ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις για το μήνα Μάιο από το e-zwdia.gr. Mην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στον ωροσκόπο σου. Έχουμε και λέμε:

Κριός

Το σπίτι μας υποτίθεται ότι είναι το ιερό μας καταφύγιο, αλλά δυστυχώς όχι τώρα για σας. Με τον κυβερνήτη σας τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δεν θα περάσετε και τις πιο ήσυχες μέρες. Αντί να εκνευρίζεστε με την ενοχλητική συμπεριφορά του συγκατοίκου σας ή κάποιου συγγενή σας, σκεφτείτε τις καλές στιγμές του παρελθόντος. Ωστόσο, μπορεί να δημιουργηθούν αλληλοσυγκρουόμενα επιχειρήματα, ειδικά με μια γυναίκα ή συγγενή, αν δεν είστε εγκρατείς. Αντιμετωπίστε εποικοδομητικά το άγχος και τον εκνευρισμό σας πηγαίνοντας κάπου όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία σας ή απλά αναδιατάσσοντας τα έπιπλα του σπιτιού σας.

Θέλετε να γνωρίζετε πόσα χρήματα μπορείτε να ξοδεύετε και υπολογίζετε με ακρίβεια τα έσοδα και τα έξοδά σας χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως βρείτε τρόπους για να κερδίζετε περισσότερα χρήματα ανακαλύπτοντας μια νέα πηγή εισοδήματος ή επενδύοντας κάποια από τα χρήματά σας. Εάν εργάζεστε σε έναν τομέα που δεν σάς πληρώνει σύμφωνα με την αξία σας, μπορεί να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Μη βιαστείτε όμως να εγκαταλείψετε την υπάρχουσα εργασία σας, όχι πριν λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους. Ξεκινήστε αργά. Μπορεί να μη σάς αρέσει τώρα η δουλειά σας, αλλά η επόμενη ίσως και να μην ανταποκρίνεται μακροπρόθεσμα στις προσδοκίες σας.

Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, και ίσως φέρει στο φως την αναγκαστική αποπληρωμή ενός χρέους ή θα μπορούσατε να πιέζεστε προσπαθώντας να πληρώσετε έναν φόρο ή να βρείτε έναν πιο έξυπνο τρόπο για να χειριστείτε τα οικονομικά σας. Εάν εσείς και ένας συνεργάτης σας ή ο σύντροφός σας αποφασίσετε να τερματίσετε τη σχέση σας, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν δύσκολα γύρω από την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων και των κοινών οικονομικών πόρων. Δεν είναι ώρα να κινηθείτε υποχθόνια, αλλά να ακολουθήσετε τον ανώτερο δρόμο. Εάν βρεθείτε σε μια εσωτερική σύγκρουση, ίσως ήρθε η ώρα να απευθυνθείτε σε μια υψηλότερη δύναμη για να σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από αυτή την αρνητική κατάσταση.

Ταύρος

Οι ιδέες σας και η διαίσθησή σας σάς οδηγούν στο σωστό μονοπάτι. Ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, κι εσείς δεν σταματάτε να μιλάτε! Έχετε ενθουσιασμό να γνωρίσετε νέα άτομα, είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους σωστούς ανθρώπους τους οποίους επιλέγετε ορθά. Ίσως ένα έργο σας έχει τεράστια απήχηση στους γύρω σας, αφήνοντας τους άλλους να λένε … «πώς το έκανε αυτό»; Έχετε ένα γρήγορο τρόπο σκέψης και ετοιμολογία, οπότε κάντε το πρώτο βήμα για την έναρξη ενός νέου σχεδίου. Αυτή είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να λάβετε συμβουλές από άλλα άτομα για τα σχέδιά σας. Η συμβολή τους θα είναι χρήσιμη και θα κερδίσετε πολλά από το διάλογο.

Οι άνθρωποι έλκονται από σας όχι μόνο επειδή εκπέμπετε δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά και επειδή είστε γνήσιοι, ζεστοί και σταθεροί, μπορούν να αισθανθούν ότι ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς πραγματικά. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας εκδηλώνετε τον αληθινό εαυτό σας, θέλετε να επενδύσετε την καρδιά σας και τα χρήματά σας εκεί όπου νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Είστε δημοφιλείς, το κατάλληλο πρόσωπο για να εμπιστευθούν οι άλλοι. Και το κυριότερο; Τα κριτήριά σας, προσωπικά ή οικονομικά, στηρίζονται στην κοινή λογική. Εκδηλώνοντας τις αληθινές επιθυμίες και τις προθέσεις σας ευνοεί εσάς πάνω απ’ όλα.

