ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τι θα έλεγε στο νεότερο εαυτό της η Μαρία Μπεκατώρου

Την Μαρία Μπεκατώρου την γνώρισα πρώτη φορά όταν ακόμα δούλευα στα περιοδικά και εκείνη στο δοξασμένο πρωινό του ΤηλεΆστυ. Είπαμε το πρώτο γεια στο στούντιο στις Τζιτζιφιές και μετά η συνέντευξη έγινε μέσα στο αυτοκίνητό της, καθώς πηγαίναμε στο Νέο Ηράκλειο στα γραφεία του Nitro.

Από τότε μέχρι σήμερα, κάθε φορά που βλέπω τη Μαρία έχω το ίδιο “feeling”, που λένε και στα εξωτερικά: θέλω να την κάνω την καλύτερή μου φίλη. Εκείνη που θα την παίρνω τηλέφωνο Κυριακή πρωί και θα της λέω να πάμε βόλτα στην Ακρόπολη, που θα με ακούει κάθε φορά που η δίαιτα δεν πετυχαίνει, που θα ξαπλώνω στον καναπέ της και θα κλαίω μετά από ερωτική απογοήτευση και θα τρώω σοκολάτες γιατί ούτως ή αλλιώς και η δίαιτα δεν πέτυχε, που θα διαλέγω μαζί  της μαγιό και θα βρίζω γιατί έφαγα εκείνες τις σοκολάτες.

Δεν υπήρχε, λοιπόν, καλύτερη επιλογή από εκείνη όταν τέθηκε σε meeting του LadyLike ποια θα θέλαμε να τις κάνουμε αυτή την πολύ απλή ερώτηση “τι θα έλεγες στο νεότερο εαυτό σου;” και να απαντήσει με ειλικρίνεια, χωρίς κόμπλεξ και με χιούμορ πάνω απ’ όλα.

Α ναι και με άρωμα πολύ άρωμα!