ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αυτά τα μαγιό θα σε κάνουν να νιώθεις σαν την Rihanna. Τολμάς να τα βάλεις;

Σε ένα από αυτά τα ατέλειωτα scroll down που κάνεις στο facebook, μεταξύ ύπνου και ξύπνιου έπεσα πάνω σε ένα status μιας φίλης που ζητούσε να μάθει που μπορεί βρει μαγιό για μεγάλο στήθος που να μην σε κάνει να φαίνεσαι σαν ''θείτσα που πλατσουρίζει στα ρηχά''.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις διάβασα την περιγραφή της, έκανα εικόνα μια ράντομ θείτσα με ολόσωμο μαύρο πουά μαγιό, το οποίο όχι απλά πιέζει το στήθος αλλά το κάνει να φαίνεται σαν να έχει γίνει ένα με το σώμα της (σίγουρα έχεις πετύχει και εσύ κάποια στιγμή στην παραλία μια τέτοια κυρία) και γέλασα πολύ.

Αφού έκανα το απαραίτητο like- και αγνόησα όλα τα ηλίθια σεξιστικά σχόλια που έγιναν από κάτω, παρατήρησα ότι κάποιος της έγραψε πως μπορεί να της κάνει custom made μαγιό. Ούσα κοπέλα με μεγάλο στήθος καταλαβαίνεις ότι δεν γινόταν να αφήσω αναπάντητο αυτό το ερώτημα καθώς έχω περάσει και εγώ δύσκολα μέχρι να βρω το σωστό μαγιό, για αυτό και βρέθηκα να χαζεύω το προφίλ του για να βρω πληροφορίες σχετικά με το τι κάνει.

Ανακάλυψα λοιπόν ότι ο Nίκος Παρασκευάκης δεν κορόιδευε τη φίλη μου και ΟΝΤΩΣ μπορεί να δημιουργήσει το μαγιό στο νούμερο που θέλεις καθώς είναι ο υπεύθυνος του brand Never Swimwear. Τι εστί Never Swimwear; Φαντάσου ένα συνδυασμό Rihanna και Kylie Jenner με ένα touch από Kendall. Σέξι κοψίματα σε sporty chic γραμμές με χρώματα που θυμίζουν λίγο 90’s και μπορούν να φορεθούν άνετα και στην πόλη με ένα σορτσάκι.

Ο Νίκος λοιπόν αποφάσισα α) ότι πρέπει να γίνει ο καινούριος μου φίλος καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να καταλάβει τον πόνο μου (και κάθε γυναίκας που ψάχνει ένα μαγιό που να της ταιριάζει γάντι) και β) ότι ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτόν και την απόφασή του να ασχοληθεί με την παραγωγή ρούχων και μαγιό- γιατί εκτός από την Never Swimwear διατηρεί το brand Sneak Aces το οποίο έχει φανταστικά streetwear ρούχα.

Μίλησε μου λίγο για σένα, πως βρέθηκες πίσω από τα brands της Sneak Aces και του Never Swimwear;

Γεννήθηκα σε μία οικογένεια βιοτεχνών, συγκεκριμένα ο παππούς μου είχε ξεκινήσει το 1975 να κατασκευάζει εσώρουχα και μαγιό. Ο πατέρας μου στην συνέχεια πήρε τα ηνία και εγώ βρέθηκα να είμαι ένας 3ης γενιάς κατασκευαστής μαγιό και ρούχων. Όπως καταλαβαίνεις οι επιρροές ήταν αυτές που με οδήγησαν να ασχοληθώ με αυτό τον χώρο.

Η Sneak Aces ήταν το πρώτο μου δημιούργημα γιατί ήθελα να ασχοληθώ με κάτι πιο μοντέρνο και να δημιουργήσω ένα brand βασισμένο σε πρότυπα εξωτερικού. Έτσι λοιπόν το ξεκίνησα όταν παράλληλα σπούδαζα.

