STYLE

West Side… Story από το Fashion Bazaar

Το Fashion Bazaar που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στην Πειραιώς 74Α στο Νέο Φάληρο αποκτά… αδερφάκι στη Δυτική Αθήνα! Από τις 7 Ιουλίου, οι fashionistas της πόλης θα έχουν ένα νέο σημείο συνάντησης με εύκολη πρόσβαση και μεγάλη ποικιλία σε αντρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για low-budget αγορές.

Όποιο κι αν είναι το στυλ σας cute, rock ή preppy, στο νέο Fashion Bazaar θα έχετε πολλές επιλογές για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε κάθε περίσταση. Σε casual εμφανίσεις, brands όπως Superdry, Pepe Jeans, Levi’s, Religion, Eleven Paris, Cycle, Reign, Birkenstock, Northsails και πολλά άλλα προσφέρουν άνετες και πάντα stylish λύσεις για τις απαιτητικές μέρες στην πόλη. Σε καταστάσεις με ultra chic dress code οι προτάσεις είναι κομψές και διαχρονικές με την υπογραφή οίκων όπως Desigual, Kocca, No Brand, Liu Jo, Hackett, Antony Morato, US Polo Assn. και Tom Tailor.

Ιδανικός προορισμός για αγορές ιδιαίτερων και πολύ προσιτών δώρων για μικρούς και μεγάλους, το νέο Fashion Bazaar θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 21:00 και το Σάββατο 10:00 – 20:00.

Νέο Fashion Bazaar στο Escape Center στο Ίλιον || Λεωφόρος Δημοκρατίας 67Α, Νέα Λιόσια,  fashionbazaar.gr