ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του σαββατοκύριακου

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις για το σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου.

Από τις 4 του μήνα ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο κι έτσι η φάση μας είναι “κύριε Πετροχείλο, κάποτε ήμουνα πουλί και μ’ αγαπούσανε πολύ”, ενώ ο συνομιλητής μας καταβάλλει ειλικρινή προσπάθεια να ανεχτεί την κυκλοθυμία μας και το μόνο που μπορεί να μετριάσει τη συναισθηματική υπερβολή είναι η Αφροδίτη στους Διδύμους, που μας τραβάει στα ρηχά κάθε φήλινγκ ή, έστω, μας περνάει μπρατσάκια για να κάνουμε τη δουλειά μας.

Για καλύτερη εικόνα του ωροσκοπίου σας να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας, δεν τα γράφαμε τζάμπα τόσες ώρες.    

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το επικοινωνιακό μπούκωμα, το “δεν έχω λόγια” κομποζαρισμένο με το “θέλω όμως να βγω στην Πάνια να μιλήσω για τα βάσανά μου” αρχίζει να υποχωρεί με τη Νέα Σελήνη και το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους. Φυσικά και το πρόβλημα προερχόταν από την ψυχούλα σας, που τη βλέπατε πιο μαύρη κι από τον πίνακα που ξεκουβάλησε ο ξάδερφος του Κωνσταντίνου ως δώρο – πίσω πίσω βέβαια αχνοφαίνεται (όχι το βουνό) η πιθανότητα να συνεννοηθείτε με όλους, ιδίως για το θέμα της δουλειάς και για το πού στον κόρακα θα πάτε διακοπές να ριλαξάρει λίγο το “είναι” σας. Από γκομένισμα, επίσης, μπορείτε να πάτε καλά, αν δεν σας φάει όλο το χρόνο το σπίτι και το σόι με τις διάφορες απαιτήσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ

Tι όνειρα έχει, συνήθως, ένας μέσος Ταύρος; Να εφευρεθεί το προφιτερόλ χωρίς θερμίδες, να αποκτήσει αιώνια έκπτωση 70% στα spa της αρεσκείας του και, εντέλει, να γίνει πλούσιος για να μην έχει ανάγκη τα προηγούμενα δυο, αφού και κρυολιπόλυση θα μπορεί να κάνει όποτε γουστάρει και στα spa να ξημεροβραδιάζεται χωρίς να τρώει μετά μαύρο ρύζι για δυο βδομάδες. Το σύμπαν κάνει ό,τι μπορεί για να σας βοηθήσει οικονομικά, αρκεί να μη στρογγυλοκάθεστε στους καναπέδες σας και να προωθείτε τη δουλειά σας ΠΑΝΤΟΥ. Όταν λέμε παντού, εννοούμε και στη διασκέδαση, στην οποία θα δώσετε αρκετή έμφαση τις επόμενες ημέρες, διότι έχετε γκώσει με την πίεση της δουλειάς. Αφού λοιπόν αυτή δεν υποχωρεί, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε εκμεταλλευόμενοι το momentum που σας παρέχει και μην ξεχνάτε πως όλα είναι πιθανά, εδώ ο Αλέξης Γεωργούλης έγινε Ευρωβουλευτής, εσείς δε μπορείτε να γίνετε προϊστάμενοι στο Τζάνειο;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Tέρμα πια η θλίψη, τέρμα η καντήφλα, τέρμα ο εσωτερικοποιημένος στεναγμός που συνδέεται άμεσα με τη ματαίωση που αισθάνεστε απέναντι στο σύμπαν. Η Νέα Σελήνη πάνω σας σάς δίνει το περιθώριο να γυρίσετε σελίδα σε ό,τι αφορά την προσωπική σας κατάσταση, να τραβήξετε μια κόκκινη γραμμή, να σβήσετε μια αγάπη (ο Θεός να την κάνει) που είχε λάθος διαδρομή, να προσδιορίσετε ξανά τους όρους με τους οποίους θέλετε να σχετίζεστε στον εργασιακό σας χώρο, να ξαναμιλήσετε με τη μάνα σας μετά τον καβγά που ρίξατε στις τελευταίες εκλογές, κ.λπ. Η Αφροδίτη πάνω σας από τις 8 του μήνα έχει παραπλήσιο εφέ, με έμφαση κυρίως τη λάμψη σας, μέσα και έξω, και την αρμονία σε κάθε τομέα που θέλετε να αναπτύξετε εφεξής. Το βασικό πρόβλημα, όπως ήδη ξέρετε, είναι το άγχος που σας πιάνει αν είστε καλοί, ακόμα κι αν δεν υπάρχει άνθρωπος να σας αμφισβητήσει και γενικώς το υπαρξιακό αυτογκόλ στο οποίο ενίοτε αρέσκεστε, ιδίως σε περιόδους που όλα είναι ευνοϊκά απέναντί σας.

