ΠΡΟΣΩΠΟ

Tech Neck: 5 κρέμες για τον λαιμό, για σένα που σκύβεις συνέχεια μπροστά από μια οθόνη

Imaxtree Imaxtree

Μπορεί το #lockdown να τελείωσε όμως, όχι και η σχέση με το κινητό μας, το οποίο, ειδικά τις μέρες της καραντίνας έγινε η προέκταση του χεριού μας (και συνεχίζει να είναι, δηλαδή).

 

Οι ώρες πάνω από το tablet ή το κινητό, άπειρες με αποτέλεσμα, η θέση του σώματός σου λάθος- τις περισσότερες φορές- και η επιδερμίδα του λαιμού να αρχίζει να χαλαρώνει και να εμφανίζει οριζόντιες μεγάλες γραμμές ρυτίδες. Το γνωστό, Tech Neck. Κι αν συχνά παραμελείς την περιοχή του λαιμού στην καθημερινή σου ρουτίνα και είσαι αποφασισμένη να κάνεις κάτι γι’ αυτό- δηλαδή για τη χαλάρωση σ’ αυτή την περιοχή-, τότε μία κρέμα για το λαιμό, είναι αυτή που χρειάζεσαι.

Ειδικά σχεδιασμένες γι αυτή την περιοχή του σώματος, οι κρέμες για το λαιμό αφήνουν την επιδερμίδα πιο σφριγηλή και τονωμένη, μειώνοντας παράλληλα τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

Κρέμες για το λαιμό:

Korres Μαύρη Πεύκη 3D Gel Σμίλευσης Λαιμού-Ντεκολτέ
PHARMAGOODS.GR

Korres Μαύρη Πεύκη 3D Gel Σμίλευσης Λαιμού-Ντεκολτέ

Ενισχυμένο gel πολυπεπτιδίων με στοχευμένη δράση σύσφιγξης και ανόρθωσης για λαιμό και ντεκολτέ. Εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα ElastiLift 3D, πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης και ισχυρό μείγμα πέντε πεπτιδίων, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και βελτιώνει τη χαλάρωση και την εμφάνιση των ρυτίδων του λαιμού και των κάθετων γραμμών του ντεκολτέ, χαρίζοντας λεία, σφριγηλή και απαλή επιδερμίδα.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Vichy Neovadiol Phytosculpt
PHARM24.GR

Vichy Neovadiol Phytosculpt

Περιέχοντας επιλεγμένα δερματολογικά ενεργά συστατικά όπως η φυτοστερόλη που επανασμιλεύει την επιδερμίδα και ένα σύμπλοκο αναπλήρωσης με υαλουρονικό οξύ που μειώνει τα ορατά συμπτώματα της απώλειας πυκνότητας της επιδερμίδας και βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της. Ιδανική για την περίοδο της εμμηνόπαυσης, που η πυκνότητα της επιδερμίδας αρχίζει να μειώνεται σημαντικά, και η ζώνη προσώπου-λαιμού είναι αυτή που πλήττεται περισσότερο.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Frezyderm Neck Contour Cream- Κρέμα Ανόρθωσης & Σύσφιξης Λαιμού
PHARM24.GR

Frezyderm Neck Contour Cream- Κρέμα Ανόρθωσης & Σύσφιξης Λαιμού

Συσφίγγει το λαιμό και μειώνει το διπλοσάγονο, επαναφέρει το οβάλ σχήμα του προσώπου και παράλληλα έχει αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση. Ενισχύει την ελαστικότητα και την τονικότητα της περιοχής και αυξάνει την μικροκυκλοφορία.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10-2a1a2fccf9f024737d24519a2266c84b.jpg
ATTICABEAUTY.GR

L’ Oreal Paris Revitalift πρόσωπο, περίγραμμα, λαιμός

Συνδυάζει Vitafibrine, η οποία ενισχύει το υπάρχον δίκτυο ινών ελαστίνης, υπεύθυνο για τη στήριξη της επιδερμίδας, και δρα ενάντια στη χαλάρωσή της και Προρετινόλη A, ένα δραστικό αντιρυτιδικό συστατικό. Αποτέλεσμα; Οι ρυτίδες απαλύνονται και η επιδερμίδα φαίνεται πιο σφριγηλή. Άπλωσέ τη στο πρόσωπο και τον λαιμό σου.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Lierac Lift Integral Neck & Decollete
SMILE-PHARMACY.GR

Lierac Lift Integral Neck & Decollete

Βασισμένα στις συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές lifting + ενέσεων, τα Εργαστήρια Lierac δημιούργησαν μια gel-κρέμα γλυπτικής για τον λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ. Η επιδερμίδα ανορθώνεται, ανακτά αμέσως την πυκνότητά της και η ανθεκτικότητά της ενισχύεται.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