ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πριν από 3 μήνες

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΗΣ EQUAL SOCIETY, ''WALKABOUT'': ''ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ''

Η Ορθοδοξία Σκούρα, ο Χρήστος Ζαββός και ο Σπύρος Μπύρτας δεν άφησαν την αστεγία να τους ρίξει σε τέλμα. Αποφάσισαν να κάνουν θέατρο. Και η ομάδα "Walkabout" της Equal Society έγινε το καταφύγιό τους.
Πριν από 4 μήνες

ΠΕΓΚΥ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ, CEO MICROSOFT ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ, ΜΑΛΤΑΣ: ''ΘΕΛΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ. ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ''

Σε έναν κόσμο γεμάτο άντρες σε ηγετικές θέσεις, η Πέγκυ Αντωνάκου φροντίζει να υπενθυμίζει σε όλους την σημαντικότητα της γυναικείας δύναμης (της).
Πριν από 4 μήνες

ΔΙΑΝΑ ΒΟΥΤΥΡΑΚΟΥ, ΔΑΣΚΑΛΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ: ''ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΩΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΩ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ''

H genius Διάνα Βουτυράκου έχει καταφέρει στα 23 της, μόλις, χρόνια να κατακτήσει παγκόσμιες πρωτιές και να σπάσει για τα καλά το στερεότυπο που θέλει τις γυναίκες να μην είναι καλές στις θετικές επιστήμες.
Πριν από 4 μήνες

ΣΤΕΛΛΑ ΜΗΤΣΙΑΝΗ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΔΙΟΥ COSMOTE: ''ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΩΝ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ;''

Η χαμογελαστή Στέλλα Μητσιάνη μας μιλά για την έκπληξη που προκαλεί στους συνδρομητές με την εμφάνισή της στην πόρτα τους και την αγάπη της για την δουλειά της.
Πριν από 4 μήνες

ΠΟΠΗ ΤΣΙΡΩΝΗ, ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ: ''ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ''

Η κρεοπώλης Πόπη Τσιρώνη μας μιλά για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, την συνεργασία με τους άνδρες και εξηγεί για ποιον λόγο το επάγγελμά της δεν έχει τόσες γυναίκες.
Πριν από 4 μήνες

ΑΝΕΖΙΝΑ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΟΥ, ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ: "Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ"

Η Ελληνίδα ερευνήτρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) και μέλος της ομάδας Πλανητολογίας της NASA έτρεφε από μικρή μία αυθεντική περιέργεια για ό,τι υπάρχει κάτω και κυρίως πέρα από τη Γη.
Πριν από 4 μήνες

ΦΑΙΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ: ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ

Η Φαίη Μαυραγάνη μας μιλά για τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία αλλά και τα εμπόδια που κλήθηκε να υπερπηδήσει για να φτάσει στο παρόν.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