Ώρα να κάνετε τα πράγματα επίσημα ή να δώσετε ένα τέλος; Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κι εσείς ψάχνετε σε βάθος τα καλά και τα τρωτά του αγαπημένου σας. Πόσο βαθιά είναι η σχέση σας; Υπάρχουν οικειότητα και εμπιστοσύνη; Είναι πολύ ωραία να εκτιμήσετε τι σάς προσφέρει το άλλο σας μισό, ακόμα κι αν δεν καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. Μην ξεχνάτε ότι κάθε σχέση απαιτεί συμβιβασμό και ειλικρίνεια. Αν θέλετε να κάνετε τα πράγματα επίσημα, τώρα είναι η ώρα σας. Ίσως ακόμα υπογράψετε ένα συμβόλαιο και επισφραγίζετε μια νέα συνεργασία. Βεβαιωθείτε όμως ότι αυτή η κατάσταση είναι κερδοφόρα. Μπορεί να δράσετε βιαστικά, οπότε κάντε έρευνα εις βάθος και με τη δέουσα επιμέλεια πριν υπογράψετε οτιδήποτε.

Δίδυμοι

Έχετε οικονομική ανασφάλεια; Με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, έρχεται στην επιφάνεια η συναισθηματική και οικονομική σας ανασφάλεια, αυξάνοντας τις αμφιβολίες σας για το πώς κερδίζετε τα προς το ζην. Ίσως η επιθυμία σας να έχετε περισσότερα χρήματα έρχεται σε σύγκρουση με τις αρχές και τις αξίες σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε περιλαμβάνει επένδυση μετρητών. Η συγκέντρωση χρημάτων για την αποπληρωμή ενός χρέους μπορεί να γίνει περίπλοκη, με αποτέλεσμα τις συγκρούσεις. Οι άνθρωποι δεν θα υπολογίσουν την οικονομική σας ανέχεια αν πρόκειται για τα χρήματά τους.

Αφήστε τη διαίσθησή σας και τη φαντασία σας να σάς καθοδηγήσουν στο μονοπάτι της ζωής. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, το ένστικτό σας είναι ισχυρό και ανταποκρίνεστε πολύ καλά στα συναισθήματα των γύρω σας. Γίνεστε πιο συμπονετικοί αλλά και ευαίσθητοι, έτσι μπορεί να χρειαστείτε μια διέξοδο. Μήπως είναι καλό να ασχοληθείτε με κάποιες φιλανθρωπικές προσπάθειες; Βοηθώντας τους άλλους, βοηθάει πρώτα εσάς. Επιπλέον, ίσως έχετε τώρα περισσότερες πνευματικές αναζητήσεις ή έρθει … ουρανοκατέβατος ένας «φύλακας Άγγελος», κάποιος που γίνεται ο οδηγός σας στη ζωή. Στηριχτείτε στη σοφία αυτού του προσώπου και αποδεχτείτε με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη που έρχεται από το σύμπαν, ως δείγμα αναγνώρισης και εκτίμησης.

Αν και έχετε την φήμη της ανεμελιάς και της επιπολαιότητας, τώρα δίνετε σημασία στις μικρές λεπτομέρειες, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον αναλυτικό και καθημερινό έκτο οίκο σας. Στόχος σας είναι η απόδοση στην εργασία σας και σύστημα στην καθημερινότητά σας. Μήπως έχετε ακαταστασία στο γραφείο σας; Ή μια σκονισμένη βιβλιοθήκη; Τώρα γίνεστε σχολαστικοί, θέλετε τα πάντα να είναι σε τάξη. Αυτή η ορθολογιστική στάση σας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα σταθερό υπόβαθρο στην καθημερινότητά σας. Επιπλέον, χρειάζεστε τώρα σταθερά βοήθεια, έτσι μπορεί να προσλάβετε μία οικονόμο ή ένα βοηθό. Εάν επιλέξετε σωστά, αυτό το άτομο μπορεί να σάς δώσει μεγάλη υποστήριξη, ίσως ακόμη και να αισθάνεστε ότι θα πρέπει να του επιστρέψετε τη βοήθεια.

