ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο γενναιόδωρα σε συναίσθημα ζώδια

Unsplash

Σε έναν κόσμο γεμάτο φουσκωμένα «εγώ» και ωφελιμιστικές τάσεις, πάντα ξεχωρίζει αυτός ο άνθρωπος που φέρεται με γενναιοδωρία, και όχι τόσο υλική. Είναι τα ζώδια που θα μοιραστούν μαζί σου αυτά που έχουν, φροντίζουν τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω τους και βάζουν τον εγωισμό στην άκρη, γιατί ξέρουν ότι δεν ωφελεί κανέναν. Έχουν μεγάλη καρδιά και αυτό σε βοηθά να παραβλέψεις τα όποια άλλα ελαττώματα έχουν. Εξάλλου, η γενναιοδωρία σε συναίσθημα είναι ένα θετικό στοιχείο προσωπικότητας για αυτόν που το έχει και τον κάνει ανοιχτό απέναντι στους ανθρώπους.

Καρκίνος

Ξεκινώ με το ζώδιο που δεν πρόκειται να σου προκαλέσει καμία απολύτως έκπληξη. Είναι ο ώμος που σε αφήνει να κλάψεις, είναι η μητρική φιγούρα στη ζωή σου που θα σου ψήσει κουλουράκια και θα σε χαϊδέψει μέχρι να σου περάσει ο πόνος, ενώ θα αναλύει για ώρες μαζί σου τη ρίζα του προβλήματος. Ένας Καρκίνος είναι πάντα εκεί για εσένα, ακόμα κι αν τον προβληματίζουν χιλιάδες προβλήματα. Μην το εκμεταλλεύεσαι όμως, γιατί δε θέλει πολύ να σου κουνήσει το μαντίλι, αν καταλάβει ότι τον έχεις κάνει συναισθηματικό κάδο.

Λέων

Εδώ μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική μορφή συναισθηματικής γενναιοδωρίας. Μπορεί ο Λέων να λατρεύει να είναι στο κέντρο της προσοχής, αλλά θέλει να νιώθουν όλοι όμορφα και δεν περιμένει να του πεις ευχαριστώ σε ανταπόδοση. Έχει αυτήν την ικανότητα να βγάζει τους ντροπαλούς από το καβούκι τους και να περνούν αξέχαστα. Επίσης, είναι από τα πιο ανοιχτοχέρικα ζώδια που θα κάνουν σπατάλες, αν πρόκειται για ανθρώπους που αγαπούν.

Παρθένος

Ας μη μιλάμε άλλο άσχημα για τον καημένο τον Παρθένο. Έχει σημαντικές αρετές που πρέπει να αναγνωρίσεις γιατί εκδηλώνονται με έναν λιγότερο προφανή τρόπο. Η τελειομανία του ας πούμε αφορά και εσένα. Είναι αυτός ο άνθρωπος που θα σε εφοδιάσει με καλλυντικά, όταν συνειδητοποιείς ότι ξέχασες το νεσεσέρ στο σπίτι ή η φίλη που θα σου δώσει ένα μπουκαλάκι νερό γιατί παρατήρησε ότι έχεις αφυδατωθεί. Θα οργανώσει τα πάντα για εσένα και θα το κάνει επειδή χαίρεται με την οργάνωση.

Ζυγός

Δεν είναι να απορείς που ο Ζυγός βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα. Το ζώδιο της ισορροπίας θέλει να είναι όλοι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι και αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεται να πει όχι. Ο Ζυγός μοιάζει με τον Καρκίνο. Θα σε πάρει κάτω από τις φτερούγες του και θα διαισθανθεί ποιο είναι το πρόβλημα, χωρίς να χρειαστεί να του πεις.