SHOPPING

Styling tips: Πώς θα βάλεις το βελούδο σύμφωνα με το σωματότυπό σου

Το βελούδο φέτος φοριέται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σεζόν με τρόπους που μέχρι σήμερα ίσως να μην είχες σκεφτεί, το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και εντυπωσιάζεις καθώς το βελούδο είναι από μόνο του πολύ αριστοκρατικό σαν ύφασμα.

Αυτές τις μέρες το βελούδο πρέπει να έχει την τιμητική του άλλα πρέπει να γνωρίζεις πως σαν ύφασμα έχει την τάση να προσθέτει πόντους και να παχαίνει για αυτό θέλει την απαραίτητη προσοχή.

Αν είσαι αδύνατη από την μέση και πάνω τα tops από βελούδο είναι ιδανικά καθώς αν δεν έχεις ιδιαίτερο μπούστο αυτό θα τονίσει το σεξαπίλ σου.​​

​Κορμάκι Emenay 119€

Cropped top Maraveya 154€​

 

Top Christina Economou 210€

Αν έχεις ανοιχτή λεκάνη ή περιφέρεια προσπάθησε να αποφύγεις τα παντελόνια και επίλεξε ένα σακάκι ή μπουφάν πάνω από ένα φόρεμα ακόμα και με το τζιν σου και ψηλοτάκουνες γόβες.​

 

Σακάκι Stradivarius 35,95€

 

Σακάκι Zara 89,95€

Αν ανήκεις στη κατηγορία που είσαι πολύ αδύνατη τότε σου συνιστώ ένα total βελούδινο σύνολο θα κολακέψει το σώμα σου και θα τονίσει τα πιο θηλυκά σου σημεία.

 

Παντελόνι Anna Riska 68,60€

 

​Κολάν Pcp 50€​

Για εσένα που είσαι πιο μικροκαμωμένη τα  φορέματα συνδυασμένα με ψηλοτάκουνα να ξέρεις χαρίζουν έξτρα πόντους στο στιλ σου, όπως επίσης και τα crooped παντελόνια με ψηλοτάκουνα.

Ροζ εφαρμοστό φόρεμα Maraveya 189€

 

Ζip culotte Maraveya 195€

Αν πάλι δε σου ταιριάζει ιδιαίτερα ​το βελούδο αλλά παρόλο αυτά θες να το φορέσεις τότε μια τσάντα ή ένα αξεσουάρ είναι η πιο σωστή επιλογή που μπορείς να κάνεις.

 

Μποτάκι από μπλε βελούδο Tsakiris Mallas 129€

 

 

Τσόκερ Stradivarius 7,95€

 

Βελούδινη τσάντα Zara 17,95€