Καρκίνος

Ενέργεια, δύναμη και πάθος για ζωή σάς χαρίζει ο Άρης στο ζώδιό σας, τίποτα και κανείς δεν σάς σταματά από την επίτευξη των στόχων σας. Ίσως όμως γίνετε υπερβολικά εγωιστές και αδιάλλακτοι, έτσι θα χρειαστεί να μετριάσετε την επιθετικότητά σας και να μη τα βάζετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ήρθε η ώρα να ψάξετε μέσα σας, από πού πηγάζουν οι ανασφάλειές σας; Ο κόκκινος πλανήτης σάς βοηθά να επεξεργαστείτε το παρελθόν και τα λάθη σας. Τώρα είναι η στιγμή να υιοθετήσετε ένα νέο καθεστώς με τους αγαπημένους σας, είτε αυτό σημαίνει να αφήσετε στην άκρη την ανησυχία και την αγωνία που σάς διακατέχουν ή, στηριζόμενοι στην εμπειρία του παρελθόντος. να συνειδητοποιήσετε ότι κανείς δεν είναι τέλειος.

Κοινωνικοποιείστε, κάνετε νέες φιλίες και συνεργασίες, τόσο πρόσωπο με πρόσωπο όσο και διαμέσου του διαδικτύου, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ψυχή σας σας καλεί σε ένα πρωτοποριακό online web project ή απλά βρίσκετε νέους φίλους στο διαδίκτυο. Σκέπτεστε ανοιχτόμυαλα και πρωτοποριακά, τώρα σάς είναι εύκολο να πλησιάσετε τους ανθρώπους και ενώ μπορεί να σάς φαίνεται τρομακτικό να λανσάρετε κάτι πρωτότυπο στο διαδίκτυο (το οποίο έχει μια απερίγραπτα μεγάλη απήχηση), θυμηθείτε: Οι άνθρωποι χρειάζονται τις πρωτότυπες ιδέες σας και κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Προσέξτε τα μεγάλα και έντονα πάθη, γίνονται εμμονή! Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και αυξάνει το μαγνητισμό και τη γοητεία σας, ίσως και να δίνετε μάχη μέσα σας προκειμένου να συγκαλύψετε τα συναισθήματά σας στην προσπάθειά σας να μη χάσετε τον έλεγχο! Θέλετε να ξέρετε τα πάντα για το αντικείμενο του πόθου σας, ξέρετε ότι το να βαδίζετε στο σκοτάδι είναι επικίνδυνο πράγμα. Παρά το γεγονός ότι φοβάστε να εκδηλωθείτε συναισθηματικά, η ψυχή σας γνωρίζει ότι ζει την … τρέλα του έρωτα. Είστε επιρρεπείς στο να δημιουργήσετε μια νοσηρή σχέση εξάρτησης τώρα, με … λίγο εμμονή. Δεν θέλετε όμως να έχετε μια σχέση σε σημείο να κυβερνά τη ζωή σας, σαν εθισμό, οπότε συγκρατηθείτε.

Λέων

Η ενέργειά σας και η δύναμή σας επιστρέφουν και είστε έτοιμοι να αποτινάξετε το παρελθόν και όλους αυτούς τους κυκλοθυμικούς ανθρώπους που σας φορτίζουν με αρνητική ενέργεια. Με τον Άρη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από άτομα με τα οποία δεν νιώθετε ζεστασιά και οικειότητα, ακόμα κι αν αυτοί είναι μέλη της οικογένειάς σας! Δεδομένου ότι ο δωδέκατος οίκος διέπει τις κρυφές πληροφορίες, θα μπορούσατε να μάθετε για κάποιο … φίδι στον κόρφο σας, οπότε προσέξτε τους μυστικούς εχθρούς των οποίων οι προθέσεις αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Μην είστε υπερβολικά καχύποπτοι, αλλά να είστε προσεκτικοί σε ποιούς εμπιστεύεστε ευαίσθητες πληροφορίες, καθώς τώρα δεν θα τηρούνται τα προσχήματα.

