ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που ξενερώνουν πολύ γρήγορα

Οι άνθρωποι που έχουν ως βασικό στοιχείο τον Αέρα, έχουν και περισσότερες πιθανότητες να ξεχάσουν τι είναι αυτό που τους ενθουσίασε ή να στραβώσουν εύκολα, να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να αποχωρήσουν από τη σχέση. Όσο εύκολα τα δίνουν όλα στον έρωτα και σε καλωσορίζουν στη ζωή τους με τρομπέτες και κόκκινο χάλι, άλλο τόσο εύκολο τους είναι να σου πουν αντίο εάν κάνεις ένα ατόπημα. Στη λίστα που ακολουθεί, δε θα βρεις μόνο ζώδια του Αέρα.

Δίδυμοι

Ως γνωστόν, οι Δίδυμοι δεν έχουν και πολύ καλή σχέση με τη συγκέντρωση και το συντονισμό με τους γύρω τους. Επίσης, έχουν καλύτερη σχέση με τη λογική τους και για αυτό τους είναι εύκολο να τερματίσουν μία σχέση, ακόμα κι αν νιώθουν πόνο. Πώς διατηρείς το ενδιαφέρον του; Άφησέ τον στην ησυχία του και αποδέξου ότι θα πηδάει από το ένα θέμα στο άλλο με απίστευτη ταχύτητα. Αν είσαι οκ με το διανοητικό τραμπολίνο και δεν τον ενοχλείς πολύ, είσαι μια χαρά.

Ζυγός

Αν και μας λένε συνέχεια πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ισορροπία στη ζωή τους, δεν αντέχουν πολύ χωρίς πάθος και τη στιγμή που περνάει ο έρωτας, τερματίζουν τη σχέση. Αυτός είναι και ο λόγος που δυσκολεύονται με τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Πώς διατηρείς το ενδιαφέρον του; Άλλο ένα ζώδιο του Αέρα που θέλει το χώρο του, την αμέριστη προσοχή σου και να μην ξεχνάς να του λες πόσο τυχερή είσαι που τον έχεις στη ζωή σου. Καλή τύχη.

Δες και αυτό: Τα 5 ζώδια που δεν αντέχουν με τίποτα τη μοναξιά

Υδροχόος

Δε θα καταλάβεις ποτέ από πού σου ήρθε. Τα αίτια του ξενερώματός του είναι συνήθως ακατανόητα και πολύπλοκα και μάλλον το προετοιμάζει καιρό. Η ανακοίνωση όμως έρχεται χωρίς να σε έχει προετοιμάσει. Μας εκπλήσσει; Όχι. Πώς διατηρείς το ενδιαφέρον του; Με το να αποδεχθείς ότι η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ φυσιολογική. Σου αρέσουν τα πολύχρωμα πράγματα; Να δοκιμάζεις δηλητηριώδη φαγητά; Να δοκιμάζεις περίεργα είδη διαλογισμού; Αν όχι, προχώρα σε άλλο ζώδιο.

Κριός

Αυτό το ζώδιο (της Φωτιάς) δεν έχει χρόνο για ξόδεμα. Όλοι το ξέρουν αυτό. Θα μπει με τα μπούνια στη ζωή σου, αλλά αν δεν του δείχνεις την εκτίμησή σου συστηματικά, θα σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι και θα βρει άμεσα τον αντικαταστάτη σου. Πώς διατηρείς το ενδιαφέρον του; Θυμήσου πώς τον κέρδισες στην αρχή και δείξε το νοιάξιμο και την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπό του.

Τοξότης

Μπορεί να δείχνουν ζεστοί και υπέροχοι, αλλά η περιπέτεια είναι στο αίμα τους και δεν χαλαρώνουν με τίποτα. Αν δεν έχεις διάθεση να τους ακολουθήσεις και δεν είσαι ειλικρινής μαζί τους, μην μπεις καν στον κόπο να τους πλησιάσεις. Θέλουν να νιώθουν ότι υπάρχει πάντα ένας σύντροφος που θα τους στηρίζει και δεν θα τους κρίνει για τις βλακείες που κάνουν.