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το ζώδιο που θα σου κάνει τη ζωή ”ποδήλατο”

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καταρχάς αφήστε κάτω το Εβιάν. Κατά δεύτερον, δικαίως έχει γίνει προέκταση του χεριού σας εδώ και λίγες ημέρες, αφού έχετε πάρα πολλά πράγματα να επεξεργαστείτε. Μη σας τρομάζει, όμως, αυτός ο όγκος, καθώς η Νέα Σελήνη στους Διδύμους δρα ευεργετικά, ανακουφιστικά για την ψυχούλα σας, διώχνοντας μακριά τις σκέψεις πως κάτι θα πάει οπωσδήποτε στραβά. Μην ξεχνάτε πως και ο Ερμής πάνω σας κάνει δουλίτσα, αφού μπορείτε να ζητήσετε από τους άλλους ακριβώς αυτό που θέλετε και όχι αυτό που σας έχουν κάνει να νομίζετε πως θέλετε, ενώ παράλληλα έχετε όλη την ενέργεια να προχωρήσετε μπροστά. Η μόνη παγίδα, φυσικά, είναι όσοι κακοπροαίρετοι θα σπεύσουν να αμφισβητήσουν την αποφασιστικότητά σας. Μην ασχοληθείτε, καίγεται ο ποπουδίνος σας με άλλα πράγματα, εξαιρετικά σημαντικά για να ζήσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο (και κατ’ επέκταση, καλοκαίρι).

ΛΕΩΝ

Tα κέφια σας αυτές τις ημέρες δεν έχουν προηγούμενο, ενδεχομένως δηλαδή να συγκρίνονται με την περίοδο που στην τρίτη δημοτικού, επειδή ζαλίζατε τον έρωτα της δασκάλας, σάς έδινε με απευθείας ανάθεση τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε κάθε θεατρικό παιχνίδι, για να μη ζαλίζετε και τους συμμαθητές σας, που δεν έφταιγαν σε τίποτα να μη βλέπουν την Κατίνα Παξινού μέσα σας. Ενιγουέι, όλη μέρα έξω θα είστε, όλο και κάτι γκομενικό θα κινηθεί και – κυρίως – θα είστε στην ιδανική κατάσταση να το διαχειριστείτε, διότι ούτε “παραπάνω από ό,τι σας παίρνει” (ψυχολογικά κυρίως) θα στοχεύσετε, ούτε θα υποτιμήσετε τον εαυτό σας στο πλαίσιο μιας νέας γνωριμίας. Επαγγελματικά κάντε μια προσπάθεια να μείνετε συγκεντρωμένοι στους αρχικούς σας στόχους, κρίμα είναι να αποσυντονιστείτε τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοιτάξτε να δείτε, με τη Νέα Σελήνη τα επαγγελματικά σας αποκτούν άλλη σημασία, αφού όσα πράγματα σας καθυστερούσαν τις προηγούμενες ημέρες μπαίνουν σε μια τάξη και δη, παραμένουν στην ίδια κατάσταση, αφού στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται για λίγο καιρό και η Αφροδίτη. Παραλλήλως, η κοινωνική σας ζωή περνάει ημέρες δόξας (σε σχέση με το άμεσο παρελθόν πάντα, όχι ότι θα είστε σαν τον Δόγκανο, κάθε βράδυ στα μπουζούκια), ενώ και τις σκέσεις σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις) θα δουλέψετε, παρότι δε βλέπετε τον Θανάση να είναι σε φάση να το διαχειριστεί. Σημασία έχει, πρώτον, να εκμεταλλευτείτε όσο γίνεται αυτή την περίσταση, ώστε το καλοκαίρι (όταν δηλαδή πάτε διακοπές) να μη βρείτε τυχόν παραλείψεις και παραδρομές μπροστά σας και δεύτερον, να μην πλακώσετε κανέναν άνθρωπο που δε φταίει επειδή το γκομενικό μοιάζει πιο ακούνητο και από μέτωπο της Γιάννας Αγγελοπούλου μετά από μπότοξ.

ΖΥΓΟΣ

Για να τα λέμε όλα εδώ μέσα, καλή κουβέντα από αυτούς που διακαώς επιθυμείτε να σας αποδεχτούν, δεν πρόκειται να ακούσετε κι αυτό κυρίως γιατί οι ίδιοι είναι “λίγοι” για να καταλάβουν τι κρύβει η ψυχούλα σας. Σε αυτή τη φάση, όμως, μπορείτε όμως ωραιότατα να κλείσετε τις διακοπές σας, να βάλετε μπροστά ένα νέο προτζεκτάκι στη δουλειά και να προγραμματίσετε τις υποχρεώσεις σας με τρόπο ώστε να μην πάθετε παράκρουση από βδομάδα. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα φτιάξει (κι ας αισθάνεστε πως αξίζετε όσο μια “μπιγκ μπάμπολ” στα 90s) όταν σταματήσετε να ακούτε (κάνοντας παράλληλα ότι ΔΕΝ τον ακούτε) τον κάθε περιλιμπανόμενο που επιχειρεί είτε να σας πει πως μόνο εσείς φταίτε για όσα δεινά περνάτε, είτε να σας παρηγορήσει δείχνοντάς σας οίκτο, τον οποίο έχετε ανάγκη όσο η Βέφα Αλεξιάδου τα μαθήματα για να ανοίγει φύλλο (χιντ: ΚΑΘΟΛΟΥ).

Διάβασε ακόμα: Τα 3 ζώδια που είναι οι καλύτεροι εραστές

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν θεωρείτε ότι είστε ντεφορμέ ψυχολογικά, έχετε απόλυτο δίκιο. Αν θεωρείτε πως η φάση έχει αρχίσει να αλλάζει έστω και ανεπαίσθητα, πάλι δίκιο έχετε, απλά δε σας φτάνει, θέλετε κι άλλο και το θέλετε τώρα. Όπως και να έχει, μη φοβηθείτε να πείτε στους άλλους τι είναι αυτό που επιθυμείτε πραγματικά και μην διστάσετε να έρθετε πιο κοντά με τον Θανάση, τώρα που η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους. Το πρόβλημά σας είναι, κλασικά, πως ο “πολύς” εαυτός σας δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος από κανέναν και τα λεφτάκια που ίσως πάρετε στα χέρια σας δε μπορούν να σας αποπροσανατολίσουν από τα ουσιώδη ζητήματα που πρέπει σας απασχολούν. Πάρτε βαθιές αναπνοές – θα σας χρειαστούν – και σκεφτείτε ότι τσούκου τσούκου η πολυπόθητη ισορροπία θα έρθει, και μάλιστα χωρίς να καταλήξετε στο αυτόφωρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Keep Calm και αρπάξτε τον Θανάση από το σβέρκο, να ζήσετε τη φάση σας όσο μπορείτε. Γενικότερα μιλώντας, όλες οι σκέσεις σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις) βρίσκονται στο επίκεντρο αυτές τις ημέρες και είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε τι θα κάνετε με όλα τα ανοιχτά σας μέτωπα. Στα της δουλειάς μη φοβηθείτε (λόγω του καλοκαιριού και της ραστώνης που έχει καταλάβει τον μισό πληθυσμό ήδη) να σκεφτείτε “εκτός κουτιού”, απλά επειδή ενδέχεται να μην πιάσει άμεσα τόπο η κάθε κίνησή σας. Το ζήτημα είναι να περάσετε καλά, με δεδομένο ότι θα έχετε και τον ακάθιστο στο σπίτι, εκμεταλλευόμενοι την πλανητική συγκυρία για τη συναισθηματική σας υγεία, χωρίς ωστόσο να χαωθείτε στη μετάφραση, όπως συνηθίζετε να παθαίνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν η μισή σας καρδιά βρίσκεται στην ανασύνταξη της καθημερινότητας, η άλλη μισή βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο θα καλοπεράσετε με τον Θανάση. Έχουμε και λέμε λοιπόν, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει εξαιρετικά νέα στη δουλειά, ενώ αισθάνεστε και πιο φιτ από την Ελένη Πετρουλάκη όταν μας μάθαινε την αερόβια γυμναστική στον Πρωινό Καφέ της Ρούλας Κορομηλά. Παραλλήλως, η δουλειά δε θα σάς μπουκώσει το “είναι”, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να επιβάλλετε τους ρυθμούς σας σε αφεντικά (δεξιά και αριστερά). Το πιο σημαντικό, όμως, για την ψυχική σας υγεία, είναι να δουλέψετε τις σκέσεις σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις) με όσους είναι σημαντικοί στη ζωή σας, αποφεύγοντας να ζητάτε υπερβολικά πράγματα, χωρίς όμως παράλληλα να υποβαθμίζετε τη δική σας θέση. Εδώ θα δούμε πόσο καλοί μανατζαραίοι είστε.

