STYLING TIPS

Throwback Fashion: Η καλοκαιρινή τάση από τα ’90s που φοράνε από τώρα οι fashionistas

Τι κι αν ο καιρός είναι παγερός και ο ουρανός σκοτεινός; Στο μυαλό πολλών fashionistas οι μέρες είναι ηλιόλουστες και ο ουρανός ξάστερος. Καταλαβαίνουμε γιατί περιμένουν με ανυπομονησία το καλοκαίρι -και εμείς το ίδιο θέλουμε-, παρ' όλα αυτά το να φορέσουμε καλοκαιρινά ρούχα, φαντάζει λίγο τολμηρό σε εμάς.

Ίσως αυτό να κάνει το στιλ τους να ξεχωρίζει τόσο. Εντάξει είναι και οι ενδυματολογικές επιλογές που κάνουν γυναίκες σαν την Alexa Chung οι οποίες κερδίζουν πάντα την προσοχή μας. Και η τελευταία τους «ενδυματολογική εμμονή» μας κάνει να θέλουμε να την τεστάρουμε και εμείς.

Μια τάση από τα παλιά, φαίνεται να φοράνε τελευταία μερικές από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες. Μία η οποία προέρχεται από την δεκαετία του ’90. Η τάση των halter tops, aka των τοπ που δένουν στο λαιμό, επιστρέφει.

Γυναίκες όπως η Emili Sindlev, αλλά και brands όπως το Harmur έχουν αρχίσει να «προωθούν» όλο και περισσότερο την τάση των halter τοπ.

Η τάση αυτή γίνεται όλο και πιο πολύ διάσημη στις fashionistas αυτού του κόσμου με αποτέλεσμα να επιλέγουν συχνά αυτό το στιλ ρούχου για τις εμφανίσεις τους.

Δες πώς μπορείς να το φορέσεις κι εσύ.

 

Συνδύασε ένα halter τοπ με μια μίνι φούστα και πέδιλα για μια βραδινή έξοδο.

 

Για ένα fun αποτέλεσμα, επίλεξε ένα halter τοπ σε bold απόχρωση και συνδύασέ το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι.

View this post on Instagram

My kind of safari

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

 

H Emili Sindlev δημιούργησε το πιο κομψό look επιλέγοντας ένα halter τοπ και μια ψηλόμεση παντελόνα στην ίδια απόχρωση. Ολοκλήρωσε με ένα statement αξεσουάρ για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

View this post on Instagram

Simply red. @oliveanderson

A post shared by Alexa Chung (@alexachung) on

 

Η αγαπημένη μας fashionista επέλεξε ένα halter φόρεμα και μαύρο καλσόν, δίνοντας σε αυτή την τάση χολιγουντιανό αέρα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/emilisindlev/