ΖΩΔΙΑ

Σε τι δεν είσαι καλή στο σεξ, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Η ώρα και η μέρα που γεννήθηκες τότε, πριν από κάποια - όχι και πολλά χρόνια, για κάποιο λόγο που μόνο μια αστρολόγος μπορεί να μας εξηγήσει, έχουν συντελέσει άμεσα στο πώς κάνεις εσύ σήμερα σεξ. Φυσικά έχουν παίξει ρόλο κι άλλοι παράγοντες, όπως η προσωπικότητά σου, αλλά επειδή έτσι μας συμφέρει, τα όποια λιγοστά λάθη κάνεις στο σεξ, θα τα αποδώσουμε σε κάτι που εσύ δε μπορείς να ελέγξεις: τα άστρα. Ιδού λοιπόν τι πρέπει να διορθώσεις, άπαξ και βρεθείς σε οριζόντια διάταξη με κάποιον δίπλα σου.

Κριός

Οι παρορμητικοί και ανυπόμονοι Κριοί κινούνται πολύ γρήγορα στο κρεβάτι. Με λίγα λόγια εσείς ευθύνεστε για το “ένα στα γρήγορα”. Παρόλο που κι αυτό βέβαια έχει τη γοητεία του, πρέπει να θυμάσαι ότι μπορείς να κερδίσεις πολλά με το να πάρεις το χρόνο σου στο κρεβάτι. Αντί να νιώθεις πίεση και να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις, καλύτερα να αφεθείς, γιατί αλλιώς το σεξ θα έχει τελειώσει πριν καλά καλά το καταλάβεις. Κέρδισε χρόνο και απόλαυσε τα προκαταρκτικά, τα οποία μπορείς να ζητήσεις από προαιρετικά, να γίνουν υποχρεωτικά. Ή απλά βάλε στο παιχνίδι κι έναν ανταγωνισμό, προσπαθώντας να κερδίσεις στο “ποιος θα αντέξει περισσότερο” αντί για το “ποιος θα τελειώσει πρώτος”.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί πεισματάρηδες, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο κρεβάτι δεν επαναπαύονται εύκολα και πειραματίζονται με στάσεις και διαφορετικά έπιπλα. Αυτό που διστάζουν να κάνουν, είναι να δοκιμάσουν το σεξ με κάποιο άλλο είδος ανθρώπου απ’ αυτό που συνηθίζουν να προτιμούν σεξουαλικά. Δοκίμασε για παράδειγμα να δεις αλλιώς εκείνο τον φίλο σου που σου την πέφτει εδώ και καιρό, ή να δοκιμάσεις να βρεθείς κάτω από τα ίδια σκεπάσματα με έναν άνθρωπο από άλλη κοινωνική τάξη. Με λίγα λόγια, βγες από το comfort zone σου.

Δίδυμοι

Οι κοινωνικοί και πολυλογάδες Δίδυμοι κατέχουν τα πρωτεία στο sexting και το dirty talk. Όμως η άλλη πλευρά της λεκτικής σου φύσης, είναι ότι δυσκολεύεσαι να αφεθείς και να ζήσεις τη στιγμή και σκέφτεσαι συνέχεια, ακόμα και την ώρα του σεξ. Το μυστικό είναι να βρεις έναν τρόπο να κάνεις για λίγο τον εγκέφαλό σου να σωπάσει. Δοκίμασε να νιώσεις πιο ερωτική με ένα μασάζ, ή ένα ζεστό μπάνιο, ώστε το μυαλό σου να επικεντρωθεί στο πώς νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Μόνο έτσι μπορείς να το ξεγελάσεις και να μη σκέφτεσαι.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πολύ νοσταλγικοί και συνήθως ζουν στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι πολύ συχνά τους λείπουν οι παλιότεροι εραστές τους, γεγονός που το κάνει λίγο δύσκολο να αφεθείς και να κάνεις τέλειο σεξ με τον νυν σου, αν ακόμα θέλεις τον πρώην σου. Πέρα απ’ το ότι πρέπει να δίνεις στον εαυτό σου περισσότερο χρόνο να χωνέψει έναν χωρισμό, χρειάζεται να δώσεις και περισσότερο χώρο στον άνθρωπο που έχεις τώρα δίπλα σου. Κοίτα τον στα μάτια κατά τη διάρκεια του σεξ και δοκιμάστε στάσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά, όπως το να κάθεσαι στην αγκαλιά του και να είναι κοντά τα πρόσωπά σας.

