασίας που μπορεί να υπάρξουν ή σε πιθανές νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που υπόσχονται πολλά, καλό είναι να μην προχωρήσεις βάσει του συναισθήματος και να μη δεσμευτείς πριν σιγουρευτείς για ότι σου προτείνεται.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στους Ιχθύς και στρέφεται το ενδιαφέρον σου στο πώς θα περάσεις μοναδικά με τις παρέες ή το ταίρι σου, καθώς αυτό που θέλεις είναι να διασκεδάσεις και να χαρείς την κάθε στιγμή της ημέρας. Η τέχνη είναι σπουδαίο μέσο για να εκτονώσεις στη δημιουργική σου δράση γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου το θέατρο και τον κινηματογράφο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις και να προωθήσεις καλλιτεχνικά σου ενδιαφέροντα, όμως στην περίπτωση του έρωτα μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες και να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν θα έπρεπε.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι γεγονός ότι πιθανή κυκλοθυμία κάνει την εμφάνισή της, καθώς αλλά αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου είναι ξεκάθαρη γι’ αυτό και στρέφεσαι στην οικογένεια για να νιώσεις ασφάλεια και τρυφερότητα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εκτοξεύει τις ευαισθησίες και δεν αποκλείεται να υπάρξει συναισθηματική υπερχείλιση σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που θα σου δημιουργήσει έντονη κατήφεια και θλίψη.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς γι’ αυτό και δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς σε όποια κοινωνική εκδήλωση σε καλέσουν, αφού η ανάγκη να βρεθείς με πολύ κόσμο είναι κυρίαρχη. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το κοντινό του περιβάλλον και η επικοινωνία μαζί του. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί εξειδικευμένες προϋποθέσεις σε πιθανές εμπορικές ή επικοινωνιακές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν, πρόσεχε όμως γιατί το πιθανότερο είναι να μην είναι οι άλλοι ειλικρινείς μαζί σου ή εσύ με τους άλλους και να οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτια.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σήμερα και είναι ξεκάθαρο ότι τα οικονομικά σου ζητήματα είμαι στο επίκεντρο της προσοχής σου γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να επιδιώκεις να λύσεις εκκρεμότητες ή να τακτοποιήσεις λογαριασμούς που μπορεί να σε αγχώνουν. Πιθανή κτητικότητα και ανασφάλεια να δημιουργήσει ζητήματα στην προσωπική σου ζωή. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει στο να χάσεις το μέτρο σε οικονομικό επίπεδο και να ξοδέψεις αλόγιστα, κάτι που θα μετανιώσεις ή να μπεις σε διαδικασίες οικονομικών συζητήσεων όπου θα ακούσεις πολλά να ξέρεις όμως ότι τα περισσότερα δεν θα είναι εφικτά.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι γεγονός ότι είσαι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο και σήμερα καθώς σφύζεις από ζωντάνια, ενεργητικότητα, δυναμισμό και αυτό είναι ξεκάθαρο σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να επικεντρωθείς στο «εγώ» και στον υποκειμενισμό και να χαθεί ο έλεγχος προκαλώντας προβλήματα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εντείνει το συναισθηματισμό, παράλληλα όμως δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα πιθανές δράσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε συνεργασίες ήδη υπάρχουσες ή νέες συνεργασίες γι’ αυτό καλύτερα να είσαι επιφυλακτικός και να μην προχωρήσεις σε κινήσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες.