ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του σαββατοκύριακου

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουλίου.

H Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 28 του μηνού και όλοι θα κάνουμε channeling την εσωτερική μας Mariah Carey, τύπου “πάρε φτωχούλα τη βιζόν”, “άκρη ζώον να περάσει ο Θανάσης με τη Μοέ ε Σαντόν”, “θέλω να πάρεις τη λίμο να την πας μια βόλτα από Εκάλη, Πολιτεία και Κοκκιναρά” και γενικώς αν κάτι δε μας αρέσει και δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών μιας δούκισσας του Κέμπριτζ (αυτουνού με τα πτυχία, ναι), δεν έχει λόγο ύπαρξης στη ζωή μας. Τι να κάνεις, να κάθεσαι να μαλώνεις; Όχι, διότι απομένουν ολίγες ημέρες ανάδρομου Ερμή και αφού τη βγάλατε καθαρή ως τώρα, δεν έχετε κανένα λόγο να ξεμαλλιαστείτε για μερικά ακόμα εικοσιτετράωρα.

Για καλύτερη εικόνα του ωροσκοπίου σας να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας, δεν τα γράφαμε τζάμπα τόσες ώρες.  

ΚΡΙΟΣ

Σαν αποβλακωμένοι είστε και δε φταίει η ζέστη γι’ αυτό, αλλά πρώτον η εξάντληση από την ασυνεννοησία των ημερών, κομποζαρισμένη με την απελπισία ότι δε θα τελειώσει ποτέ αυτό (σπόιλερ αλέρτ: τελειώνει από την 1η του μηνού – του αλλουνού του μηνού, όχι τουτουνού του μηνού). Τα νέα, ωστόσο, είναι εξαιρετικά, διότι πρώτον ο Ήλιος στον Λέοντα σιγά σιγά θα σας δίνει την αίσθηση πως δεν έχει τελειώσει ούτε το καλοκαίρι, ούτε και κατ’ επέκταση η ζωή σας, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη φέρνει μεγάλη ανανέωση στα γκομενικά. Αν είστε ήδη διακοπές, καλό είναι να έχετε τον ασυμμάζευτο, για να έρθετε σε επαφή με κόσμο, αλλά ακόμα κι αν παραμένετε στο τριάρι των Άνω Πατησίων, μη χάνετε το κουράγιο σας, διότι όταν θέλουμε κάτι πολύ, ο Θανάσης θα έρθει να μας βρει όπου κι αν είμαστε (δεν είπε ακριβώς αυτό ο Κοέλιο, αλλά τέλος πάντων, καταλαβαίνετε).

ΤΑΥΡΟΣ

Υπομονή, τελειώνει (όχι η υπομονή σας τελειώνει, η ασυνεννοησία τελειώνει). Κρατήστε ακόμα για τις λίγες ημέρες του ανάδρομου Ερμή πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας καταστήσει το νευρικό σύστημα σκασμένη μολότοφ στη γωνία Τζαβέλλα με Μπενάκη, αλλά εσείς θα του αντισταθείτε, πρώτον διότι δε θα κωλώσετε τώρα τελευταία στιγμή και δεύτερον διότι έρχονται πολύ όμορφες ημέρες, οικογενειακές, για να ασχοληθείτε με πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι και που αγαπάτε πολύ (και τα οποία φυσικά έχετε στερηθεί λόγω της περιρρέουσας έντασης). Γκομενικώς το μοτίβο είναι ίδιο, είστε και πιο “κλειστοί” σε αυτή τη φάση, αφού σάς έχει φάει η γενικευμένη ντιβουρλίγκα, σε κάθε περίπτωση, όπως θα έλεγε και ο κύριος στις πρώτες σκηνές του Chernobyl, “not great, not terrible”.

Διάβασε ακόμα: Τα 3 ζώδια που είναι τέλειοι φίλοι αλλά κακοί σύντροφοι

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΡΕΜΑΛΙΑ. Το νου σας, καλά, ρεμάλια. Η Αφροδίτη και ο Άρης κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να βγάλετε στον κόσμο τον πραγματικό σας εαυτό, αυτόν που είναι φαν, κέαρφρι και λαχταριστός σαν φρεσκοψημένη μπουγάτσα με κανελοζάχαρη. Η επικοινωνία έτσι κι αλλιώς αποκαθίσταται τις επόμενες ημέρες, εσείς στο μεταξύ χαμογελάτε στον κόσμο (όχι σαν να έχετε πάρει δυο χούφτες λεξοτανίλ, κανονικά, σαν να το εννοείτε) και αφήνετε να εννοηθεί ότι ΝΑΙ, σας ενδιαφέρει ο περίγυρος και το να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα φέρουν ανανέωση στο καλοκαίρι σας. Τώρα, αν στο μεταξύ επιστρέψει κάποιος/α από το παρελθόν και λυσσάξετε να αποδείξετε ότι εσείς είστε ανώτεροι και στην παρούσα φάση (όπως και ανέκαθεν), think again, διότι ίσως χαθεί μια νέα ευκαιρία τζάμπα και βερεσέ. Τελευταίο Σαββατοκύριακο που κάνετε υπομονή για φέτος το καλοκαίρι, από την 1η του μηνού μπορείτε να ξεδιπλώσετε όλο σας το φάμπιουλουσνες, απλώς μην τα κάνετε ρόιδο για 4 μέρες ακόμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καταρχάς ξεφυσήξτε με ανακούφιση διότι θα σας μείνουν λεφτά να πάτε έστω μέχρι τα Λεγρενά, παρότι οι αρχικοί σας υπολογισμοί συμπεριλάμβαναν για διακοπές δυο εισιτήρια του μετρό για Σεπόλια (μετ’ επιστροφής), δυο κρουασάν από το περίπτερο κι έναν φραπέ σπαστό. Γκομενικώς είστε ήρεμοι (και μπράβο σας), καλό θα ήταν όμως να περιμένετε μέχρι να ξεκινήσει ο Αύγουστος για να κάνετε κάποια νέα σημαντική κίνηση. Το Σαββατοκύριακο ξυπνάει πάλι μέσα σας η περιπέτεια και θέλετε να εξαφανιστείτε για κανένα τρίμηνο σε μια σπηλιά δίπλα στην παραλία, ωστόσο ξέρετε πως αυτό δεν είναι εφικτό, συνεπώς ανάμεσα στη λύση των Σεπολίων και του Αμάλφι μπορείτε να βρεθείτε απλώς στην Φοινικούντα και έτσι να ικανοποιήσετε την ταξιδιάρικη ψυχούλα σας, όσο απολαμβάνετε ήσυχες στιγμές με τον Θανάση. Μην προκαλείτε, πάντως, την τύχη σας, οικονομικά και με κάθε άλλο τρόπο, διότι όλοι είμαστε στα ίδια ψυχολογικά χάλια αυτές τις ημέρες, συνεπώς οι αντιδράσεις του περιβάλλοντος θα είναι αντίστοιχα απογοητευτικές.

ΛΕΩΝ

Έφτασε η εποχή των γενεθλίων σας και στο μεταξύ ετοιμάζεστε πυρετωδώς για να ζήσετε το καλοκαίρι που απομένει όσο έντονα θεωρείτε πως σας αξίζει (μόνο να μην είναι τόσο έντονα όσο να σας πέσει κανένα νεφρί και το ψάχνετε σε καμιά παραλία της Ίου). Η Αφροδίτη πάνω σας αναδεικνύει τη λάμψη της προσωπικότητάς σας, boost-άρει την αυτοπεποίθησή σας και εν ολίγοις σας κάνει ψωνάρες αλλά με αιτία, διότι και ακτινοβολείτε και έχετε γκομενική ζήτηση – εφόσον βέβαια δε λέτε βλακείες στον άλλο και κόβει λάσπη αυτομάτως. Φροντίστε τα διάφορα ανεπίλυτα προβλήματα που έχουν σχέση με το σπίτι και τη δουλειά να μη σάς χαλάσουν το Σαββατοκύριακο και όταν λέμε να μη σας το χαλάσουν εννοούμε ότι ίσως χρειαστεί και να ασχοληθείτε στοιχειωδώς με αυτά. Μη νομίζετε, εσείς λαμποκοπάτε σαν Σταρ Ελλάς του Παγκρατίου και άλλοι υποφέρουν ακόμα λόγω του ανάδρομου, δώστε τους ένα χεράκι (πατουσάκι) βοηθείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φάση “with a little help from my friends” συνεχίζεται, αφού κόσμος από το παρελθόν θα κάνει το πέρασμά του από την καθημερινότητά σας (για λίγες μέρες ακόμα). Η Αφροδίτη με τον Άρη στον ίδιο Οίκο σας κάνουν δουλίτσα στην ψυχούλα σας και κατά βάση σάς βοηθούν να ριλαξάρετε λίγο, να ξεχάσετε για λίγο (έστω για αυτό το Σαββατοκύριακο) τις εκκρεμότητες που σάς απομένουν για να φύγετε για διακοπές, και το μόνο πράμα που μπορεί να σας τρώει σαν το σαράκι τον Γιάννη Πάριο στο πασίγνωστο σουξέ του Φοίβου είναι τα γκομενικά, διότι η φάση είναι τέσσερα βήματα μπρος και τέσσερα πίσω και κανείς από τους δυο, εσείς ή ο Θανάσης, δεν φαίνεται έτοιμος να κάνει το κρίσιμο επιπλέον (ή λιγότερο) βήμα για να συναντηθείτε κάπου, κάπως, κάποτε, και τι θα γίνει στο μεταξύ όλη αυτή η γκομενική ενέργεια, τζάμπα θα πάει, εγώ σας το λέω.

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το ζώδιο που κάνει το περισσότερο σεξ, σύμφωνα με έρευνα

ΖΥΓΟΣ

H inner Μητέρα Τερέζα σας έχει ξυπνήσει για τα καλά και είστε οριακά να περνάτε με το ζόρι γιαγιάδες στην απέναντι πλευρά του δρόμου, να πηγαίνετε σαν την Κορίνα στις φυλακές και να διαβάζετε αποσπάσματα από θρησκευτικά βιβλία σε καταδίκους (ενώ εκείνοι σάς φτύνουν κυριολεκτικά), καθώς και να γράφεστε στη μια ΜΚΟ μετά την άλλη, με σκοπό να ικανοποιήσετε ΟΛΟ τον κόσμο εκτός ΦΥΣΙΚΑ από εσάς τους ίδιους. Λοιπόν, θα έχετε πολλά περισσότερα πράγματα να κάνετε, φορ φαν αυτή τη φορά, μην παρατήσετε όλες τις δραστηριότητες που έχετε ήδη ξεκινήσει, απλά ασχοληθείτε μια σταλιά με τον εαυτό σας αυτό το Σαββατοκύριακο, ώστε να σας δει και κανένας άνθρωπος ή να σας δει ο Θανάσης κάπως χαρούμενους και όχι σαν κακό χρόνο να ‘χετε. Επίσης, αποφύγετε να ασχοληθείτε με τη δουλειά (πώς αλλιώς να το πούμε ρε παιδιά, αράξτε την πέτσα σας και το πολύ τραβάτε μέχρι τον Σχινιά για ένα μπάνιο κι ένα φρέντο εσπρέσο μέτριο με λίγο εβαπορέ), διότι ούτε εκεί έχει νόημα να κάνετε κάτι που να πιάσει τόπο μέχρι να περάσει ο ανάδρομος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σάς έχει καβαλήσει τα νεύρα διότι πάντα διατηρείτε την ψυχραιμία σας περισσότερο από τους άλλους (μέχρι τη στιγμή που παύετε να τη διατηρείτε και τότε οι άλλοι αντιλαμβάνονται γιατί δεν έπρεπε να σας κάνουν να τη χάσετε). Ενιγουέι, Αφροδίτη και Άρης στον Λέοντα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τα επαγγελματικά σας, απλώς αυτό το Σαββατοκύριακο μην ασχοληθείτε με αυτά, μέχρι να περάσουν οι υπόλοιπες συμπαντικές μπόρες – τουτέστιν από 1 Αυγούστου ρολάρετε όσο θέλετε. Γκομενικώς έχετε μια αποφασιστικότητα, προς όποια πλευρά κι αν κλίνετε, δηλαδή είτε ως προς το “υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές”, είτε το “έχω βάλει ήδη αγγελία γάμου, πήγαινε και ράψου”, πράγμα που προφανώς πηγάζει από το ότι πάνε καλά τα υπόλοιπα και έτσι, όσο κι αν δεν παλεύετε την περιρρέουσα ηλιθιότητα που διογκώνεται κατακόρυφα το καλοκαίρι, φροντίζετε τον συναισθηματικό σας κόσμο με διάφορους τρόπους. Μπράβο, όχι, μπράβο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα και οι συμπαντικές δυνάμεις σάς κρατάνε πίσω σχεδόν αλυσοδεμένους, αλλά σκεφτείτε πως έχουμε φάει τον γάιδαρο και απομένει μόνο η ουρά του ανάδρομου Ερμή, ώστε να ξεκινήσετε όσα νέα πράγματα θέλετε από την ερχόμενη εβδομάδα. Τα καλά νέα είναι ότι όσο εσείς κάνετε σχέδια για εκδρομές και λοιπά πράγματα που ταιριάζουν στην ταξιδιάρα ψυχή σας (η οποία γίνεται και πολύ γκρινιάρα όταν δε μπορεί να είναι ταξιδιάρα), η Αφροδίτη φροντίζει τα επαγγελματικά σας να είναι σε stealth mode και να βρεθούν στο προσκήνιο την καταλληλότερη ώρα και στιγμή (μετά το Σαββατοκύριακο δηλαδή). Αυτό το διήμερο προσπαθήστε να απολαύσετε ό,τι υπάρχει διαθέσιμο και για το καλύτερο δοκιμάζετε από βδομάδα – δεν είπαμε να παραιτηθείτε από την επιδίωξη για καλή ζωή, είπαμε να μην αγχώνεστε για δυο μέρες ειδικά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευτυχώς τα γκομενικά σας ξεμπλοκάρουν με την Αφροδίτη και τον Άρη κι έτσι έχετε ξανά την απαραίτητη ενέργεια και διάθεση να ασχοληθείτε με τον Θανάση και ό,τι εκκρεμότητα σάς έχει απομείνει μαζί του λόγω του ανάδρομου (συναισθηματικά, πρακτικά, κ.λπ.), αλλά και λόγω της δικής σας κωλυσιεργίας στον συγκεκριμένο τομέα. Προσέξτε τι κάνετε με τα λεφτά σας, δηλαδή μην πάτε να αγοράσετε κανένα οικόπεδο, να νοικιάσετε καμιά ξαπλώστρα στο Nammos ή να ψωνίσετε όσα αθλητικά παπούτσια έχετε βάλει στο μάτι, διότι ενδέχεται να ξεμείνετε τη χειρότερη δυνατή στιγμή από λεφτά και οι διακοπές σας να περιοριστούν στο σαλόνι και στης Τούλας τη βεράντα απέναντι. Σε κάθε περίπτωση, το βασικότερο όλων είναι ότι το πάθος επιστρέφει στη ζωή σας, μαζί του όμως και για λίγες ακόμα εμφανίσεις ίσως πλακώσει και κόσμος από τα παλιά του οποίου την όρεξη δεν είχατε ιδιαιτέρως (ή μήπως είχατε και το κρύβατε).