Λάμπετε στην εργασία σας, η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη στην αίθουσα των συνεδριάσεων, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Αισθάνεστε δυνατοί για να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή, έτοιμοι να αφήσετε το σημάδι σας και στη συνέχεια να αναρριχηθείτε στη σκάλα της επιτυχίας. Η επιτυχία είναι γλυκιά, ειδικά αφού την κερδίσατε με την αξία σας. Είτε έχετε μια πολυαναμενόμενη προώθηση στην εργασία σας, είτε λάβετε αύξηση μισθού ή απλά αποφασίσετε ότι είναι ώρα να αποδεχτείτε μια νέα, πιο επικερδή δουλειά, αυτή είναι η στιγμή που στέκεστε στα πόδια σας. Αν η δόξα δεν έρθει ακόμα, ίσως είναι καιρός να αγωνιστείτε για να σάς αναγνωρίσουν οι άλλοι ως ηγέτη.

Γίνεστε πιο εσωστρεφείς, σκέφτεστε σε βάθος το παρελθόν σας, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως έχετε μια σημαντική ανακάλυψη για ένα μέλος της οικογένειάς σας, ενώ κάθεστε στο δείπνο με τους γονείς σας ή επισκεπτόμενοι έναν φίλο που μένει μακριά από την πόλη σας, κάποιο άτομο που επηρεάζει ολόκληρη τη ζωή σας, συμπεριλαμβανομένων των μακροπρόθεσμων στόχων σας και των φιλοδοξιών σας. Είναι μια καλή στιγμή να αποτινάξετε από πάνω σας οποιαδήποτε αρνητικά ζητήματα σε σχέση με την οικογένειά σας. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι η καριέρα που ακολουθήσατε δεν σάς εμπνέει συναισθηματικά και ψυχικά αλλά το κάνατε επειδή είχατε ένα γονέα που σάς παρότρυνε προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρθένος

Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας! Με τον Άρη στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της ομαδικής δραστηριότητας, επίκεινται συγκρούσεις με τους φίλους σας ή προστριβές μέσα σε μια ομάδα ή γύρω από μια ομαδική προσπάθεια. Η δημιουργικότητά σας θα μπορούσε να συγκρουστεί με το όραμα μιας μεγαλύτερης ομάδας. Επειδή ίσως να μην βλέπετε με το ίδιο πρίσμα τα πράγματα σε ένα ομαδικό πρόγραμμα, να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις ενέργειές σας. Ίσως ακόμα διαισθάνεστε ότι δεν πρέπει να προχωρήσετε μια νέα φιλία ή συνεργασία. Οποιαδήποτε συλλογική προσπάθεια θα έχει τις προκλήσεις της, έτσι να είστε εγκρατείς στην επιβολή των απόψεών σας, ειδικά αν είναι ριζοσπαστικές.

Θέστε μια σταθερή βάση στη ζωή σας, απολαύστε την κάθε στιγμή και μη σκέφτεστε το αύριο. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σάς κάνουν να λάμπετε από ζωντάνια και αισιοδοξία καθώς τώρα ψάχνετε τη χαρά στα απλά πράγματα της ζωής. Μήπως τον τελευταίο καιρό είχατε πέσει σε κατάθλιψη; Ή ίσως διαπιστώσατε ότι σας λείπουν η σταθερότητα και η ασφάλεια. Τώρα είναι η ώρα να ανανεώσετε τη ζωή σας κρατώντας δίπλα σας ανθρώπους που σάς μεταδίδουν θετική ενέργεια και σάς προσφέρουν σιγουριά. Ίσως ακόμα γνωρίσετε νέους ανθρώπους, πιθανόν από μακριά, που με την εμπειρία τους καταφέρουν να αλλάξουν τη φιλοσοφία σας για τη ζωή.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας, σε ποιόν μεταδίδετε τις ιδέες και τις πληροφορίες σας; Με την πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, απαιτείται προσοχή στα άτομα που εμπιστεύεστε. Ίσως ανακαλύψετε κάποιον ο οποίος προδώσει την εμπιστοσύνη σας και δεν μένει άλλη λύση από την απομάκρυνση. Η αποχώρηση είναι σίγουρα μια δυνατότητα, όμως προσέξτε την τάση σας να παρασυρθείτε από τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις. Επιπλέον, μόλις καθίσετε να γράψετε, κάτι ή κάποιος θα διακόπτει τις δραστηριότητές σας, ένα τηλέφωνο που δεν σταματά να κτυπά ή μια κοινωνική υποχρέωση που δεν πρέπει να αμελήσετε. Δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα, θέστε προτεραιότητες.