Η Νever ήταν κάτι που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό γιατί σαν ιδέα είχε υλοποιηθεί εδώ και 2 χρόνια. Δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με αυτό που με μεγάλωσε και με γέμισε εικόνες όλα τα χρόνια της ζωής μου, μόνο που επέλεξα να το κάνω με ένα πιο ανορθόδοξο τρόπο και να μην βγάλω συμβατικά girly μαγιό!

Σχεδιάζεις εσύ τα μαγιό;

Θα μπορούσα να πω ότι τα σχεδιάζω στο μυαλό μου, τα εμπνέομαι και τα αποτυπώνω στους αρμόδιους ανθρώπους για αυτή την δουλειά. Το σημαντικό για να υπάρξει επιτυχία είναι να γνωρίζει ο καθένας την δουλειά που κάνει.

Εντάξει, δεν γίνεται να μην σχολιάσω το γεγονός ότι ένας άντρας βρίσκεται πίσω από αυτά τα σέξι μαγιό- οπότε για πες μου, από τι αντλείς έμπνευση;

Όπως προανέφερα δεν είμαι σχεδιαστής αλλά εμπνευστής οπότε θα σου απαντήσω ως άντρας που φαντάζεται μαγιό πάνω σε γυναικεία σώματα. Η έμπνευση μου έρχεται κυρίως από την καθημερινότητα αλλά και από την ιστορία. Η καθημερινότητα αποτυπώνει το σήμερα και η ιστορία το μέλλον.

Ποια είναι η φιλοσοφία του brand; Τι θέλεις δηλαδή να νιώθει μια γυναίκα όταν φοράει κάποιο  μαγιό σου;

Η φιλοσοφία είναι μία και ξεκάθαρη, η γυναικεία υπόσταση.

Ο δυναμισμός, η εξυπνάδα και η εξέλιξη της είναι κάποια από τα στοιχεία κάθε γυναίκας, από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου, τα οποία αποτελούν πηγή έμπνευσης για την φιλοσοφία των μαγιό της εταιρείας NEVER. “Inspired by you, Designed for you”. Θέλω να νιώθει μοναδική!

Η Never Swimwear είναι ένα brand που γεννήθηκε το 1975 και 40 χρόνια μετά ‘’ζωντάνεψε’’ ξανά; Πώς αποφάσισες να κάνεις αυτό το come back του brand;

Το 1975 δεν γεννήθηκε το brand Never swimwear, αλλά εδραιώθηκε η βιοτεχνία που κατασκευάζει μαγιό και έχει την τεχνογνωσία πάνω στον τομέα αυτό. Μετά από 40 χρόνια ”αναγέννησα” μέσα από την δική μου αισθητική και με ένα δικό μου brand την βιοτεχνία του παππού και του πατέρα μου. Η απόφαση να επιστρέψω στην κατασκευή των μαγιό ήταν κάτι που ήθελα καιρό καθώς με συνδέει πολύ με την οικογένεια μου και την ιστορία της βιοτεχνίας.

Φαντάζομαι ότι το να στήσεις από την αρχή ένα brand- ειδικά αυτή την εποχή είναι αρκετά δύσκολο. Ποιο ήταν το μεγαλύτερο challenge που έπρεπε να αντιμετωπίσεις;

Σαφώς και δεν είναι ό, τι πιο εύκολο αλλά μπορώ να πω ότι η Sneak Aces ήταν ένα καλό σχολείο ώστε να ξέρω τις κινήσεις που έπρεπε να κάνω. Το μεγαλύτερο challenge ήταν αφενός ότι ήθελα να σταθώ αντάξιος της ιστορίας που έχει δημιουργήσει η οικογένειά μου και αφετέρου ότι θέλω να έχει το brand την ίδια επιτυχία.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου σχέδιο;

Το αγαπημένο μου σχέδιο δεν το έχω παρουσιάσει ακόμα!

