ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα ζώδια που τσακώνονται πιο εύκολα απ’ όλα

Την ηρεμία τους θέλουν, κι αυτοί, όπως όλοι. Έτσι θα σου πουν αν τους ρωτήσεις. Αλλά τους πνίγει το δίκιο κι η βλακεία του κόσμου. Μην τους αμφισβητείς, θέλεις να τσακωθείτε; α, το πιο εύκολο. Ζώδια ευερέθιστα, τσαμπουκαλίδικα, οι καβγατζήδες του αστρολογικού κύκλου. Ο καθένας έχει τους λόγους του να γίνει μπαρούτι.

Κριός

Δόξα και τιμή για τον πιο νευρικούλι απ’ όλους. Σαν Κριάρι που είναι, ορθώνει τα κέρατα και ορμάει προς όποιον κάνει το λάθος να τον εκνευρίσει, αφού το ‘χει τόσο εύκολο. Καλό παιδί ναι, αλλά οξύθυμο. Πηγή των νεύρων του, η ανυπομονησία του. Εμ, αυτά συμβαίνουν όταν έχεις κυριάρχο πλανήτη τον Άρη. Το καλό είναι ότι μέχρι να σουρουπώσει, έχει ξεχάσει με ποιον τσακώθηκε. Ανεβάζει στροφές γρήγορα και μετά πέφτει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αρπάζει για πλάκα. Με Άρη και Πλούτωνα να σε κυβερνούν, πώς να ηρεμήσεις; μιλάμε για ορμή, όχι αστεία. Του γυρνάει το μάτι του Σκορπιού όταν κάνεις αυτό που δεν πρέπει και κυρίως όταν δεν τον υπολογίζεις. Δεν τα μετράει τα λόγια του. Τα σεμινάρια διαχείρισης θυμού, από κάτι τέτοια άτομα επιβιώνουν. Θα τσαντιστεί, θα πει χοντράδες, αλλά μετά θα μετανιώσει. Τι να το κάνεις όμως χρυσή μου, πληγώνεται κόσμος με τέτοια θερμοκεφαλίαση.

Ταύρος

Δεν χρειάζεται να μπει στο υαλοπωλείο για να τα κάνει λίμπα, αν τον προκαλέσεις. Δε θα κάνει attack πρώτος, κρατιέται γιατί η ζωδιακή φύση του, παραδόξως, δεν είναι επιθετική. ΑΛΛΑ, αν προκληθεί, μουρλαίνεται. Δεν τον βοηθάει βέβαια και το γεγονός ότι πιστεύει πως έχει πάντα δίκιο, πόσο μάλλον το ότι δεν του αρέσει καθόλου να παραδέχεται πως έφταιξε. Κερδίζει τη μάχη γιατί είναι ετοιμοπόλεμος κι αποτελεσματικός στην επίθεση. 

Λέων

Εδώ έχουμε την κλασική περίπτωση του ισχυρού που τσακώνεται γιατί μπορεί. Δε φοβάται τον αντίπαλο, οπότε δεν κάνει πίσω. Δεν του δίνεις τη σημασία που του αξίζει; θα την πάρει μόνος του, επιθετικά φυσικά, τι σόι λιοντάρι είναι αλλιώς; Δεν έκανες αυτό που σου είπε; θα πληρώσεις. Ο πιο στενός σου φίλος, με τη συμβολή μπόλικων νεύρων, μπορεί να μεταμορφωθεί αυτόματα σ’ έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, αρκεί να είναι Λέων. Είναι εκρηκτικός και παίρνει πολύ θερμά τη νίκη. Μην του πας κόντρα, αν δεν έχεις απόλυτο δίκιο.

Καρκίνος

Το ζώδιο της αναστάτωσης και της συναισθηματικής έντασης. Όταν μιλάς σ’ έναν Καρκίνο, έχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως αν τα πάρει κρανίο, γαργάρα δε θα κάνει. Θα την αρπάξει την ευκαιρία για τσακωμό, θα υψώσει τους τόνους, δε θα το κρατήσει για πάντα, αλλά αυτή η υπερευαισθησία, λογικό είναι να γυρνάει μπούμερανγκ καμιά φορά. Γι’ αυτό αν θες ν’ αποφύγεις τη μανούρα, μέτρα τα λόγια και τις πράξεις σου σωστά. Προσβάλλονται πανεύκολα.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει αρκετά νεύρα από τότε που γεννήθηκε. Είναι κυκλοθυμικό παιδί, οπότε έχει μία λογική το γεγονός ότι εμφανίζει μία ιδιαίτερη κλίση προς τον τσαμπουκά. Αλλά κι αυτό, ανάλογα τη μέρα. Δεν μπορείς να προβλέψεις πότε θα ξεσπαθώσει και πότε θα επιλέξει να κάνει απόκρουση με διπλωματία ανώτερου αξιωματούχου του ΟΗΕ. Τζογάρεις με τον Δίδυμο. Προετοιμαζόμαστε και για τα δύο. Πάντως μια ροπή στη διαφωνία, την έχει.