ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 3 ζώδια που «ψοφάνε» για ταξίδια

Είναι Σάββατο, έχεις αράξει στον καναπέ σου και έχεις πει στον εαυτό σου ότι έτσι θα περάσεις όλο το διήμερο, προκειμένου να ξεκουραστείς και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου για τη βδομάδα που έρχεται. Όχι αγάπη μου. Δεν τα σκέφτηκες καλά. Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που θα σου χτυπήσουν την πόρτα με ένα φορτωμένο σακίδιο στην πλάτη, έτοιμοι για περιπέτειες (ας πόσεχες στην επιλογή των φίλων) ή πήγες κι ερωτεύτηκες το Φιλέα Φογκ που είναι πάντα έτοιμος για ταξίδι και όνειρό του είναι να γίνει επαγγελματίας travel blogger. Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που προτιμούν να μπαίνουν σε αεροπλάνο από το να πηγαίνουν για ένα χαλαρό brunch;

 

Τοξότης

Σπίτι είναι όλος ο κόσμος και βάση είναι μόνο η αεροπορική. Πάνε όπου φυσάει ο άνεμος και δεν έχουν καλύτερο από το να παίζουν το παιχνίδι «γύρνα την υδρόγειο κι όπου κάτσει το χέρι μου. Εκεί θα πάμε». Οι Τοξότες βλέπουν τη ζωή σα μία μεγάλη περιπέτεια και τα συχνά ταξίδια είναι μέρος αυτού του concept. Αν δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν συνέχεια, παθαίνουν το ανάποδο και κοιμούνται όλη μέρα (για να μη σκέφτονται τους προορισμούς που χάνουν).

Διάβασε κι αυτό: 5 κοντινοί προορισμοί για να αποδράσεις το Σαββατοκύριακο

Κριός

Και τρικλοποδιά να του βάλεις, δεν πρόκειται να σταματήσει. Ο χρόνος είναι χρήμα και δεν είναι δυνατόν να τον σπαταλάμε σε καθισιό. Έτοιμος για περιπέτεια, θέλει να νιώθει την αδρεναλίνη στα ύψη. Αν δεν μπορείς να τον ακολουθήσεις στους τρελούς ρυθμούς του, πάρε το διαβατήριό σου και φύγε.

Υδροχόος

Το ζώδιο που ταξιδεύει σωματικά και πνευματικά. Το ζώδιο που κάνει όλη μέρα zone out επειδή φαντασιώνεται ότι πίνει κοκτειλάρες κάπου στο Malibu. Το καλό με τους Υδροχόους είναι ότι, όταν ταξιδεύουν, δε φέρονται σαν τουρίστες αλλά σαν ντόπιοι. Θα εντοπίσουν τον παππού που πιάνει ψάρια μόνος του, δε θα πάνε να φάνε όπου πάνε όλοι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ταξιδεύουν μόνοι τους για να «ρουφάνε» ολοκληρωτικά την εμπειρία.