Διάβασε ακόμα: Τα 4 ζώδια που βιάζονται (πάρα πολύ) μέσα στη σχέση

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλοκαιριάτικα όχι απλά δεν είχατε στο νου σας πως πρέπει να δουλέψετε τις σκέσεις σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις), ούτε την ψυχολογία για να πάτε για πεντικιούρ δεν είχατε, αλλά η Αφροδίτη με τον Άρη έχουν άλλη άποψη και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το αποφύγετε. Το ζήτημα που σας απασχολεί διαρκώς είναι ο βαθμός αφοσίωσης που δείχνετε στα πράγματα γενικά, δηλαδή στα γκομενικά, στη δουλειά, στη φροντίδα του εαυτού σας, κ.λπ.: συνήθως μοιάζετε εγωκεντρικοί ενώ στην πραγματικότητα απλά από χόμπι δεν ξέρετε τι κάνετε και γιατί. Αυτό βέβαια κάμπτεται σε πολλές περιπτώσεις και αυτό το Σαββατοκύριακο εμπίπτει σε αυτές. Το “Ποιος είμαι, πού πάω, τι ζητώ σε σχέση με τον άλλο” είναι το βασικό πράγμα που θα σας απασχολήσει αυτές τις ημέρες, και όχι μόνο γκομενικώς αλλά και γενικότερα. Ναι, τα ζάναξ είναι σε έλλειψη, το έμαθα από δικό μου άνθρωπο, βρείτε άλλο τρόπο, πιο μόνιμο για να αντιμετωπίσετε το ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάπως έτσι αντιδράτε κι εσείς όταν σάς λένε πως μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας με κάθε τρόπο, κι όχι επειδή δεν έχετε ξανακούσει για τη “μαγεία” (που ονομάζεται “θέληση”), αλλά επειδή δεν πιστεύετε στον εαυτό σας όσο δείχνετε ότι πιστεύετε. Εντάξει, αυτές τις μέρες όσο κι αν πιστεύατε, με τον ανάδρομο Ερμή ξεχάσαμε όλοι όσα είχαμε για σίγουρα, συνεπώς αφήστε το να πάει στο καλό, στο μεταξύ όμως η ενέργειά σας και η φροντίδα σας πρέπει να διοχετευθεί στην καθημερινότητα, τη δουλειά και οτιδήποτε άλλο σάς διευκολύνει τη ζωή. Εξάλλου, όπως θα έλεγε και ένας άλλος “μάγος” “If you don’t love yourself, how the hell you’re gonna love somebody else?“. Ναι, εννοούμε ότι Θανάση χωρίς αλλαγή της καθημερινότητας δε θα δείτε, και τώρα που θα βγείτε σε άδεια (ή που γυρνάτε από αυτήν) είναι και εξαιρετική ευκαιρία.

 

* Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο thedailyowl.gr