ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα και στολίζουν από τον Αύγουστο

Μπορεί να αδυνατείς να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων με τόσο υψηλές θερμοκρασίες, αλλά αυτό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για κάποια ζώδια. Με το που τελειώνουν οι γιορτές, ξεκινούν να μετρούν αντίστροφα μέχρι τις επόμενες (όπως κάνουν μερικοί με το καλοκαίρι) και ξεκινούν να βλέπουν «Μόνος στο Σπίτι» και "Christmas Carol" από τον Σεπτέμβριο. Είναι εκείνοι που θα σε παρακινήσουν να στολίσετε παρέα το δέντρο και να δοκιμάσετε τα πρώτα μελομακάρονα. Αν δεν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια, μη δείχνεις τον εκνευρισμό σου. Είναι ένα από τα πράγματα που τους δίνει μεγάλη χαρά.

 

Καρκίνος

Ποια είναι η γιορτή που φέρνει κοντά όλη την οικογένεια, ενώ έξω κάνει κρύο και χιονίζει (λέμε τώρα); Τα Χριστούγεννα φυσικά. Θα αφιερώσει όλο του τον ελεύθερο χρόνο στις αγορές δώρων για τους αγαπημένους του, θα φτιάξει δέκα διαφορετικά γλυκά και θα στολίσει το σπίτι όσο πιο δημιουργικά και μαμαδίστικα μπορεί. Αφού it’s the most wonderful time of the year.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που θα κλείσουν θεαματικά τη χρονιά, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Το πιο ευφάνταστο και δημιουργικό ζώδιο θα κάνει ό,τι μπορεί για να στολίσει το σπίτι του ευρηματικά και εκκεντρικά, χωρίς κλασικά στολίδια και παραδοσιακά δέντρα. Του αρέσει να κάνει πρωτοποριακά πράγματα και να λειτουργεί με βάση το κοινό καλό. Ο Υδροχόος ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα, επειδή θέλει να κάνει φιλανθρωπικές κινήσεις και όχι για να περάσει ζεστές στιγμές με την οικογένειά του. Και να είσαι σίγουρη ότι θα σου πάρει (ή φτιάξει) το πιο ιδιαίτερο δώρο.

Ιχθύς

Άλλο ένα ζώδιο του Νερού που αγαπά τις παραδόσεις και ψάχνει αφορμές για να βρίσκεται με τους αγαπημένους του γύρω από ένα τραπέζι. Ξεκινά την οργάνωση του εορταστικού δείπνου εβδομάδες νωρίτερα και αν έχει λεφτά, θα τα ξοδέψει όλα σε δωράκια. Ας πούμε ότι είσαι πολύ τυχερός αν έχεις νονά ή θεία μία Ιχθύ.

Παρθένος

Το ζώδιο της τάξης και της οργάνωσης, θα έχει και ένα τέλειο σπίτι με την πιο προσεγμένη και ακριβή διακόσμηση που έχεις δει στη ζωή σου. Συνήθως λατρεύει τα Χριστούγεννα και τα περιμένει πώς και πώς. Φτιάχνει γλυκά και κέικ για να μυρίζει όμορφα το σπίτι, παίρνει ιδιαίτερα αρωματικά κεριά και αφήνει στο σπίτι μικρά στολίδια, χωρίς ίχνος υπερβολής. Μπορεί να αγχώνεται για το αν όλα είναι όπως πρέπει, αλλά απολαμβάνει να φροντίζει τους φίλους του και θα τους σκεφτεί όλους, όταν έρθει η ώρα να μαγειρέψει για το χριστουγεννιάτικο δείπνο.