ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που την κάνουν εύκολα όταν η σχέση δυσκολεύει

Υπάρχουν άνθρωποι κι άνθρωποι. Άλλοι έχουν μάθει να κάνουν μία σχέση και να παλεύουν μέχρι τέλους για αυτή, και άλλοι θεωρούν ότι τα πράγματα πρέπει να γίνονται με ευκολία και χωρίς πολλά ζόρια. Τους καταλαβαίνεις από την αρχή. Είναι αυτός που αρνείται να σου πει αν είστε μαζί γιατί δεν του αρέσει «να βάζει ταμπέλες» ή εκείνος που δε συμμετέχει σε διαφωνίες και προτιμά να σου κλείσει το τηλέφωνο από το να μπει σε διαδικασία συζήτησης. Είναι αυτά τα 4 ζώδια που θα πάρουν το καπελάκι τους και θα φύγουν, όταν δουν τα μεγάλα ζόρια να πλησιάζουν.

 

Κριός

Το κατάλαβες όταν του είπες να πάτε διακοπές με φιλικά ζευγάρια και εκείνος εξαφανίστηκε την ώρα που κοιμόσουν και πήγε για scuba diving με τους κολλητούς. Αρνήθηκες να δεις τα σημάδια και δε βλέπεις τη στιγμή του χωρισμού. Εάν τεθεί θέμα να επιλέξει μεταξύ της ανεξαρτησίας του και της ευτυχίας σας (ως ζευγάρι), θα βάλει τα γέλια και θα φύγει κάνοντας σλάλομ στον Παρνασσό.

Δες κι αυτό: Τα 5 πιο απαισιόδοξα ζώδια

Τοξότης

Αν και είναι ένα ζώδιο που θέλει πάντοτε να βρίσκεται σε σχέση, δε γίνεται να του στερήσεις την αίσθηση της αυτονομίας και απόλυτης ελευθερίας. Θέλει να μπορεί να είναι σε μία σχέση γεμάτη αγάπη, αλλά και να κάνει ό,τι θέλει και όποτε το θέλει, χωρίς να χρειαστεί να δώσει αναφορά. Μισεί το δράμα και τους καυγάδες, θα στην χαρίσει την πρώτη φορά, αλλά τη δεύτερη θα έχει φύγει.

Υδροχόος

Ε τώρα μη μου πεις ότι εκπλήσσεσαι. Αν υπάρχει ένα ζώδιο με το οποίο έχεις σχέση, αλλά εκείνο δείχνει να μην το γνωρίζει, αυτό είναι ο Υδροχόος. Εννοείται ότι χρειάζεται στοργή και φροντίδα, αλλά όχι και να του ζητήσεις αντάλλαγμα. Θέλει παρέα στο σπίτι για να μη νιώθει μόνος, αλλά αν του θυμίσεις ότι κάποιες αποφάσεις παίρνονται από κοινού, θα ετοιμάσει την εμπριμέ βαλίτσα του και θα κάνει ηρωική έξοδο.

Ιχθύς

Τι περίεργο συμβαίνει με αυτό το ζώδιο; Ενώ είναι τρομερά ευαίσθητο και ρομαντικό και θέλει να βρίσκεται σε μία σχέση αγάπης, νομίζει ότι όλα γίνονται μαγικά και δε χρειάζεται να καταβάλει καμία προσπάθεια. Εάν του δείξεις το σκληρό πρόσωπο της ρουτίνας (και γενικά της πραγματικής ζωής), τον ρίχνεις από το συννεφάκι του και του διαλύεις τα όνειρα. Δε θα κάτσει να το συζητήσει. Θα πάει να βρει σουρεαλισμό αλλού.