ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 3 ζώδια που είναι τέλειοι φίλοι αλλά κακοί σύντροφοι

Όλοι έχουμε τις δύσκολες πλευρές μας, τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες. Παρόλα αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι, γιατί δυσκολεύονται ένα τσικ παραπάνω με τις ερωτικές σχέσεις και με τη βαθιά οικειότητα. Ωστόσο, είναι εξαιρετικοί φίλοι (αλλά όχι σύντροφοι) και είναι εκείνοι στους οποίους θα στραφείς όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και χρειάζεται ένα πατ πατ στον ώμο (ή ένα μπινελίκι).

 

Δίδυμοι

Η περιέργεια και η ανάγκη για περιπέτεια τους κάνει τους φίλους με τους οποίους δύσκολα θα βαρεθείς, και κάθε φορά, θα έχουν να σου διηγηθούν μία αλλόκοτη ιστορία από τη ζωή τους. Αν μάλιστα είσαι σε mood να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, αυτό το ζώδιο είναι ο άνθρωπός σου. Η έλλειψη όμως σταθερότητας είναι αυτό που θέλεις να αποφύγεις σε μία σχέση και οι Δίδυμοι είναι έτοιμοι να «την κάνουν» ανά πάσα ώρα.

Διάβασε κι αυτό: Είσαι Καρκίνος; Αυτά είναι τα 5 ζώδια που σου ταιριάζουν ερωτικά

Παρθένος

Αν βρεθείς σε μπελάδες, ο Παρθένος θα τρέξει να σε σώσει και θα σου δώσει μεθοδικές και έξυπνες συμβουλές. Η τελειομανία τους όμως σε κάνει να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο και το πιθανότερο είναι ότι έρχεσαι τρίτη (μετά τη δουλειά και τους φίλους). Και αν έχει χρόνο για εσένα, θα ακούσεις πολλή κριτική για το πόσο δεν τον αγαπάς όπως του αξίζει αλλά και για το πόσο λάθος είναι το βερνίκι των νυχιών σου.

Υδροχόος

Μπορείς να σκεφτείς πιο τρελιάρικο, ευρηματικό και διασκεδαστικό ζώδιο; Μάλλον όχι. Αν βγεις μαζί του το βράδυ, θα περάσεις αξέχαστα, θα γελάσεις μέχρι δακρύων και θα του εμπιστευτείς τα μεγαλύτερα μυστικά σου. Το πρόβλημά του είναι η συναισθηματική εγγύτητα και έκθεση. Προτιμά να δώσει όλη την ενέργειά του στην υλοποίηση των σχεδίων του από το να ασχοληθεί με τα προβλήματα μίας ερωτικής σχέσης.