Διανύουμε μια περίοδο στην οποία οι γυναίκες μαθαίνουν σιγά- σιγά να αγαπάνε τον εαυτό τους και να δείχνουν το πόσο σέξι νιώθουν χωρίς να αισθάνονται ενοχές για αυτό. Εσύ τι βρίσκεις σέξι σε μια γυναίκα;

Επειδή το σέξι είναι κάτι που πηγάζει θα έλεγα την αύρα της και την ζωντάνια της. Για τα προφανή δεν θα μιλήσω!

Μια γυναίκα που δεν μοιάζει με μοντέλο, αλλά έχει μεσογειακές καμπύλες δυσκολεύεται πολύ να βρει μαγιό, κυρίως γιατί ποτέ δεν ταιριάζει το νούμερο του τοπ με το σλιπ, θα μπορέσει να βρει κάτι που της ταιριάζει στην Never Swimwear;

Σίγουρα δεν χρειάζονται αναλογίες μοντέλου και γνωρίζοντας ότι οι μεσογειακές γυναίκες έχουν τις ιδιαιτερότητες τους έχουμε επιλέξει να πουλάμε ξεχωριστά τα μαγιό και όχι σαν set, όποτε η επιλογή των μεγεθών μπορεί να είναι διαφορετική όπως και των σχεδίων αλλά και των χρωμάτων. Επίσης έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ εύκολο size guide που τις καθοδηγεί με απόλυτη ακρίβεια για το τι μέγεθος πρέπει να επιλέξουν.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; Τι θέλεις να καταφέρει η Never Swimwear τα επόμενα χρόνια;

Το μυαλό μου τρέχει πολύ πιο μπροστά έχει αρκετό ενθουσιασμό και πάθος για να χαράξει η Never την δική της πορεία στον τομέα των μαγιό. Στόχος μου είναι να βγάλω ένα καθαρά ελληνικό προϊόν στις αγορές του εξωτερικού μιας και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ήδη υπάρχουσες εταιρείες.

Με ποια διάσημη θα ήθελες να συνεργαστείς/ ποια θα ήθελες πολύ να φορέσει τα ρούχα σου;

Υπάρχουν τόσες πολλές που θα μπορούσα να πω και θα ήθελα να τις δω να φορούν τα μαγιό, αλλά πιστεύω ότι η μεγαλύτερη μου επιθυμία βρίσκεται σε όλες τις γυναίκες που υπάρχουν εκεί έξω και αποτελούν πηγή έμπνευσης για την Never.

Η συλλογή σου έχει μια πολύ συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων, να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από την Never Swimwear ή θέλεις να διατηρήσεις αυτό το clean cut σέξι λουκ;

Η Never είναι αυστηρή όπως και το όνομα της το ίδιο και η χρωματική της παλέτα αλλά και τα σχέδια της. Οι καθαρές γραμμές και τα αυστηρά κοψίματα την χαρακτηρίζουν σίγουρα όμως υπάρχει κάτι πολύ αντιπροσωπευτικό που δεν έχουμε δείξει και το αφήνουμε για την παρουσίαση της σειράς του 2017.

Που μπορούμε να βρούμε τα μαγιό;

Τα μαγιό προς το παρόν μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά από το επίσημο site της εταιρείας www.neverswimwear.com  πιο συγκεκριμένα διατίθενται μόνο 150 κομμάτια από την νέα συλλογή του 2017 για όποια προλάβει! Για την νέα καλοκαιρινή σεζόν στόχος μας είναι εκτός από online να τα βρίσκεται και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Τελικά τι είναι πιο σέξι; Ένα αποκαλυπτικό μπικίνι ή ένα ολόσωμο;

Θεωρώ αυτό έγκειται στην κρίση του καθενός. Εξάλλου το μαγιό είναι “το πιο αποκαλυπτικό κοινωνικά αποδεκτό ένδυμα”. Το παιχνίδι αποκάλυψης και απόκρυψης του σώματος λειτουργεί για τις γυναίκες ως πυξίδα ανακάλυψης της σεξουαλικότητάς τους.

So remember…. “Always me, but never you”!