 

Διαβάστε ακόμη: Τα ζώδια που θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στο σεξ

Ζυγός

Ο ρυθμός της ζωής σας θα είναι γρήγορος και πιο συναρπαστικός αυτό το μήνα, ειδικά στο δεύτερο μισό, καθώς ο φιλόδοξος Άρης κινείται στο δέκατο οίκο σας, του κοινωνικού status και των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των έξι εβδομάδων, είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί για να πετύχετε στην καριέρα σας και να ξεκινήσετε νέα έργα. Αν έχετε πρόβλημα με έναν προϊστάμενο, μη βγείτε στην επίθεση. Αντίθετα, ρωτήστε τον εαυτό σας αν έχετε ένα εσωτερικό ζήτημα με οποιονδήποτε κατέχει δύναμη και εξουσία. Από την άλλη πλευρά, ίσως τώρα λάβετε αναγνώριση για τις προσπάθειές σας και τον αγώνα σας ή το αφεντικό σας σάς επιλέγει για ένα σημαντικό συναρπαστικό έργο, το οποίο ναι μεν σάς επιφορτίζει με περισσότερες ευθύνες αλλά σάς προσθέτει εξουσία.

Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της περιουσίας, ίσως ασχοληθείτε με την ιδιοκτησία σας, την πώληση ή την αγορά ενός ακινήτου. Ψάξτε για κάτι του οποίου η αξία θα ανεβαίνει με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί ακόμα να κάνετε μια επίσημη οικονομική συμφωνία η οποία θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτή η νέα Σελήνη είναι ιδανική για να εστιαστείτε στο οικονομικό μέλλον σας, να κάνετε νέες επενδύσεις, οικονομίες ή έξυπνες επιλογές που βοηθούν τα χρήματά σας να αυξηθούν. Δεδομένου ότι η νέα Σελήνη έχει έναν εξάμηνο κύκλο ανάπτυξης, θα μπορούσατε να αποκομίσετε ανταμοιβές για οτιδήποτε νέο ξεκινάτε από σήμερα.

Σάς δίνονται κίνητρα για να έχετε περισσότερα χρήματα! Με την πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών και των αξιών, αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Όχι μόνο είστε σε θέση να εργάζεστε σκληρότερα, αλλά σκέφτεστε και πιο στρατηγικά. Ώρα να κόψετε τα περιττά έξοδα και τις πολυτέλειες. Επιπλέον, τώρα δεν έχετε αρκετό χρόνο για να σερφάρετε στο Facebook, να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις από άτομα που δεν σημαίνουν τίποτα για σας και να είστε παράλληλα καλοί στη δουλειά σας. Τι θα κάνετε λοιπόν; Θέτετε προτεραιότητες, κάνετε οτιδήποτε αντανακλά τις αξίες σας. Ξεκινήστε λοιπόν τις μέρες σας με όποια δραστηριότητα γεμίζει την ψυχή σας.

Σκορπιός

Συνεχίστε να ονειρεύεστε μέχρι τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα. Με τον Άρη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, οι ορίζοντές σας επεκτείνονται, είτε μέσω μιας νέας γνώσης ή ενός μακρινού ταξιδιού. Έτσι, αν μπορείτε, μπείτε σε ένα αεροπλάνο και πάτε κάπου μακριά, ακόμα και στο εξωτερικό ή απλώς καλλιεργείστε το πνεύμα σας. Ίσως ακόμα συναντήσετε τη μεγάλη αγάπη ή έναν επιχειρηματικό συνεταίρο ο οποίος εκτιμά την ειδική δεξιότητά σας και την λανσάρει στην αγορά. Ή θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε ότι ο δρόμος προς τη συναισθηματική εκπλήρωση σάς οδηγεί στη … Γη του Πυρός ή απλά λάβετε ένα πιστοποιητικό ή εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών.

