SUMMER

Οι 7 τσάντες που θα κρατάνε όλες το καλοκαίρι

Οι τσάντες το καλοκαίρι γίνονται πιο ελαφριές, αποκτούν χρώμα και οι υφές τους ξεφεύγουν από το βαρύ (και ζεστό) δερμάτινο. Φέτος λέμε ναι σε tropical μοτίβα, κρατάμε μικροσκοπικά τσαντάκια με pop art prints ή baskets που στολίζουμε με χρωματιστά μαντήλια και προσθέτουμε γεωμετρικά clutches στη συλλογή μας. Παρακάτω θα βρεις τα 7 trends που έχουν κυριαρχήσει στο street style και διεκδικούν τη θέση τους στα δικά μας καθημερινά looks.

Με pop art prints

Τα έντονα χρώματα μας φτιάχνουν τη διάθεση και  μπορούν να αναβαθμίσουν και το πιο απλό outfit στο λεπτό- μια τσάντα με pop art prints μπορεί να είναι πιο ιδαίτερη και να μην ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα, αλλά σίγουρα θα δώσει στιλ σε κάθε σου εμφάνιση.

A post shared by Caroline Vazzana (@cvazzana) on

Τσάντα μισοφέγγαρα bamboo

Bamboo ίσον καλοκαίρι και εξωτικά νησιά. Συνδύασε την τσάντα με μαρινιέρες, λευκές μακριές πουκαμίσες και rose gold σανδάλια και ζήσε το καλοκαίρι στην πόλη σαν να ήσουν σε νησί.

Με χερούλι- βραχιόλι

Μια από τις πιο κομψές τσάντες που μπορείς να κρατήσεις, καθώς είναι statement piece και μπορεί να μεταμορφώσει το πιο απλό casual outfit σε chic.

Μεγάλα baskets

Γαλλική εξοχή, φλοράλ φορέματα, παστέλ αποχρώσεις στο μακιγιάζ και τα αξεσουάρ και μια τσάντα basket- τι και αν περπατάς στο Σύνταγμα, αυτή η τσάντα θα μεταμορφώσει το outfit σου σε κλασσικό με συνοπτικές διαδικασίες.

Χιαστί τσάντα basket

Τα χιαστί τσαντάκια είναι ΦΟΒΕΡΑ βολικά και συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα- κομποζάρουν ιδανικά βέβαια με ζιπ κιλότ και ολόσωμες φόρμες σορτσάκια σε καφέ- nude αποχρώσεις και ξύλινα κοσμήματα ή statement κολιέ με χρωματιστές πέτρες.

Ψάθινες με φούντες

Η κλασσική τσάντα της γιαγιάς, βάζει τα καλά της, κρεμάει φουντάκια στο τελείωμα της και διεκδικεί τη θέση που της αξίζει στα καθημερινά σου outfit.

A post shared by Stella-Uzo (@jadorefashion) on

Γεωμετρικά clutches

Τα clutches δεν είναι πια μικροσκοπικά και γεμάτα γκλίτερ, αποκτούν πιο minimal γραμμές και συνδυάζονται ιδανικά με ριγέ πουκάμισα και ολόλευκα looks.

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on