Διάβασε ακόμα: Τα 4 ζώδια που φιλούν υπέροχα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευτυχώς που είστε στα κέφια σας (κι ας μην το παραδέχεστε) διότι τα γκομενικά σας θα πάρουν φωτιά από κάθε άποψη. Πράξη πρώτη, μου τηλεφωνείς (του/της τηλεφωνείτε δηλαδή), δεύτερη πράξη, αφήστε τα “μάτια δακρυσμένα” στην άκρη και κάντε την περιοδική αξιολόγηση που οφείλετε στον εαυτό σας να κάνετε σε σχέση με το τι πάει καλά και τι πάει σαν την καριέρα της Σαμπρίνας τα τελευταία χρόνια. Τρίτη πράξη, πάρτε απόφαση ότι ειδικά εσείς, που δεν έχετε άλλο τρόπο λειτουργίας εκτός από το ύψος, το βάθος και το σκαμπανέβασμα ανάμεσά τους χρειάζεται συχνά να βάζετε μπουρλότο σε ό,τι υπάρχει στο προσκήνιο (αρκεί να μη σας δίνει τα λεφτά από τα οποία ζείτε – αλλά τα επαγγελματικά είναι άλλη κουβέντα), αλλιώς δε βαλτώνετε απλά συναισθηματικά, πάτε πίσω ΧΡΟΝΙΑ σε σχέση με την όποια προσωπική πρόοδο μπορείτε να κάνετε. Οι μέρες είναι κατάλληλες για αυτού του είδους τις δραστηριότητες, τώρα αν εσείς έχετε άλλο χαβά, που θεωρείτε πιο σημαντικό από τον συναισθηματικοϋπαρξιακό σας, κάντε ό,τι σας φωτίσει η Κατερίνα Στανίση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ας πούμε ότι τα πράγματα έχουν έρθει έτσι ώστε τα εργαλεία για να “φτιάξετε την άνοιξη που δεν έχετε βρει” (ή που είχατε αλλά χάσατε στην πορεία της φετινής άνοιξης) υπάρχουν μπροστά σας παρατεταγμένα, με τρόπο απόλυτα εύχρηστο και εύληπτο, ακόμα και για ανθρώπους τσιπούρες με απώλεια προσανατολισμού. Θα σταθείτε στο ύψος της περίστασης ώστε να αλλάξετε αυτά που θέλετε στο σπίτι, να προχωρήσετε ό,τι σχετίζεται με την οικογένεια και έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο και, παράλληλα, να μην αμελήσετε τα της δουλειάς (τα οποία λόγω καιρού και άλλων παραγόντων έχετε φορτώσει σε άλλους); Εμείς λέμε πως μπορείτε και πως οποιαδήποτε προσπάθειά σας να αγνοήσετε τι σημαίνουν πραγματικά οι διάφορες καταστάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αποτέλεσμα ξεροκεφαλιάς ή και υπερβολικής φαντασίας, πράγμα κακό και στις δυο περιπτώσεις.

 

* Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο thedailyowl.gr