XMAS GLAM

Ζέτα Μακρυπούλια: 3 γιορτινά outfits για να αντιγράψεις

instagram.com/christos_alexandropoulos/

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά θέλουν λάμψη. Αν ψάχνεις λίγη έμπνευση για τα festive outfits η Ζέτα Μακρυπούλια σού την προσφέρει απλόχερα. Με τρία γιορτινά outftits που είδαμε στα πρόσφατα επεισόδια της εκπομπής Ρουκ Ζουκ και αξίζουν μια αντιγραφή. Με παγιέτες, τούλι και total black. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να δημιουργήσεις ένα σωστό party outfit. Ας τα δούμε παρακάτω αναλυτικά.

Με total sequined outfit, αν λατρεύεις την λάμψη

Οι παγιέτες είναι το must have των γιορτών και αν έχεις βαρεθεί τα sequined φορέματα μπορείς να τις υιοθετήσεις με ένα co-ord σετ. Σε αυτό το επεισόδιο, η Ζέτα Μακρυπούλια, με τη βοήθεια του στιλίστα της Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, επέλεξε ένα co-ord σύνολο από τα Zara σε σμαραγδί απόχρωση, κεντημένο με παγιέτες. Μας άρεσε που ολοκλήρωσε την sparkly εμφάνισή της με ένα ζευγάρι απλές μαύρες γόβες. Υπέροχη.

Με black & white και festive λεπτομέρειες

Σε αυτή την εμφάνιση η Ζέτα Μακρυπούλια έχει επιλέξει ένα skirt suit με μαύρο tailored σακάκι και μίνι φούστα και το έχει συνδυάσει με ένα λευκό πουκάμισο. Ένα outfit που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού δείχνει την δύναμη των αξεσουάρ. Το πουά καλσόν, ο μαύρος φιόγκος στο πουκάμισο, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια με την βελούδινη κορδέλα και η ασημί στέκα ανανέωσαν το black & white σύνολό της με τον καλύτερο τρόπο.

Ζέτα Μακρυπούλια instagram.com/christos_alexandropoulos/

Η Ζέτα Μακρυπούλια με ονειρεμένο, τούλινο φόρεμα με διαφάνειες

Το μαύρο φόρεμα δεν απουσιάζει από τα γιορτινά looks. Εδώ, η Ζέτα Μακρυπούλια φοράει ένα μαύρο φόρεμα με τούλι και κεντημένες λεπτομέρειες στη φούστα και στο πάνω μέρος του φορέματος. Το έχει απογειώσει με μία δερμάτινη ζώνη και ένα ζευγάρι mules.