Προορισμός της ζωής σας; Ασφάλεια και σταθερότητα. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δεν είναι καιρός να πνίγεστε στη μοναξιά σας και τις ανασφάλειές σας. Ενώστε τις δυνάμεις σας και δημιουργείστε την τέλεια σχέση και συνεργασία. Προσπαθήστε να εμψυχώσετε τον αγαπημένο σας και τους συνεργάτες σας για να δημιουργήσετε ένα ακόμη ισχυρότερο δίδυμο. Μην αναλαμβάνετε όμως εσείς όλο το βαρύ φορτίο, (ειδικά εάν αισθάνεστε ένα βαθύτερο συναισθηματικό υπόγειο ρεύμα.) Ήρθε η ώρα να αφήσετε το φως σας να λάμψει και αυτό θα γίνει όταν οι σχέσεις σας είναι πλήρως λειτουργικές. Εάν έχετε ένα αφεντικό ή ερωτικό σύντροφο που υποσυνείδητα (ή όχι τόσο υποσυνείδητα) σας ζητά να τον φροντίσετε, θέστε καλύτερα όρια, στο όνομα της δημιουργίας μιας υγιούς σχέσης.

Έτοιμοι να προβάλετε τις επιθυμίες σας; Η πανσέληνος στον Σκορπιό και στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, σάς βοηθά να παρουσιάσετε στους άλλους τον αληθινό εαυτό σας. Για ποια όνειρα έχετε αγωνιστεί; Τώρα θα έχετε τη συγκομιδή των προσπάθειών σας, βάζετε όλο το πάθος σας σε ό, τι κι αν κάνετε. Είστε ο επικεφαλής, ίσως ακόμη και να εκπλαγείτε από την προσοχή που έχετε από τους γύρω σας. Απολαύστε το, καθώς αυτή η σεληνιακή ενέργεια σάς χαρίζει δύναμη ζωής, δεν είναι κάτι επιφανειακό. Ως ζώδιο του θανάτου, του μετασχηματισμού και της αναγέννησης, εκπέμπετε μια βαθύτερη γνώση (ακόμη και όταν μιλάτε, για παράδειγμα) και οι άνθρωποι έλκονται από αυτή την εσωτερική και μαγνητική δύναμή σας.

Τοξότης

Αναζητάτε να αναλάβετε την εξουσία; Με τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, θέλετε να έχετε την κυριαρχία απέναντι στους γύρω σας, ίσως ακόμα πάρετε τον έλεγχο στα οικονομικά που έχετε από κοινού με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Ο κόκκινος πλανήτης σας φέρνει σε στενότερη συναισθηματική εγγύτητα με τους οικείους σας αλλά παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια τις κρυμμένες δυσαρέσκειές σας, ειδικά από το παρελθόν. Ίσως ακόμα πάρετε την πρωτοβουλία να ενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας. Να είστε όμως προσεκτικοί σε νέες συνεργασίες και σκεφτείτε σε βάθος πώς θα καταφέρετε να επωφεληθείτε από αυτές.

Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, έχετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην εργασία σας, βάζετε σύστημα και οργάνωση στην καθημερινότητά σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε τη ζωή σας πιο λειτουργική και απλή. Ρεαλιστικά, γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα, οπότε θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα, και από πρακτική άποψη. Ίσως προγραμματίσετε τον χρόνο σας γύρω από καθήκοντα που, για παράδειγμα, πρόκειται να σας φέρουν περισσότερο χρήμα. Ή ίσως αλλάξετε τις δραστηριότητές σας, έτσι ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο να περάσετε με τα παιδιά σας. Οποιεσδήποτε και αν είναι οι αλλαγές, εσείς είστε ο οδηγός της ζωής σας.

Δεδομένου ότι θα υπάρχουν τόσο πολλά που θα συμβαίνουν εσωτερικά μέσα σας, επιλέξτε με σύνεση τα άτομα με τα οποία θέλετε να περιστοιχίζεστε, εάν βέβαια επιλέξετε να είστε με κάποιους, καθώς η πανσέληνος στον μοναχικό δωδέκατο οίκο σας ίσως σάς κάνει να επιθυμείτε περισσότερο τη μοναξιά σας. Μια υποχώρηση από την κοινωνική αρένα ή πηγαίνοντας στην ύπαιθρο, ειδικά κοντά σε νερό, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να βρείτε χρόνο και χώρο για τον εαυτό σας. Θα μπορούσατε να εκπλαγείτε από τις ενέργειες κάποιου (θετικές ή αρνητικές), έτσι δώστε προσοχή στο περιβάλλον σας, καθώς τα «σημάδια» μπορεί ήδη να φαίνονταν από καιρό. Ίσως ακόμα ξεκινήσετε διαλογισμό ή απλά ασχοληθείτε με τα μυστήρια του πνευματικού κόσμου.

