ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που βαριούνται πανεύκολα όταν είναι σε σχέση

Ας δεχτούμε επιτέλους ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ενώ υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν με προσμονή τη στιγμή που θα γυρίσουν στο σπίτι τους για να δουν Netflix αγκαλιά με το σύντροφό τους, υπάρχουν και εκείνοι που περιμένουν πώς και πώς να βάλουν τα καλύτερά τους ρούχα και να βγουν έξω για διασκέδαση μέχρι πρωίας. Αν αναρωτιέσαι αν είσαι ένα από αυτά τα 3 ζώδια, για ρίξε μια ματιά παρακάτω.

 

Υδροχόος

Δε χρειάζεται να είσαι μάγος για να το μαντέψεις. Αν υπάρχει ένα ζώδιο που δε μαζεύεται με τίποτα στο σπίτι και μπορεί να το πάει σερί από το πρωί στο γραφείο και να ξαναπάει την άλλη μέρα στη δουλειά (χωρίς να γυρίσει σπίτι), αυτό είναι ο Υδροχόος. Αν βρεθεί σε μία παραδοσιακή σχέση, το πιθανότερο είναι ότι δε θα αντέξει πάνω από ένα μήνα. Αν όμως νιώσει ότι έχει το χώρο και το χρόνο του να κάνει ό,τι θέλει, τότε μπορεί να κρατήσει μία μακροχρόνια σχέση.

Δες κι αυτό: Είσαι Λέων; Αυτά είναι τα 2 ζώδια με τα οποία συνδέεσαι απόλυτα

Κριός

Ο μπόλικος ενθουσιασμός και η ενέργειά του δε χωρούν στους 4 τοίχους ενός σπιτιού, όση αγάπη και ασφάλεια αν του δίνεις. Είναι προτιμότερο να του δώσεις τα σύνεργα για scuba diving ώστε να μη βαρεθεί και προλάβει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε μία κανονική σχέση. Δε χωρίζει εύκολα, αλλά σίγουρα χρειάζεται κίνητρα που του διεγείρουν το αίσθημα της περιπέτειας και της έντασης.

Δίδυμοι

Ποικιλία, αλλαγή και ελευθερία είναι οι λέξεις κλειδιά για τους Διδύμους. Όλως περιέργως, μπορούν να μείνουν σε μακροχρόνιες σχέσεις αλλά βαριούνται πολύ εύκολα και θέλουν νέα ερεθίσματα. Αγαπά την επικοινωνία και την ασφάλεια σε ένα σύντροφο αλλά θέλει και τις εκπληξούλες για ταξίδια και αναρριχήσεις κάθε δύο εβδομάδες. Καλή τύχη.