ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που βιάζονται (πάρα πολύ) μέσα στη σχέση

Όποιος και αν είσαι, όταν ερωτεύεσαι πραγματικά, θέλεις να βλέπεις συνέχεια το αντικείμενο του πόθου σου και να τον γνωρίσεις όσο καλύτερα γίνεται. Παρόλα αυτά, υπάρχουν οι άνθρωποι που παίρνουν το χρόνο τους στην αρχή μίας σχέσης και χρειάζονται περισσότερο διάστημα μέχρι να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά για την επιλογή τους. Και φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που έρχονται στο δεύτερο ραντεβού με τα στέφανα στο χέρι. Ποια είναι αυτά τα ζώδια λοιπόν;

 

Κριός

Αν υπάρχει ένα παρορμητικό ζώδιο στο κομμάτι των σχέσεων, αυτό είναι ο Κριός. Αυτός είναι και ο λόγος που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο κυνήγι ενός παρτενέρ και καταλήγει να βαρεθεί από την αρχή της σχέσης. Αν το πράγμα εδραιωθεί, έχει χάσει το ενδιαφέρον του. Αν δε σκοπεύεις να τον ακολουθήσεις στα extreme sports, ξεκίνα να μετράς αντίστροφα για το τέλος.

Λέων

Ο Λέων ερωτεύεται τον ίδιο τον έρωτα. Ενθουσιάζεται όταν το ταίρι του τον θαυμάζει και του δείχνει τη λατρεία του και θέλει να ακούει συνέχεια πόσο φανταστικός είναι. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ταίρι με λίγο λιγότερο πάθος και ένταση, ώστε να μπορεί να βλέπει τα πράγματα από μία φυσιολογική (και λιγότερο δραματική) προοπτική.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που είναι τέλειοι φίλοι αλλά κακοί σύντροφοι

Ζυγός

Ο Ζυγός νιώθει μισός και σε ανισορροπία όταν είναι single, πάει και τελείωσε. Είναι σαν να πιστεύει ότι η ζωή του ξεκινά όταν γνωρίζει τον έρωτα και μπαίνει σε μία σχέση. Είναι και αυτός που πηδάει από κλαδί σε κλαδί και δυσκολεύεται να μείνει μόνος, έστω και για λίγο. Καλά κουφέτα!

Ιχθύες

Το ζώδιο του Νερού βλέπει τη ζωή με ροζ γυαλιά  και αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεται να φιλτράρει τον άνθρωπο που έχει απέναντί του. Προκειμένου να ζήσει ένα μεγάλο ρομάντζο, εμπιστεύεται εύκολα και μπαίνει γρήγορα σε μία σχέση, ακόμη και αν είναι εντελώς λάθος για εκείνον.