Αιγόκερως

Βάλτε μια ισορροπία στις οικείες σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, απαιτείται συμβιβασμός μεταξύ της δήλωσης των δικών σας προθέσεων και των αναγκών των άλλων. Δεν σάς ενδιαφέρει αν ο αγαπημένος σας ή ένας συνεργάτης σας δεν συμφωνεί μαζί σας, αφήστε το άλλο πρόσωπο να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Εάν συμβεί να διαφωνήσετε με ένα συνάδελφό σας ή τον αγαπημένο σας, κάντε το καλύτερο για να εξομαλύνετε την κατάσταση. Αποβάλετε τις ανησυχίες σας και το εγώ σας και επικεντρωθείτε στον κοινό σκοπό. Ίσως περάσετε μια μικρή πρόκληση αυτή τη στιγμή, αλλά μη γίνετε αυτοκαταστροφικοί.

Κρατήστε το κεφάλι ψηλά αλλά όχι επιδεικτικά και αλαζονικά. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας, φέρνουν στο προσκήνιο το κρυμμένο πάθος σας, πυροδοτώντας την πιο υπερήφανη και παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για να εκδηλώσετε ποιοί πραγματικά είστε, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον στην αγάπη σας, να είστε στο επίκεντρο, να μοιραστείτε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Τα καλύτερα νέα; Θα έχετε πολύ χαρά και διασκέδαση, η ζωή σας δεν θα είναι μόνο καθήκοντα και δουλειά. Ό, τι κάνετε, από το να μιλάτε στο σύντροφό σας μέχρι να προβάλετε τη δημιουργική πλευρά σας, έχετε έναν άλλον αέρα.

Με την πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της κοινωνικής δικτύωσης και της ομαδικής δραστηριότητας, η συγκέντρωση των κατάλληλων ατόμων για ένα κοινό στόχο ή ομαδικό έργο ή ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σάς εμπνεύσουν ή να σας αγχώσουν ή και τα δύο. Λοιπόν, δεν έχετε πραγματικά την επιλογή, εκτός από το να συνεργαστείτε μαζί, οπότε βεβαιωθείτε ότι οι ενέργειές σας είναι θεμιτές και δημιουργήστε ένα αρμονικό περιβάλλον. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα και αυτό θα βοηθήσει στην ομαλή αποπεράτωση αυτού του συλλογικού έργου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να απομακρυνθείτε από ένα φίλο ή μια ομάδα που νιώθετε ότι σάς σαμποτάρουν υπόγεια.

Υδροχόος

Πόσο νοιάζεστε για την υγεία σας; Με τον Άρη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, έχετε τα κίνητρα για να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή να ξεκινήσετε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Είστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, κάνετε οτιδήποτε αναζωογονεί το πνεύμα σας και την ευεξία σας, σκέφτεστε λογικά και πρακτικά. Ο Άρης σας δίνει σημαντική δύναμη και ενέργεια, αλλά μπορεί επίσης να σας κάνει να πιέσετε τον εαυτό σας να αποδώσει σε ένα έργο σας ή να πετύχετε γρήγορα τους στόχους σας, οπότε προσέξτε. Πραγματικά πρέπει να βάλετε χρονοδιάγραμμα στην εργασία σας; Ή να ακολουθήσετε κάποια εξωφρενική δίαιτα; Ίσως ακόμα κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων στο σπίτι και το γραφείο σας, ξέρετε ότι η ακαταστασία γύρω σας δεν φέρνει ειρήνη στο μυαλό σας.

