ΖΩΔΙΑ

Οι 5 ζωδιακοί συνδυασμοί που δεν τσακώνονται σχεδόν ποτέ στη σχέση τους

Ακούς ότι τα ετερώνυμα έλκονται ή ότι πρέπει να είσαι ίδια με το ταίρι σου, προκειμένου να βρεθεί η ισορροπία στη σχέση και να λειτουργεί άψογα. Καταρχάς, καμία σχέση δε λειτουργεί άψογα. Πάντα θα υπάρχουν διαφορές και συγκρούσεις, αλλά το ζητούμενο είναι να τις επιλύεις ειρηνικά και με σύνεση. Να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο αλλά να υπάρχει μία κοινή βάση στο πώς διαχειριζόμαστε την ένταση που προκύπτει. Ακούγεται δύσκολο να συμβεί; Ναι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα σε αποδεχθούν για αυτό που είσαι και δε θα περνούν το μισό χρόνο τους καυγαδίζοντας για ανοησίες. Και οι παρακάτω ζωδιακοί συνδυασμοί (συνήθως) το αποδεικνύουν.

 

Κριός με Τοξότη

Θα έλεγες ότι ο Κριός είναι ελαφρώς καυγατζής και πολύ καλά θα έκανες. Όταν όμως συναντά τον Τοξότη, που τρέμει τους τσακωμούς και τις συγκρούσεις, ηρεμεί χωρίς να χάνει το ελεύθερο πνεύμα που διαθέτει. Αντίστοιχα ο Τοξότης επωφελείται του ελεύθερου πνεύματος του Κριού και ανοίγεται πιο εύκολα, αφήνοντας τον περιπετειώδη εαυτό του να βγαίνει στην επιφάνεια.

Δες κι αυτό: Οι 4 ζωδιακοί συνδυασμοί που δεν μπορούν να τα βρουν ερωτικά, με τίποτα

Παρθένος με Αιγόκερω

Τα δύο ζώδια που λατρεύουν την τάξη, την οργάνωση και τη σοβαρότητα που πρέπει να δίνεται στις λεπτομέρειες. Όταν νιώθουν ότι κάποιος τους κρίνει για αυ΄το που είναι, γίνονται τούρμπο και τσακώνονται. Όχι όμως αυτοί οι δύο. Επειδή μοιάζουν  σε αυτό το κομμάτι, το αντιλαμβάνονται ως μία εποικοδομητική κριτική που θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν, εφόσον προέρχεται από το ταίρι τους.

Ταύρος με Καρκίνο

Ποιοι αγαπούν περισσότερο τη σταθερότητα και την πλήρη αφοσίωση; Ο Ταύρος και ο Καρκίνος. Αφιερώνουν όλο το χρόνο τους στη σχέση και τη φροντίζουν σαν μία μπουκαμβίλια που ανθίζει σιγά σιγά. Αν και διαφέρουν στον τρόπο έκφρασης, γιατί ο Καρκίνος είναι υπερευαίσθητος και ο Ταύρος υπερλογικός, νιώθουν ότι μπορούν να ανοιχτούν ο ένας στον άλλο και ότι βρίσκουν τη ζεστή αγκαλιά που αναζητούσαν. Θεωρούν τους τσακωμούς χάσιμο χρόνου και προτιμούν να κάνουν ρομαντικό πικνικ στο πάρκο.

Δίδυμοι με Υδροχόο

Τα δύο πιο παρεξηγημένα ζώδια νιώθουν ότι δεν τους καταλαβαίνει κανένας και ότι δε θα βρουν ποτέ το ταίρι με το οποίο θα μπορέσουν να είναι ο εαυτός τους και δε θα πλακώνονται όλη την ώρα. Μέχρι που γνωρίζονται μεταξύ τους. Επικοινωνούν με παρόμοιο τρόπο, που οι άλλοι αντιλαμβάνονται σαν σήματα Μορς, και προτιμούν τη χαλαρή κουβέντα από το9 να μπουν στη διαδικασία να καυγαδίσουν.

Σκορπιός με Ταύρο

Εδώ τα ετερώνυμα όντως έλκονται. Μπορεί να είναι διαφορετικά αλλά δημιουργείται μία όμορφη ισορροπία μεταξύ τους. Ο Ταύρος ιντριγκάρεται από το μυστικοπαθή Σκορπιό και προσπαθεί να ανοίξει το στρείδι που έχει απέναντί του με τρυφερότητα, υπομονή και ζεστασιά. Από την άλλη, ο Σκορπιός έχει ένα πάθος και μία σωματική επαφή που χρειάζεται ο Ταύρος. Τύπου κάνουν όλο σεξ και πού χρόνος για καυγάδες;