ΖΩΔΙΑ

Τι brunch σου ταιριάζει, ανάλογα με το ζώδιό σου

Κυριακή, η μέρα του brunch και ξέρεις ότι θα βγεις για να φας ένα περιποιημένο πρωινό (ή μεσημεριανό, δεν είμαι πολύ σίγουρη) που δεν υπάρχει περιπτωση να φτιάξεις στο σπίτι σου. Ποιο είναι όμως αυτό το brunch που θα παραγγείλεις και που ταιριάζει στην προσωπικότητα του ζωδίου σου;

 

Κριός

Είσαι αυτή που θα δοκιμάσεις κάτι που δεν τολμούν οι άλλοι. Θα πας δηλαδή για ασιατικό brunch και θα παραγγείλεις κάτι με φίδι (για να κάνεις φιγούρα) ή θα δοκιμάσεις κάτι πολύ καυτερό για να αποδείξεις σε όλους πόσο μεγάλο αλάνι είσαι.

Ταύρος

Θα παραγγείλεις το πιο ακριβό πιάτο του καταλόγου; Έχεις αλλεργία; Δεν παίζει κανένα ρόλο. Η ζωή είναι μικρή για να μην απολαμβάνουμε τα μικρά πολυτελή πράγματα.

Δίδυμοι

Pancakes. Ομελέτα. Pancakes. Ομελέτα. Ε πάρε μιαν απόφαση όμως να φάμε κάποια στιγμή. Μάλλον θα διαλέξεις κάτι που να τα έχει όλα, όπως η πίτσα με λαχανικά, ζαμπόν και ένα αυγό στη μέση.

Δες κι αυτό: Το ζώδιο που παθαίνει τη μεγαλύτερη κυριακάτικη κατάθλιψη

Καρκίνος

Το ίδιο μαγαζί που πηγαίνεις τόσα χρόνια να είναι, και δε σε νοιάζει τι θα φας. Αν και εδώ δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάχνουν τις τηγανίτες της μάνας σου. Αλλά τι να κάνεις; Θα τις φας.

Λέων

Θα παραγγείλεις κάτι υγιεινό γιατί η μέρα πρέπει να ξεκινά με ενέργεια ώστε να μπορείς να βρεθείς το βράδυ σε κάποιο club και να τα δώσεις όλα. Πάρε μία ομελέτα με λαχανικά.

Παρθένος

Απλότητα και μινιμαλισμός. Ένα μπολ με γιαούρτι και λίγα φρούτα για να μην κουραστεί η όρασή σου και να μην μπερδευτεί ο ουρανίσκος σου. Και τα φρούτα να είναι σε ζυγό αριθμό.

 

Ζυγός

Ή βγήκαμε για brunch ή δε βγήκαμε. Μία πιατέλα με βάφλες, πολλή σοκολάτα, σαντιγί, τριμμένο μπισκότο και φράουλες. Από Δευτέρα θα επιστρέψουμε στην ισορροπία.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα θέλει να φάει κάτι απλό αλλά γλυκό. Δεν αντέχει τα πολλά αλμυρά το πρωί και θα φάει παρφέ παγωτό ή απλά pancakes με λίγο μελάκι. Μυστήριο τραίνο είναι εξάλλου και δεν του πάμε κόντρα.

Τοξότης

Η περιπετειώδης περίπτωση του Τοξότη θα δοκιμάσει κάτι καυτερό και κάτι που δε θα φάει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος στο τραπέζι. Πατσά έχετε ή θα αρκεστούμε σε απλό κοτόπουλο;

Αιγόκερως

Δε χαλάμε τις διατροφικές μας συνήθειες ούτε την Κυριακή. Θα πάρει ένα μπολ με superfoods, γιαούρτι, βρώμη, αμύγδαλα, σταφίδες και ό,τι είναι αυτό που τρώνε οι γυμναστές. Και θα σου κάνει κατήχηση που τόλμησες και παρήγγειλες burger.

Υδροχόος

Ή που θα φάει αυτό που λαχταρά εδώ και μία εβδομάδα, ή που θα πάρει αυτό που ταιριάζει χρωματικά με τα ρούχα του. Κι ας δοκιμάσει μόνο μία κουταλιά.

Ιχθύς

Θα φάει κάτι ζεστό και παραδοσιακό. Θα είναι μάλλον αυγόφετες με μέλι ή βούτυρο και λίγα φρουτάκια για τη γεύση. Θα ρίξει και λίγη κανελίτσα από πάνω γιατί είναι κρυφοπληγή.