Πόσο χρόνο έχετε αφιερώσει στους οικείους σας και τα μέλη της οικογένειάς σας; Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έχετε το κοσμικό πράσινο φως σας για να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Ίσως επισκέπτεστε συχνότερα την οικογένειά σας ή διαθέσετε χρήματα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Αυτός ο μήνας, περισσότερο από ποτέ, σάς υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι πραγματικά κάτι περισσότερο από χρήμα και εργασία. Εκδηλώστε την ευγνωμοσύνη σας στο σύμπαν γι’ αυτό που έχετε και δείξτε την εκτίμησή σας στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας υποστηρίζουν χωρίς καμία υστεροβουλία.

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και το σύμπαν. Αν το επαγγελματικό τοπίο είναι σκοτεινό, γεμάτο με καπνούς και ομίχλη, η πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, παίρνει μαζί της το σκοτάδι και σάς δείχνει το φως, και αυτό είναι πραγματικά καλό σημάδι. Ίσως ακόμα να νιώσετε άγχος από προθεσμίες που τρέχουν, από αιτήματα πελατών ή αυξημένες ευθύνες. Το σύμπαν ξέρει ότι μπορείτε να το χειριστείτε – και θέλει να το ξέρετε και εσείς. Προσοχή όμως στην ανάληψη υπερβολικών καθηκόντων και τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Ακόμη και αν πρέπει να υποστείτε τη ζηλόφθονη και κακεντρεχή συμπεριφορά στο γραφείο σας, μην ανταποδίδετε το χτύπημα, διοχετεύστε όλη αυτή τη δυναμική ενέργεια που έχετε στη δουλειά σας και αδιαφορήστε.

Ιχθύς

Κάντε εκεχειρία με τον αγαπημένο σας και όχι πόλεμο, πώς θα πάρετε αυτό που θέλετε; Ο Άρης κινείται στον παθιασμένο και ερωτικό πέμπτο οίκο σας και δημιουργεί ανταγωνιστικές και εγωιστικές καταστάσεις στη σχέση σας, θέλετε να κάνετε το δικό σας, δεν θέλετε να ακούσετε τι έχει να σας πει. Ο κόκκινος πλανήτης σας προσκαλεί να πλησιάσετε το άλλο σας μισό και να μην αγνοείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας, αυτό θα σας φέρει σε σύγκρουση. Ίσως και να νιώσετε να πιέζεστε από κάτι που έχετε θάψει καιρό μέσα σας με αποτέλεσμα την αντιπαλότητα και τις διαμάχες. Ό Άρης σας χαρίζει διαίσθηση και έμπνευση για να αμβλύνετε τις εντάσεις και να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Δραπετεύστε από τη ρουτίνα σας! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, είστε ο κυρίαρχος στις συζητήσεις και έχετε επιπλέον το δώρο της ευγλωττίας και της διπλωματίας. Η πλήξη και η ανία δεν είναι τώρα για σας, έτσι κυνηγάτε την ποικιλία, αποτινάσσετε το βαρύ φορτίο των υποχρεώσεων, ασχολείστε με ενδιαφέροντα πράγματα, συζητάτε με νοήμονες και ευφυείς ανθρώπους. Θα μπορούσατε επίσης να αναπτύξετε νέες δραστηριότητες, καθώς νιώθετε χαρά και ενθουσιασμό. Φυσικά, θα μπορούσατε να καταλήξετε να αισθάνεστε κάπως εκνευρισμένοι από όλη αυτή την κινητικότητα που υπάρχει γύρω σας, αλλά δεν σάς πτοεί. Ευτυχώς θα υπερισχύσουν η πρακτικότητα και η λογική σας και θα βάλετε τα πάντα σε τάξη, ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε πρώτα.

Πάρτε ρίσκα και θα απογειωθείτε! Με την πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, έχετε αισιοδοξία και ενθουσιασμό, κανένας κίνδυνος δεν σάς σταματά, ίσως ακόμα ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Ο ενθουσιασμός είναι τώρα ο αέρας που αναπνέετε, έτσι τολμήστε να κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα. Δώστε στον εαυτό σας την ελευθερία να ζήσει τη ζωή, να απεικονίσει την πιο συναρπαστική, επεκτατική ανάπτυξη που σκέπτεστε. Οι πνευματικές πεποιθήσεις σας και η φιλοσοφία σας για τη ζωή υπόκεινται σε ένα βαθύ μετασχηματισμό. Θα μπορούσατε να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, φυσικά προς το καλύτερο.