ΖΩΔΙΑ

Αυτό που σε κάνει σέξι, χωρίς να προσπαθείς, ανάλογα με το ζώδιό σου

Κατά καιρούς έχουμε αναλύσει τα βασικά ελαττώματα κάθε ζωδίου, έχουμε πει όλα όσα θέλει κάθε ζώδιο στο σεξ και ντρέπεται να τα πει ενώ έχουμε εντοπίσει ποια ζώδια κάνουν το πιο kinky σεξ. Ε, δεν νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να δούμε τι είναι αυτό που κάνει σέξι το κάθε ζώδιο στα μάτια των υπολοίπων, χωρίς όμως να προσπαθούν;

Κριός

Το γεγονός ότι παίρνεις ρίσκα και δεν σε νοιάζει και πολύ τι θα πουν οι άλλοι ορισμένοι το βρίσκουν σέξι, άλλοι πάλι δεν θέλουν να σε βλέπουν ακριβώς για αυτό το λόγο. Γούστα είναι αυτά.

Ταύρος

Μην ρωτάτε πως ξέρουν τα άστρα αυτό που θα σας πω, αλλά το ξέρουν- οι ταύροι συνήθως μυρίζουν πολύ ωραία, προσέχουν πολύ τον εαυτό τους και τους αρέσει να φοράνε αρώματα. Αυτό προφανώς βοηθάει πολύ στο παιχνίδι του φλερτ, γιατί όπως και να το κάνουμε όταν ένας άνθρωπος μυρίζει καθαριότητα και μαλακτικό είναι πιο ”τραβηχτικός”.

Δίδυμος

Μπορεί όταν ακούμε ότι ο άλλος είναι δίδυμος να φεύγουμε τρέχοντας ΑΛΛΑ αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι έχουν φοβερό χιούμορ και είναι η ψυχή της παρέας. Και ως γνωστόν το χιούμορ ανεβάζει τα επίπεδα σέξινες- ειδικά στους άντρες.

Καρκίνος

Σε κατηγορούν για την κουραστική κλάψα σου (ένα δίκαιο το έχουν) αλλά η ευαισθησία σου ραγίζει καρδιές γιατί κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο πόσο cute και σέξι είσαι. Επίσης το γεγονός ότι είσαι εκεί για αυτούς που πραγματικά αγαπάς μπορεί να σκλαβώσει τον άλλον και να σε δει με άλλο μάτι.

Λέων

Ε, τώρα τα λιονταράκια και να θέλουν δεν μπορούν να ΜΗΝ είναι σέξι. Λίγο το μαλλί που τινάζουν όλο χάρη, λίγο το ότι φλερτάρουν με ό,τι κινείται και ότι όταν χαμογελάνε λάμπει ο κόσμος όλος πώς να μην σε βρει σέξι ο άλλος; Ε;

Παρθένος

Όπως είπαμε και στον κριό, γούστα είναι αυτά. Κάποιοι λατρεύουν το γεγονός ότι εργάζεσαι σκληρά και φροντίζεις να είναι όλα στην εντέλεια. Με αυτούς να κάνεις παρέα, άσε τους άλλους να λένε.

Ζυγός

Οι ζυγοί για κάποιο λόγο έχουν πολύ αισθαντική φωνή- μην ρωτάς πάλι πως το ξέρουν τα άστρα αυτό, το ξέρουν, άστρα είναι όλα τα βλέπουν από εκεί που είναι, στην οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

Σκορπιός

Ξέρεις την έκφραση ”sex on legs”; Ε, αυτό είναι οι σκορπιοί. Ο τρόπος που μιλάνε, που κινούνται στο χώρο, όλα είναι σέξι πάνω τους. Πάμε παρακάτω.

Αιγόκερως

Οι ήρεμοι κατά τα άλλα αιγόκεροι αποπνέουν ένα συνδυασμό σέξινες και αθωότητας χωρίς να κάνουν καμία προσπάθεια. Γενικότερα είναι ιδιαίτερα εκφραστικοί και το πρόσωπό τους είναι το δυνατό τους σημείο.

Υδροχόος

Έχεις συναίσθηση του πόσο σέξι είσαι και φαίνεται σε κάθε κίνηση που κάνεις- είτε όταν περπατάς χαλαρή στην παραλία είτε όταν πηγαίνεις στην κουζίνα να πιεις νερό το σέξινες βγάζει μάτι βρε παιδί μου.

Ιχθύς

Είσαι φοβερά ευγενικό ζώδιο και ας μην σου φαίνεται με την πρώτη ματιά. Χαμογελάς στους γύρω σου και βοηθάς τον άλλον χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα. Ε, το λες σέξι αυτό όπως και να το κάνουμε.