LIFE

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Απρίλη;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι στο να βρεθείς με τους φίλους σου, καθώς είναι διάχυτη η ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους, να εκφράσεις τις απόψεις σου, να θέσεις κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορείτε μαζί να τους πετύχετε. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί η τάση να απαξιώνεις όποιον διαφωνεί μαζί σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για συζητήσεις που θα προωθήσουν τόσο όνειρα σου όσο και πιθανές συνεργασίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και οι επαγγελματικές ευθύνες για εσένα είναι προτεραιότητα, καθώς μπορεί να επωμιστείς υποχρεώσεις που πιθανά να σε αγχώσουν όμως να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να τις διεκπεραιώσεις, καθώς επιδεικνύεις εργατικότητα, υπευθυνότητα και μεθοδικότητα. Απέφυγε να έρθει σε σύγκρουση με ανώτερους σου ή σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν ή να προκύψουν και πάλι από το παρελθόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το κέφι είναι στα ύψη, καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και επιθυμείς κυρίως να ασχοληθείς με τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, παρά να χάσεις το χρόνο σου με ζητήματα της καθημερινότητας που σου φαίνονται βαρετά. Η διασκέδαση μπαίνει στο πρόγραμμά σου όπως και το φλερτ. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις άμεσα και απόλυτα με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος και να λύσεις πιθανά ζητήματα μπορεί να σε προβλημάτισαν.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και πιθανό είναι να έχεις αυξημένη ένταση και εκνευρισμό από το πρωί χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις τους λόγους. Έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, καθώς η διαίσθησή σου λειτουργεί μοναδικά και μπορεί να σε καθοδηγήσει άκρως θετικά. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις συζητήσεις σημαντικές οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη λόγω της προσπάθειας που καταβάλλει την καριέρα σου.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να διατηρήσεις σε ισορροπία τις σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις της ζωής σου καθώς ενδόμυχα υποβόσκει ο φόβος της μοναξιάς και αυτό σε καθορίζει. Πρόσεξε γιατί γίνεσαι έντονα υποχωρητικός και αυτό οδηγεί στο να αφήσει στην άκρη τις δικές σου ανάγκες. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να συζητήσεις και να συμφωνήσεις για νέες συνεργασίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν με τους καλύτερους δυνατούς όρους ή να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε προβλημάτιζαν σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και καλείσαι να αντιμετωπίσεις μία έντονη καθημερινότητα, καθώς υποχρεώσεις και ευθύνες στην εργασία μπορεί να λατρεύουν τον προγραμματισμό σου και να σου δημιουργήσουν άγχος. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός και να υπάρξει δυσαρέσκεια στο εργασιακό σου περιβάλλον. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία για σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα της δουλειάς που μπορεί να καταλήξουν σε οικονομικές συμφωνίες από τις οποίες έχεις πολλά να λάβεις.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η διάθεσή σου είναι στα ύψη, καθώς έχεις το κέφι, την παιδικότητα και τη γοητεία να κατακτήσεις τους γύρω σου και να ασχοληθείς κυρίως με δημιουργικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν και που ενισχύουν την ψυχολογία σου. Η διασκέδαση μπαίνει στο πρόγραμμά σου, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις εγωκεντρικός και αυτό να δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να προωθήσεις καλλιτεχνικές δράσεις και να θέσεις νέες συνεργασίες στο συγκεκριμένο τομέα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και εσύ στρέφεσαι στον οικογενειακό περίγυρο, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, να νιώσεις ασφάλεια και τρυφερότητα που μόνο τα πρόσωπα της οικογένειάς σου μπορούν να σου δώσουν. Η κυκλοθυμία μπορεί να είναι έντονη και αυτός να είναι ο λόγος που πιθανά να δημιουργηθούν προβλήματα γι’ αυτό προσπάθησε να την ελέγξεις. Το απόγευμα εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις σημαντικά ζητήματα με πρόσωπα της οικογένειάς σου που μέχρι στιγμής μπορεί να σε ταλάνισαν και να αφήσεις πίσω σου προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις κυρίως με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς και να συμμετέχεις σε συζητήσεις που είναι χαλαρές και σου προσφέρουν όμορφες στιγμές. Η κοινωνικότητα είναι έντονη και δεν αποκλείεται να βάλεις το πρόγραμμά σου πάρτι και εκδηλώσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό φτιάχνει ακόμα περισσότερο το κέφι σου και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς ο τρόπος που εκφράζεσαι και επικοινωνείς γοητεύει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό που σε απασχολεί κυρίως και σήμερα είναι οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Στρέφεσαι στο να καλύψεις οικονομικούς λογαριασμούς ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο, καθώς αυτά τα ζητήματα σου προκαλούν ανασφάλεια. Σημαντικό είναι για σένα να περάσεις χαλαρές στιγμές με λίγους και καλούς ή με το ταίρι σου απολαμβάνοντας το καλό φαγητό και την καλή παρέα. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις συμφωνίες οικονομικής φύσεως για πιθανές συναλλαγές που έχεις που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις τόσο ψυχολογικά όσο και σε επίπεδο προϋπολογισμού.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και έχεις ανάγκη στους γύρω σου, κάτι που πιθανά να συμβάλει σε μία έντονη τάση υποκειμενισμού και εγωισμού που θα δημιουργήσει προβλήματα. Η έντονη δραστηριότητά σου και ο δυναμισμός δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σημαντικά νέα ξεκινήματα σε επίπεδο συνεργασιών. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό μπορεί να φέρει σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον που θα δώσουν νέες ιδέες και θα προκύψουν πιθανά νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεσαι μέσα σου, καθώς πληγές και καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σου δημιουργούν συναισθηματική υπερχείλιση που δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Είναι επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείς με κάτι καθημερινό πρακτικό για να καταφέρεις να ισορροπήσεις αυτή σου την ψυχολογία. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμής στον Κριό το απόγευμα σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις σε συζητήσεις οικονομικά ζητήματα που πιθανά σε ταλαιπωρούν από το παρελθόν και να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα σε πρόσωπα κοντινά σου ή στο ταίρι σου με μεγάλη ευκολία.