ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

50 ερωτήσεις στον Λεωνίδα Καλφαγιάννη

Το ραντεβού κλείστηκε στις 11:00 το πρωί της Κυριακής. Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μας περίμενε στο σπίτι του για μία συνέντευξη που δεν έμοιαζε με όσες είχε κάνει μέχρι τώρα. Τα κορίτσια του Cosmo.gr δεν είναι σαν όλα τα άλλα για αυτό ετοίμασαν, όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά 50 ερωτήσεις για το αγόρι που μας έχει αναστατώσει, που μας έχει πάρει τα μυαλά.

Θέλαμε (εγώ δηλαδή) να τα μάθουμε όλα. Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο πολύπλοκα και πιο φιλοσοφημένα. Τι τρώει, τι δεν τρώει, πού βγαίνει, με ποιον βγαίνει, τι θεωρεί αστείο, ποιες γυναίκες του αρέσουν και τι ήταν στην προηγούμενη ζωή του.

Εμείς την χαρακτηρίσαμε συνέντευξη, κάποιοι υπερβολικοί θα την έλεγαν ανάκριση αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αφού ενημερωθήκαμε και για την τελευταία λεπτομέρεια είμαστε ήσυχες.

Και δεν σας είπα και το πιο σημαντικό. Έμαθα ζώδιο και ωροσκόπιο. Ανοίξτε τα περιοδικά, πάρτε τους αστρολόγους και ξεκινήστε τις συναστρίες και τα ταιριάσματα.

Μικρή σημείωση: Παρακολουθήστε τη συνέντευξη προσεκτικά και δώστε βάση στην ερώτηση 50+1. Έκανα και μία bonus πριν την αποχώρηση μου και θέλω τη βοήθεια σας. Κάπου εκεί τελείωσε μία σχέση πριν καν αρχίσει ή και όχι; Έχω ακόμα ελπίδες.

 

Όχι πείτε