ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Είσαι Σκορπιός; Τα 3 ζώδια που είναι εντελώς ακατάλληλα για εσένα

Ξεκίνησαν τα γενέθλια του Σκορπιού, του ζωδίου που μας εκπλήσσει με τη μυστηριώδη προσωπικότητά του και το κυνικό χιούμορ του. Αν και δεν παύει να μας συναρπάζει με το χαρακτήρα- αίνιγμα που διαθέτει, δεν μπορούν να τον αντέξουν όλοι. Ο δυναμισμός του και η ανάγκη για επιβολή μπορεί να δημιουργήσει ανταγωνισμό και συγκρούσεις με τα ζώδια που λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Και είναι αυτά που δεν ταιριάζουν καθόλου με τον Σκορπιό, οπότε ας το μάθεις τώρα που προλαβαίνεις.

 

Δίδυμοι

Ε τώρα, μη μου πεις ότι εκπλήσσεσαι. Ο Σκορπιός και ο Δίδυμος είναι σαν το νερό με το λάδι. Είναι διαφορετικοί με τόσους πολλούς τρόπους. Έχουμε από τη μία τον Σκορπιό που αναζητά τα βαθιά συναισθήματα και το δέσιμο με έναν άνθρωπο που καταλαβαίνει πόσο μυστήριος είναι και από την άλλη το Δίδυμο που είναι πέρα βρέχει στην Καραμανιά χιονίζει και αδυνατεί να συνδεθεί πολύ. Είναι η μέρα με τη νύχτα, αλλά δε λειτουργούν συμπληρωματικά. Ας πούμε ότι θα είναι τύχη βουνό αν βγουν και οι δύο ζωντανοί από αυτήν τη σχέση.

Δες κι αυτό: Οι 3 ζωδιακοί συνδυασμοί που παντρεύονται στην αρχή της σχέσης τους

Λέων

Το Νερό σβήνει τη Φωτιά και ο Σκορπιός πλακώνεται συνέχεια με το Λιοντάρι. Ως πολύ έντονα και δυναμικά ζώδια, παίρνουν φωτιά με το παραμικρό και δεν ηρεμούν ποτέ. Ποιος θα κερδίσεις τις περισσότερες εντυπώσεις, ποιος θα πει το πιο πειστικό επιχείρημα και ποιος είναι πιο σημαντικός. Αν κάποιος από τους δύο μπορέσει να χαλαρώσει, υπάρχει σωτηρία. Αλλά σε πόσα θαύματα να πιστέψεις;

Ζυγός

Είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι που γνωρίζονται και ερωτεύονται τρελά ενώ δεν έχουν καταλάβεις ποιος πραγματικά είναι αυτός που έχουν απέναντί τους. Μέχρι που ο ευαίσθητος (και ελαφρώς φαντασιόπληκτος) Ζυγός αντιλαμβάνεται ότι ο Σκορπιός είναι πολύ σοβαρός και αρκετά κτητικός και ενοχλείται από την ελαφρότητα του Ζυγού. Και εκεί, πουφ, διαλύεται το συννεφάκι.