ΖΩΔΙΑ

Πόσο συχνά κάνει σεξ κάθε ζώδιο

Το σεξ είναι μία βασική ανάγκη, χωρίς την οποία μπορείς να ζήσεις πάρα πολύ άνετα. Χωρίς τροφή δεν μπορείς, αλλά θα ζήσεις αν σου λείψει το σεξ. Εκτός αν μιλάμε για συγκεκριμένα ζώδια. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ορμές, όπως δεν έχουμε όλοι το ίδιο μυαλό. Εντάξει, είναι προφανές ότι η επιθυμία σου εξαρτάται επίσης από τη φάση στην οποία βρίσκεσαι, από τα πόσο πολύ ποθείς το σύντροφό σου και από την ψυχολογική σου κατάσταση. Αλλά, πώς να το κάνουμε, κάθε ζώδιο έχει τις δικές του σεξουαλικές συνήθειες και τη συχνότητα με την οποία το κάνει (ή θα ήθελε).

 

Κριός

Μέρα παρά μέρα. Είναι δυνατόν να είσαι ζώδιο της Φωτιάς και να μην καίγεσαι όλη μέρα από έξαψη; Αν δεν έχει χαλάσει ο κλιματισμός, μάλλον συμβαίνει επειδή θέλεις να κάνεις σεξ συνέχεια. Με έντονη παρορμητικότητα και θέληση, ο Κριός επιλέγει αυτόν που του αρέσει και τον ενδιαφέρει να υπάρχει ποιότητα, ακόμα και αν πρόκειται για κάτι περιστασιακό.

Ταύρος

Έχεις αντοχή; Ο Ταύρος θέλει να περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στο κρεβάτι, τρώγοντας, πίνοντας και κάνοντας καυτό σεξ. Δεν τον ενδιαφέρουν τα ημίμετρα και δε θέλει να βγει μία Τρίτη απόγευμα για να φλερτάρει χαλαρά. Θέλει να σου δοθεί ολοκληρωτικά ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Διάβασε κι αυτό: Τα ζώδια που κάνουν ενθουσιώδη αρχή, αλλά είναι εντελώς ακατάλληλα το ένα για το άλλο

Δίδυμοι

Η συνέχεια ή μία φορά το μήνα. Ή είσαι των άκρων δεν είσαι. Μπορεί να διανύει μία περίοδο ερωτικής έξαψης και να βουτάει όποιον βρει μπροστά του, ή που θα γυρνάει σπίτι του και θα κοιμάται από τις 9 επειδή ο οργανισμός του έχει πέσει σε χειμερία νάρκη (κι ας είναι Αύγουστος). Αν ερωτευτεί όμως, θέλει να κάνει γλυκό έρωτα σε καθημερινή βάση. Εκτός αν αλλάξει γνώμη, πράγμα που δε μας προκαλεί καμία έκπληξη.

Καρκίνος

Ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό ζώδιο που δε λέει όχι σε μία βραδινή αγκαλιά. Τώρα, αν αυτή η αγκαλιά οδηγήσει μοιραία σε παθιασμένο σεξ, πάλι δε θα πει όχι. Όταν ερωτεύεται, τα δίνει όλα και πειραματίζεται, χωρίς ίχνος ντροπής.

Λέων

Ο Λέων είναι γοητευτικός και fabulous σε πρώτο επίπεδο και μπορεί να ρίξει στα δίχτυα του όποιον θέλει. Αν όμως ο έρωτας και το σεξ μπαίνουν στη μέση των φιλοδοξιών του, θα κάνει μία παύση και θα σου δώσει ραντεβού τον επόμενο μήνα. Καλή η ηδονή, αλλά πάνω από όλα είναι η δουλειά. Αν χωράς στην ατζέντα του, θα απολαύσεις μαζί του το εβδομαδιαίο σεξ.

Παρθένος

Δε θα το πιστέψεις, αλλά ο Παρθένος κάνει πολύ συχνά σεξ. Μπορεί και 3 φορές την εβδομάδα. Όχι τόσο επειδή θέλει να ικανοποιήσει τα ένστικτά του, αλλά επειδή θέλει να τελειοποιήσει την τεχνική του και να σου αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος. Και θα τα δώσει όλα.

Διάβασε ακόμα: Τα 3 ζώδια που λειτουργούν μητρικά στις σχέσεις τους

Ζυγός

Ένα ζώδιο γεμάτο μαγνητισμό και γοητεία, που θέλει να ικανοποιεί τόσο τον εαυτό του όσο και τον/την παρτενέρ. Λατρεύει να τον θαυμάζουν και για αυτό θα σου δίνει το κορμί του σχεδόν καθημερινά. Είναι καλλιτέχνης σε κάθε επίπεδο, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ, και βλέπει το σεξ σαν μία μορφή τέχνης.

Σκορπιός

Ε τα λόγια είναι περιττά. Ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο ή τουλάχιστον αυτό ξέρουμε στη θεωρία. Μπορεί να είναι στερεοτυπικό, αλλά ο Σκορπιός θα βγει από την κρεβατοκάμαρα μόνο όταν πεινάσει. Αν μιλάμε για το Σαββατοκύριακο όπου δε δουλεύει, μπορεί να μην πεινάσει και καθόλου.

Τοξότης

Το ζώδιο των άκρων, όταν μιλάμε για το σεξ. Ή που θα θέλει όλη την ώρα και θα σε κυνηγά μέσα στο σπίτι σαν να συζείς με έφηβο με ορμόνες στο κόκκινο ή που δε θα έχει καμία διάθεση και θα κάνει σεξ πού και πού απλά για να μην ξεχάσει πώς γίνεται.

Αιγόκερως

Κοίταξε να δεις, ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που μπορεί να τα χωρέσει όλα στην ατζέντα του. Θα δουλέψει σαν σκυλί αλλά θα κάνει και λίγο σεξ (μιλάμε πάντα για τις καθημερινές). Όταν έρθει όμως το Σαββατοκύριακο, θα δώσει όλο του τον εαυτό στη σύντροφο που έχει επιλέξει και θα βάλει όλη του τη μαεστρία ώστε να ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές.

Υδροχόος

Περιμένεις να σου πω ότι κάνουν όλη μέρα σεξ επειδή είναι περιπετειώδεις και βρίσκουν πάντα τρόπο να περνούν καλά. Μην ξεγελιέσαι. Οι Υδροχόοι είναι απρόσιτοι και είναι πολύ καλοί στις κοινωνικές επαφές, αλλά δυσκολεύονται πολύ να φτάσουν στο κομμάτι του σεξ. Προτιμούν την πνευματική σύνδεση, ενώ το σεξ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Δύο φορές το μήνα είναι αρκετές.

Ιχθύς

Ένα ρομαντικό και συναισθηματικό ζώδιο που λειτουργεί σαν τον Καρκίνο. Αν καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, δεν υπάρχει όριο στο σεξ. Όλα είναι πιθανά. Αυτό σημαίνει ότι έχει υψηλό κίνητρο, αλλά μόνο με τον κατάλληλο σύντροφο.