Λέων

Ποιος θα το λεγε πως οι Λέοντες, οι πλέον επιδειξιομανείς του ζωδιακού, νιώθουν ανασφάλεια όταν καλούνται να ξεντυθούν. Συνήθως κάνουν μια αρκετά δειλή έναρξη στο κρεβάτι και το ότι δε νιώθουν άνετα με το σώμα ή τις “ικανότητες αποπλάνησής τους” δεν τους αφήνει να το απολαύσουν όσο θα θελαν. Ξέρεις τι χρειάζεσαι έτσι; Κάποιον να σε αποθεώνει. Φρόντισε λοιπόν κι εσύ να λες όλα όσα σου αρέσουν σ’ εκείνον, ώστε να τον ενθαρρύνεις να μιλάει κι αυτός περισσότερο. Όταν με το καλό πει αυτά που θες ν’ ακούσεις, δείξε του πόσο σου άρεσε.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι πολύ σεξουαλικοί, αλλά υστερούν στα της επικοινωνίας. Είναι τρομερά control freaks και θέλουν απεγνωσμένα τα πάντα – ακόμα και το σεξ – να λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι. Γι’ αυτό μπορεί στο τέλος αντί για σεξ να νιώθει ότι κάνει μια αγγαρεία, αν σκέφτεται ποιος κάνει τι και για πόση ώρα και ποιος πρέπει να είναι από πάνω τώρα. Δοκίμασε να παίξεις με ζάρια σεξ ή να κάνετε role playing. Έτσι θα υπάρχει μια υπόνοια ελέγχου, αλλά θα είναι με τέτοιον τρόπο που δε θα νιώθεις ότι πρέπει να ρυθμίζεις τα πάντα εσύ.

Ζυγός

Το ζώδιο της συντροφικότητας ενδιαφέρεται πολύ για την ευεξία και την καλοπέραση του συντρόφου του. Είναι πολύ δοτικοί με αποτέλεσμα καμια φορά να επικεντρώνονται στην ικανοποίηση του άλλου κι έτσι να χάνουν οι ίδιοι όλη την απόλαυση του σεξ. Αν νιώθεις άβολα να του ζητήσεις να ασχοληθεί λίγο περισσότερο μαζί σου, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις η ίδια τα χέρια σου κι εκείνος – αν δεν είναι ηλίθιος – θα το πάρει το μήνυμα και θα σε φροντίσει όπως σου πρέπει.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί ως οι εραστές του ζωδιακού, οπότε δεν έχουν κανένα θέμα στο να αποδώσουν και να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα στο κρεβάτι. Επειδή όμως δένονται πολύ εύκολα, ξεχνούν να προστατεύσουν συναισθηματικά τον εαυτό τους. Χτίσε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και μόλις νιώσεις αρκετά άνετα με σένα, τότε μπορείς να ξεδώσεις όσο θες ανάμεσα στα σεντόνια.

Τοξότης

Οι Τοξότες μπορεί να είναι σχεσοφοβικοί, αλλά μόλις βρουν τον άνθρωπο με τον οποίο θα ταιριάξουν σεξουαλικά, νιώθουν πως έχουν βρει το άλλο τους μισό. Αυτό σημαίνει ότι δεν του συγχωρούν ούτε μισό λάθος, αφού με το παραμικρό μπορεί να τον απομυθοποιήσουν. Προσπάθησε λοιπόν να δίνεις δεύτερες ευκαιρίες και χρόνο στους ανθρώπους. Αν το σεξ με τον καιρό δεν είναι τόσο καλό όσο πρώτα, τότε να θυμάσαι πως το πάθος μπορεί να καλλιεργηθεί ξανά. Για σένα είναι ζωτικής σημασίας να το κρατήσεις ζωντανό, οπότε βρες τρόπους – όπως κανένα ταξιδάκι το Σαββατοκύριακο – για να το καταφέρεις.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν ένα μεγάλο ζήτημα με το να αφήσουν κάτι ή κάποιον να φύγει. Ο κυβερνήτης τους είναι ο άκαμπτος Κρόνος, γεγονός που τους κάνει τρομερά απροσάρμοστους σε νέες συνθήκες. Αγόρασε νέα εσώρουχα που σε κάνουν να νιώθεις πολύ σέξι, άσε τον αισθησιασμό σου να βγει προς τα έξω και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Υδροχόος

Οι εγκεφαλικοί Υδροχόοι χρειάζονται χρόνο ώστε να αποσυμπιεστούν από την καθημερινότητα και να μεταβούν σε κατάσταση τέτοια για να είναι σε θέση να κάνουν σεξ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας προσπάθησε να κρατήσεις αναμμένη τη σεξουαλική φλόγα μέσα σου, ανταλλάσσοντας πονηρά μηνύματα με το αγόρι σου ή διαβάζοντας ένα πιο τολμηρό βιβλίο στο διάλειμμα του φαγητού. Το απόγευμα πάρε μερικά λεπτά να κοιτάξεις έξω από το παράθυρο και να αποφορτιστείς από την ένταση της μέρας κι έτσι το βράδυ θα είσαι έτοιμη σε χρόνο D T για να κάνεις σεξ.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο που είναι πιθανότερο να χρειαστεί σεξουαλική ποικιλία προκειμένου να μείνει ικανοποιημένο. Ίσως νιώθουν ότι δεν έχουν έμπνευση και ασφυκτιούν από τη μονογαμία. Λίγο άκακο φλερτ δε θα βλάψει κανέναν γι’ αυτό μη νιώθεις ενοχές αν μιλήσεις με κάποιον σε ένα μπαρ. Ίσα ίσα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την ερωτική ενέργεια που δημιουργείται όταν γνωρίζεις κάποιον καινούριο, ώστε να βάλεις φωτιά στο κρεβάτι με τον σύντροφό σου. Ίσως να παρακολουθήσετε μαζί πορνό ή ακόμα και να καλέσετε ένα ακόμα άτομο κάποια νύχτα; Λίγο αλατοπίπερο χρειάζεστε μόνο!