ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

4 πράγματα που μάλλον δεν ήξερες για την Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη, είναι μια από τις γυναίκες που αυτές τις μέρες βρίσκονται στο Ρίο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στις 16 Αυγούστου θα τη δούμε να κρατάει το κοντάρι της και να προσπαθεί για μια θέση στο βάθρο με τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου στο επί κοντώ.

Αν κοιτάξουμε τα βιογραφικά της στοιχεία, δε βλέπουμε τίποτα άλλο παρά μετάλλια. Στόχους που επετεύχθησαν και που σίγουρα σε μερικές γραμμές δείχνουν μόνο τα χαμόγελα και όχι τις δυσκολίες που χρειάζεται να περάσει κανείς για να διακρίνεται σε τέτοιο επίπεδο. Έχει κατακτήσει πολλές κορυφές αλλά μια λείπει: ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλλον, όμως, βρίσκεται πολύ κοντά…

Λίγες ημέρες πριν κάνει τη μεγάλη προσπάθεια της για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, εμείς θελήσαμε να την κάνουμε να ξεχαστεί και να συζητήσουμε για λιγότερο αθλητικά πράγματα. Να τη μάθουμε καλύτερα ώστε να μπορούμε να ταυτιστούμε περισσότερο μαζι της και να νιώσουμε σα να έχουμε πάει για έναν απογευματινό καφέ. Τις κάναμε μερικές όχι και τόσο κλασικές ερωτήσεις και μέσα από τις απαντήσεις της, ανακαλύψαμε 4 πράγματα που μάλλον δεν ήξερες για εκείνη.

1. ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΕΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΙΣΤΡΙΕΣ

“Επειδή αγωνίζομαι και προπονούμαι στην Αμερική έχω αρκετά καλές σχέσεις με τις περισσότερες Αμερικανίδες επι κοντίστριες” αναφέρει και προσθέτει: “Γενικότερα όλες έχουμε καλές σχέσεις με πολύ λίγες εξαιρέσεις. Βέβαια υπάρχει ανταγωνισμός αλλά θα έλεγα ότι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πολύ υγιής”.

2. ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Δε φαντάζεται τον εαυτό της κάποια μέρα στη θέση του ψυχολόγου. “Σπουδάζω γνωστική ψυχολογία. Για να γίνεις ψυχολόγος χρειάζεται να σπουδάσεις κλινική ψυχολογία. Από τον τομέα μου μπορώ να κάνω ερευνά και ακαδημαϊκή καριέρα ή ίσως να πάω προς τον τομέα του μάρκετινγκ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το “αποφάσισα”. Το σύστημα είναι έτσι εδώ που σιγά σιγά βρίσκεις τι σου αρέσει και σε τι είσαι καλός” εξηγεί.

3. ΔΕ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ -ΑΝΤΑ

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι παντρεμένη από τα 25 της και όταν τη ρωτάμε αν φοβήθηκε μήπως ήταν πολύ νωρίς από θέμα ηλικίας, εκεί απαντά “όχι δε φοβήθηκα”. “Η αλήθεια είναι ότι για Αμερική δεν είναι τόσο μικρή ηλικία. Πολλοί από τους φίλους μου εδώ είναι επίσης παντρεμένοι. Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα εδώ σχετικά με τον γάμο”.

4. ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

“Με τον άντρα μου τρώμε πάρα πολύ Ταϊλανδέζικα φαγητό. Μας αρέσουν πολύ τα καυτερά φαγητά. Έχουμε προσπαθήσει να φτιάξουμε κάποια από τα πιάτα που μας αρέσουν και θα έλεγα ότι τα έχουμε πετύχει” μας αποκαλύπτει.