WATCHLIST

Η Lariss ακούει ελληνική μουσική και μας προκαλεί να “λιώσουμε” στον χορό

Θα το έχεις τραγούδι της, σίγουρα. Τo ''Dale Papi'' παίζει σε όλα τα ραδιόφωνα τόσο της Ελλάδας όσο και των υπόλοιπων Βαλκανιών.

Ναι, είναι το ηλεκτρονικό r’n’b με στίχο που μπορεί να μην καταλαβαίνεις αλλά σίγουρα σου μένει στο μυάλο και σου φέρνει γεύσεις καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι ήρθε και σε κάποιο beach bar θα χορέψουμε το συγκεκριμένο τραγούδι, θα πίνουμε το ποτό μας ή ίσως φλερτάρουμε. Πίσω από το τραγούδι είναι η Lariss, η νεαρή τραγουδίστρια από τη Ρουμανία που κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Να κάνει τους πάντες να χορέψουν στον δικό της ρυθμό.

 

Η Lariss εκτός από ωραία φωνή διαθέτει και εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση την οποία ανέδειξε στο video clip του τραγουδιού.

Τα πολλά χιλιόμετρα που χωρίζουν την Lariss με την Ελλάδα (αν και έχει έρθει στη χώρα μας) και κατά συνέπεια εμένα, είχαν ως αποτέλεσμα η συζήτησή μας να γίνει διαδικτυακά.

Πώς νιώθεις για την επιτυχία του ”Dale Papi”;

Έχω εντυπωσιαστεί από την μεγάλη ανταπόκριση που έχει το πρώτο μου single. Νιώθω συγκινημένη. Είναι τρελό το πόσο άλλαξε η ζωή μου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Τι σημαίνει ”Dale Papi”;

Η συγκεκριμένη φράση χρησιμοποιείται για να δώσεις κουράγιο στον άλλον. Μπορεί να μεταφραστεί ως ”καν’το”.

 

Έχεις ασχοληθεί με πολλά είδη μουσικής, ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Αγαπώ πολλά είδη όπως: RnB, rap, pop, reggae. Το κάθε είδος με ελκύει με διαφορετικό τρόπο.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα/τραγουδιστής;

Είδωλό μου είναι η Alicia Keys. Τη λάτρεψα μέσα από το άλμπουμ ”Songs in A Minor”. Επίσης, μπορώ να ταυτιστώ με τη Rihanna. Αγάπησα το πρώτο της τραγούδι ”Pon de Replay”. Ξέρω τα πάντα για εκείνη, είναι η έμπνευσή μου.

Τι άλλο σου αρέσει πλην της μουσικής;

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι μου αρέσουν τα extreme sports όπως: πτώση με αλεξίπτωτο, ράλι και κατάδυση. Έχω κάνει μια μακρά λίστα με όλες τις δραστηριότητες που θέλω να εκπληρώσω.

Εάν δεν ήσουν τραγουδίστρια, τι θα έκανες στη ζωή σου;

Από τότε που ήμουν παιδί ήξερα ότι θα γινόμουν τραγουδίστρια ή χορεύτρια. Ωστόσο, αν δε γινόμουν μουσικός θα ακολουθούσα το επάγγελμα της μουσικής διδασκαλίας.

Ήσουν ποτέ σε talent show; Το θεωρείς κακή επιλογή;

Δεν έχω συμμετάσχει, όμως πιστεύω ότι αυτού του είδους τα προγράμματα είναι ένας καλός δρόμος για τα πρώτα βήματα στο τραγούδι. Είναι πολύ δύσκολα να ξεκινάς τώρα χωρίς να γνωρίζεις τι να κάνεις στη συνέχεια. Οπότε εάν είσαι σε ένα talent show έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε προσέξουν.

Πιστεύεις ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι σημαντική στο να κάνεις καριέρα στη μουσική;

Θεωρώ πως η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Αλλά χρειάζεται ολοκληρωμένο πακέτο. Πρέπει να έχεις το σωστό attitude, να είσαι ταλαντούχος και δημιουργικός. Δεν αρκεί μόνο να έχεις καλή φωνή.

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;

Να είμαι αληθινή και να μην εξαπατώ τους άλλους για να επιτύχω τους στόχους μου.

 

Τι θα συμβούλευες εκείνους που ξεκινούν τα πρώτα τους βήμα στη μουσική;

Πρέπει να είναι δυνατοί και να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Έχεις έρθει ποτέ στην Ελλάδα;

Ναι, στην Κέρκυρα και ενθουσιάστηκα από τα τοπία. Ήταν σαν να έζησα όλες τις φωτογραφίες που είχα δει στο διαδίκτυο.

Ακούς ελληνική μουσική;

Η ελληνική μουσική είναι δημοφιλής στη Ρουμανία, όπως τα τραγούδια ”Σαγαπάω” του Γιώργου Αλκαίου αλλά και το ”Δυνατά” των Antique. Ο Αντώνης Ρέμος είναι εξίσου ένας τραγουδιστής που θαυμάζω.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;

Θα ήθελα να ήμουν σε μεγάλες σκηνές και να τραγουδώ σε όλον τον κόσμο.