ΔΙΑΙΤΑ

Κατερίνα Ζαρίφη: Τα κιλά, οι δίαιτες και το πρότυπο της Barbie

Αν δεν ξέρει η Κατερίνα Ζαρίφη να μας πει τα μυστικά της δίαιτας, ποια ξέρει; Έχει υπάρξει και στις δύο όχθες οπότε μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Αν ήσουν πάντα αδύνατη δεν πείθεις στο ζήτημα δίαιτα. Σωστά;

Η αλλαγή της χαρακτηρίζεται θεαματική και η προσπάθειά της έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Δεν χάνονται τα κιλά από τη μία στιγμή στην άλλη. Θέλει υπομονή και επιμονή. Μας μιλά για τη στιγμή που το αποφάσισε και τονίζει πως η δίαιτα είναι μαραθώνιος και όχι μάθη με βραχεία ημερομηνία λήξης.

-Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να κάνεις δίαιτα;

Όποτε πήρα βαρύγδουπες αποφάσεις για δίαιτα πάντα αποτύγχανα. Αυτήν τη φορά απλά ξύπνησα και ξεκίνησα διατροφή. Και ακόμα μάχομαι, όμως αυτήν τη φορά με το xls medical θα την κερδίσω.

-Τα κιλά δεν στάθηκαν εμπόδιο στην τηλεοπτική σου καριέρα, αν και ζούμε στην εποχή της εικόνας. Ποια εξήγηση δίνεις;

Και ποιος νόμος λέει ότι εικόνα σημαίνει αναγκαστικά και ένας συγκεκριμένος σωματότυπος; Ή ότι σε μια μεσογειακή χώρα το πρότυπο ξαφνικά είναι μια γυναίκα από τη Σκανδιναβία; Όχι, γιατί άμα γίναμε Σουηδία στο σωματότυπο, να πάρουμε και τους μισθούς τους, όχι μόνο τα κιλά τους.

 

-Πόσο δύσκολα ανέβηκες το ”Γολγοθά” της δίαιτας; Για να χάσεις κιλά πρέπει όντως να πεινάσεις;

Κοίτα, η μάχη είναι καθημερινή. Εγώ ακόμα δεν έχω φτάσει στο δικό μου ιδανικό αποτέλεσμα αλλά κατάφερα αυτά που μέχρι στιγμής έχω χάσει να μην τα πάρω. Και φυσικά, παρέα με το xls medical, συνεχίζω.

-Τι σου λείπει περισσότερο; Φαγητό ή γλυκό;

Εννοείται ότι σε μια διατροφή σού λείπουν οι λεγόμενες ”γουρουνιές” σου. Και αυτό γιατί έχεις συνηθίσει να επιβραβεύεις τον εαυτό σου με φαγητό. Γι’ αυτό και είναι μαραθώνιος και όχι 100άρι η απώλεια κιλών.

-Πόσο αλλάζει η ψυχολογία μίας γυναίκας ανάλογα με την εικόνα της;

Ανάλογα τη γυναίκα και τις προσλαμβάνουσές της. Σίγουρα, η βελτίωση της εξωτερικής εικόνας βοηθάει σίγουρα και το εσωτερικό μας. Γι’ αυτό όταν βλέπουμε έναν άνθρωπο να παίρνει κιλά και δεν είναι από κάποιο πρόβλημα οργανικό, δεν πρέπει να είμαστε δηκτικοί στην ήδη χάλια ψυχολογία του.

-Τα άτομα με παραπάνω κιλά αντιμετωπίζονται ρατσιστικά;

Όσο και τα άτομα που διαφέρουν από το μοντελοπρότυπο Μπάρμπι γενικότερα. Αλλά, όπως πάντα, λέω ”η σιωπή σου τους κάνει γίγαντες, η φωνή σου φαντάσματα”. Μην αφήνετε κανέναν να παίζει με τον ψυχισμό σας.

 

-Πώς σε αντιμετωπίζουν οι άνδρες; Σε φλερτάρουν περισσότερο;

Αχ, μακάρι και να ’ξερα. Δεν έχω μάτια για άλλον πλην του αγοριού μου. Και ευτυχώς γι’ αυτόν, τα συν και πλην των κιλών μου τον αφήνουν αδιάφορο. Και επίσης τα φλερτ ανάλογα με το πόσο μικραίνει ή μεγαλώνει ο γλουτός μου πάλι δεν…

-Τι θα συμβούλευες μία γυναίκα που θέλει να χάσει κιλά;

Να το κάνει για πάρτη της. Όχι για το περιβάλλον της ούτε αποκλειστικά για την προσωπική της ζωή. Ξέρω άπειρες γυναίκες που έφτιαξαν το σώμα τους αλλά όχι και τη ζωή τους. Γιατί η εικόνα μας διορθώνεται, ο χαρακτήρας όχι. Σε αυτή την περίπτωση το xls medical είναι μία μεγάλη βοήθεια, 100% φυσικό προϊόν, Νο1 σε πωλήσεις στην Ευρώπη στο χώρο του φαρμακείου. Απόλυτα εγγυημένα αποτελέσματα.