ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που λατρεύουν τα πολυτελή εσώρουχα

ΙΜΑΧΤRΕΕ

Τα εσώρουχα είναι αυτά τα ρούχα που κρατάς για τον εαυτό σου, αυτά που φοράς στις προσωπικές ερωτικές στιγμές αλλά και αυτά που αφήνεις να φανούν μέσα από τα ρούχα, όπως τα sexy bodies. Όποια και αν είναι η περίσταση ή ο τύπος σου, εάν ανήκεις στα παρακάτω 3 ζώδια, σημαίνει ότι έχεις αρκετά ακριβά εσώρουχα ή lingerie στην κατοχή σου γιατί ο αισθησιασμός σου υπερχειλίζει. Είναι αυτά τα ζώδια που αγαπούν γενικά τις απολάυσεις της ζωής, έχουν ακριβό γούστο και δεν κάνουν εκπτώσεις στη μόδα, την τέχνη και το σεξ. Αν δεν έχεις ήδη καταλάβει ποιοι είναι, μάλλον δεν είσαι ένα από αυτά τα ζώδια.

 

Ζυγός

Το ζώδιο που έχει για κυβερνήτη την Αφροδίτη, δεν έχει άλλη επιλογή από  το να αγαπά την υψηλή αισθητική, το σεξ αλλά και την ίδια την αγάπη. Τα πολυτελή εσώρουχα περιλαμβάνουν τα 3 αυτά στοιχεία, και ο Ζυγός τα αγοράζει δέκα δέκα, σε περίπτωση που έρθει πόλεμος (μόδας). Περιμένει από τα εσώρουχά του να είναι γλυκά και σέξι και θέλει την τέλεια ισορροπία. Ούτε πολύ girly, ούτε πολύ hot. Αν δεν πιστεύει ότι ο Ζυγός ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, μάντεψε τι ζώδιο είναι η Dite von Teese.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που κάνουν έρωτα και όχι σεξ

Τοξότης

Η περιπέτεια κυλάει στο αίμα της και είναι εξίσου ατρόμητη στην ντουλάπα της. Δεν της αρκεί να κάνει scuba diving και parapente. Θέλει να είναι ριψοκίνδυνη φορώντας έναν κορσέ μέσα από πουκάμισο. Είναι αυτό το ζώδιο που θέλει να εκπλήσσει συνεχώς το σύντροφό του με νέες αγορές σε εσώρουχα, όχι απαραίτητα για να κάνει τα πράγματα πιο πικάντικα, αλλά για να κάνει ένα fashion statement.

Ταύρος

Ξέρω ότι περίμενες τον Σκορπιό για το τέλος. Σου την έσκασα! Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που θέλει να ζει συνέχεια μέσα στην έμπνευση και να κάνει εκπλήξεις στον εαυτό, όταν οι άλλοι γύρω του χάνουν τη διάθεση για ζωή. Παρακολουθεί πολύ στενά τις τάσεις της μόδας και δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει ένα σουτιέν που ήταν στη μόδα την προηγούμενη σεζόν. Εκεί που νομίζεις ότι είναι πολύ συντηρητική, τσουπ, βλέπεις ένα δαντελένιο bralette να φαίνεται μέσα από το κουμπωμένο σακάκι.

 

Κεντρική Φωτογραφία: ΙΜΑΧΤRΕΕ